Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~123

• 28 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Може да не ви хареса ,но Елиф доказа ,че е глупава …тази и постъпка отново го доказа ! #Cussing out

# 496
каква беше тази съдба.....бял ден не видяха.... ooooh!
момичета
Скрит текст:
"радвам "се, че 2 седмици ще си почина от простотиите на сценаристите ....отивам на Павел Баня...дано като се върна да ме посрещнете с хубави новини.....
за мен серията свърши....лека нощ....

Гости

Скрит текст:
приятно изкарване. Дано да те зарадваме като се върнеш  Praynig

Аман от злобари и завистници, но ще им се върен тъпкано.....бял ден няма да видят

Аман вече от тези реклами  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Бог забавя но не забравя....

Дуото Дафка Ибрахим победиха Максут.....

# 497
Убиха шофьора , но ще разберат сигурно , че не е нещастен случай, Кахраман няма да остави това така ..... не ми се вярва ....ще стигне и до Дафка  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Няма да се взриви колата, защото падна във водата....Ще видят, че шофьора е прострелян.

Няма да мине версията, че Елиф е изгоряла....Надявам се Кахраман да я търси и да не се поддаде на отчаянието и да прибере Дафка.....

Сега всичко зависи от Максут.

# 498
  • Керодиспансера
Елиф е прекалено наивна и добра - мина през ада и въпреки всичко  прости на Мера  Naughty какво ли не и причини Дафка - тя отиде да и пожелае всичко да е наред с бебето  Naughty ooooh! повярва на един мъж ,когото не познава и тръгна към него  ooooh!
Нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 499
Надявам се да има фрагман  Praynig

# 500
Елиф е прекалено наивна и добра - мина през ада и въпреки всичко  прости на Мера  Naughty какво ли не и причини Дафка - тя отиде да и пожелае всичко да е наред с бебето  Naughty ooooh! повярва на един мъж ,когото не познава и тръгна към него  ooooh!
Нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!

Добротата на Елиф стига до глупост...Защо ли е толкова доверчива след всичко което преживяха.....

# 501
Нашия човек толкова лесно няма да се даде , а Максут е пълен глупак ... много ги разбира работите... излъгаха го  #Crazy #Crazy #Crazy

# 502
Нашия човек толкова лесно няма да се даде , а Максут е пълен глупак ... много ги разбира работите... излъгаха го  #Crazy #Crazy #Crazy

Не само, че го излъгаха....Ибрахим ги подслушваше и му разбра плановете...Разбра, че няма да убие Елиф...

Максут излезе накрая глупак...Дано не върши повече глупости и да не укрива Елиф - сигурна съм, че ще я спаси

# 503
Ще ни прекарат с рекламите ама дали ще дадат фрагман  newsm78

# 504
Ужас от това,което са измислили СЦ! smile3511

Сега ще търсят Елиф...Лошо,че тръгна без да сподели! Peace

И защо два пъти дават края на епизода и пак реклами!Само тук го правят! Peace

Момичета,благодаря ви за споделеното! Hug Hug HugНаложи се няколко пъти да ставам и само четох коментарите ви!Утре ще го погледна изпуснатото! Peace

Гости Hug хубаво си почини! Laughing

smile3524

# 505
В колата, която Кахраман подари на Елиф имаше бомба и Максут трябваше да натисне копчето, но не го направи....

# 506
Все пак имаше и хубави моменти …

Много ми дойдоха сцените Максут-Ибрахим... Sick

# 507

Няма фрагман няма снимки....До петък ще се побъркаме  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 508
  • Керодиспансера
В колата, която Кахраман подари на Елиф имаше бомба и Максут трябваше да натисне копчето, но не го направи....
Аз  мисля , че Вейсел не я сложи  Naughty ако имаше Ибрахим имаше резервен ключ и щеше да я взриви  Peace той разбра , че няма по изражението на Максут  Peace А още в ресторанта Вейсел се отърва , че Максут обича Елиф  Thinking

# 509
Все пак имаше и хубави моменти …

Много ми дойдоха сцените Максут-Ибрахим... Sick

И на мен ми дойдоха много....Големи заговори все едно ще унищожават света.....

Може би дълго ще живеем със спомените от хубавите моменти на Елиф и Кахраман - да не е само до на есен.....

Общи условия

Активация на акаунт