Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 283
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
mars_4e, напълно съм съгласна с теб, че не трябва да се вкопчваме в идеята, че трябва да стане точно сега, но например аз имам рецидивираща 3 пъти ендометриоза и 3 лапароскопии на ендометриозни кисти и ако не стане точно сега, шокът е много голям, защото кистите растат като гъби и изконсумирват яйчниците. опитвам се да се успокоя и да си повтарям това, което казваш всеки ден, но почти не ми останаха яйчници. имам чувството, че се надбягвам с времето и кистите. чувствам се ужасно Sad

# 646
  • Варна
Ммммдааа, когато си почти на 40, също е трудно да не се вкопчваш в тази идея... Rolling Eyes

# 647
  • Перник
Момичета, при дълъг протокол има ли как да се контролират нещата, за да се избегне хиперстимулация?

# 648
HappyKali, да и тогава.
neji_s, аз бях питала по-напред в темата какво може да се направи, за да се избегне хиперстимулация и ми казаха, че трябва да внимавам с храненето и друго не може да се направи. не знам дали е бил изчерпателен отговора, който получих. после направих проучване и прочетох, че е добре да се ядат много белтъчини и месни продукти. поправете ме ако греша.
никой ли не е правил ин-витро опит с неизлекуван хроничен цистит? съжалявам, че питам за пореден път, просто се надявах да изскочи някой и да сподели опит.

# 649
  • Живее на Луната
САБ, ако има активна инфекция според мен не е хубаво да правиш опит. Иследва се стерилна урина сутрин и ако има бактерия се прави посявка за да се види кой антибиотик помага. Но ти сигурно това го знаеш...Съчуствам ти искрено, защото и аз съм минала през това и знам колко е неприятно. Помогнаха ми едни таблетки Уростим и витамин Ц - то пречи на бактериите да се закрепят по вътрешността на пикочния мехур. Съвет от мен - намери си добър уролог и борете проблема иначе ще влезнеш в затворения кръг антибиотици, инфекции, антибиотици. Пий също така повече течности.

# 650
  • Перник
SAB-f  Hug благодаря

# 651
~Bell~, ходих при двама уролози, повторих няколко пъти урината, пуснах и урина със седимент, няма излирани бактерии. урологът твърди, че въпреки че няма изолирани бактерии пак може да има инфекция. въпреки това симптомите продължават, макар че са доста слаби вече, но то циститът или го имаш или го нямаш. за уростим знам, че е вид ваксина и не знам дали могат да се пият такива неща по време на опит, ти точно по време на опита ли го пи?

# 652
  • Живее на Луната
Пих го дълго време, правихме инсеминации тогава. Щом нямаш активна инфекция сега е важно да закрепиш положението, а болките постепенно ще отшумят. За Устостим-а знам че съдържа някакви мъртви бактерии и целта е организма сам да си изгради имунитет срещу тях. Другото, което съм пила е Неоренал, той е с екстракт от бреза и много ми помогна. Питай лекаря си какво може да пиеш и недей слуша тук изказванията във форума, ние не сме лекари.

# 653
Благодаря. Всъщност уролозите казаха, че е възможно да имам активна инфекция, въпреки че не се отделят микроорганизми в урината.

# 654
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
А какви хормони се пускат при биопсия? Аз този месец направих комбинирани - имунологична и микробиологична и платих 165 + 80 лв. Не ми пуснаха кръвни изследвания...Защо ли? newsm78

# 655
Тази вечер съм на преглед при д-р Персенска. Дали може някоя от вас която е следобяда на преглед да сподели как се движи график? Има ли голямо закъснение. Благодаря   bouquet

# 656
Ина, аз съм за 15:30, но моят номер е след 13, така че поне за момента, закъснение има.

# 657
  • София
Ина, от колко часа си. Аз мисля да мина накрая, защото искам да говоря с д-р Персенска.

# 658
Ина, аз съм за 15:30, но моят номер е след 13, така че поне за момента, закъснение има.
Благодаря за инфото  bouquet

# 659
  • Варна
... е добре да се ядат много белтъчини и месни продукти.

Точно така. Ограничаваш до минимум въглехидратите под формата на картофи, ориз, паста... Изключваш напълно тестените, газираното и захарта. Храниш се основно с месо, млечни, яйца, пресни зеленчуци и плодове.
В общи линии няма какво друго да направиш, но и това никак не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт