Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia, Bulgaria
Щом си се настроила за трансфер , действай , стискам палци всичко да е наред  Hug

# 271
Виждам, че скоро има правени трансфери на някой момичета, затова можете ли да ми кажете колко излезе оплождането + трансфера ви, ако не затормозявам никого, разбира се? Знам, че нещата са много индивидуални. Аз имам 4 замразени яйцеклетки, които трябва да се размразят и оплодят, а още и сперма не сме дали. За спермата и обработката също нещо се плащало. Ако някой има прясна инф-я, моля да сподели. Благодаря Ви, момичета, предварително! И на всички ви- МНоооГо КъсМет! Praynig

Шакира, 200 лв. на яйцеклетка (ембрион) за размразяване, 250 лева за оплождане на яйцеклетка, 350 лв. трансфер без значение от броя на ембрионите. За обработването на спермата нищо не зная, според мен тя е включена в таксата за оплождане. Успех  Hug Praynig
Как ти се стори Цветков? Шефи беше ли с него?

# 272
Цветков ми направи изключително добро впечетление още при цветната снимка предния месец. Много внимателен и почти не ме заболя. Днес на прегледа бяха и двамата, много повече ми обяснява, отколкото Шефк., много внимателен. Мнооого си го харесах. Надявам се да ми донесе късмет. А по-късно дори и по телефона се включи, когато акушерката ми обясняваше. Вътрешно усещам, че това е моят лекар.

# 273
Шакира, много се радвам за теб!
Успех, момиче!
Приятелката ми е бременелка.Тя ми е талисманче. С нея сме чакали заедно пред кабинета на доки, така се бяхме наговорили на шега - първа ще бъде тя, а после ще бъда аз.
Съвсем скоро й беше теста. Заедно преживявахме вълненията. Голям кураж ми е!

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:10 от Анонимен

# 274
Благодаря, момичета! То и аз гледам цените, но не знам точно как да ги смятам. При размразяването пише една цена, докато при оплождането пише, че е на яйцеклетка. Затова помолих тези, които наскоро са минали по този път да кажат.

# 275
Благодаря, момичета! То и аз гледам цените, но не знам точно как да ги смятам. При размразяването пише една цена, докато при оплождането пише, че е на яйцеклетка. Затова помолих тези, които наскоро са минали по този път да кажат.

Шакира, извинявай, подведох те. ooooh! Размразяването е 200 лева, но не зная на колко ембриона (яйцеклетки) - може би до 5, защото аз платих толкова за 3.

# 276
Марсче, не си ме подвела, мила, защото аз така или иначе не знам как да ги изчисля. Благодаря ти! Аз се моля да станат нещата, но все пак да се настроя колко трябва да платим, че аз всичко си плащам...То с това ФСХ по фонда въобще не мога да кандидатствам.

# 277
guakamole хайде да идваш с мен в другите теми Simple Smile
Bebe2015 десет дни минават бавно, но ще те взимаме и теб с нас в бременелските теми Grinning
Няма самичка да се местя, чакам ви всичките  Hug Hug Hug

# 278
Добро утро момичета.

Предстои ми ЗЕТ на 3дневни ембриони, които ще се размразят в петък. Знаете ли дали д-р Стаменов прави ЕТ в неделя? Или ще избира между 4ти и 6ти ден ЕТ?

С пожелания за слънчев ден Simple Smile

Успех, мила! Стискам палци!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 279
Аз направих тест- положителен.
Не смея да се радвам, затова съм тиха.

Според някакъв интернет калкулатор за термини вече съм в 5г.с. утре съм на лекар- рано ли е да се види плоден сак или не е?
Bebe2015, твоя тест кога е Simple Smile  моля се от сърце да видиш двете чертички!

Браво, браво, браво, Дивчо 9, тихичко честито и от мен, леки девет месеца и успешен финал. Направо ми стопли сърчицето.

Guakamole и бебе 2015 стискам ви палци и Praynig Praynig Praynig
Успех Шакира и хич не му мисли и си прави смело трансфера.

А на мен днес ми се обадиха, за да ми отменят часа и ме записаха за другата седмица. Ще си чакам,нямам избор,така или иначе със състоянието на щитовидна ми жлеза в момента едва ли ще може да се прави нещо. Sad

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:27 от iv4eto12345

# 280
Шакира, при последния ми трансфер се обадих на информацията и обясних колко яйцеклетки имам и какво ми предстои. Изчислиха ми точно какво дължа. Така че можеш да попиташ. Доколкото знам 250 лв. е такса оплождане на яйцеклетка, 350 лв. трансфера, за размръзяването - не знам.
Ивчето12345, сигурно и на мен ще ми отменят часа, защото вчера имам неприето повикване от клиниката.

# 281
Guakamole чакаме хубави новини днес!
Шакира успех!
Licoco миличка, благодаря ти. Стискай палци. Края на месеца ще върна жеста Hug

# 282
Трули, чул те господ! хихих
Дойде ми и почваме да се борим този месец пак! хихих Пък да видим.... Praynig

# 283
Благодаря за инфото и пожеланията от всички ви! Докато ме е нямало разбирам, че има момичета, които вече са успяли и такива, които косъм ги дели. Стискам на всички ви силно палци! Praynig Praynig Praynig
Кафенце, златна си! И през ум не ми мина да звъня на информация да ми кажат колко ще струва. Просто не мислех, че подават такава информация. Благодаря ти!
Ивчето, какво става с твоята щитовидна? Аз съм с Хашимото и дори не знам дали е в норма ТСХ-то ми, защото още не са минали два месеца от последната стимулация. А Начев ми беше казал, че реално тогава трябва да се пусне. Оповавам се на рез-тите от преди двете ми стимулации, когато беше 0.5. Дано не ми изиграе някой номер..., че нали ще правя трансфер..Успех и на теб!

# 284
Трули, чул те господ! хихих
Дойде ми и почваме да се борим този месец пак! хихих Пък да видим.... Praynig
браво  Party стискам силно палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт