Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Тихо честито и от мен guakamole
Лека  preggo и след 9 месеца пухкаво и засмяно  newsm30

Ох, дано Praynig  Praynig Благодаря Truly blessed, но не смея да си мечтая все още Hug

# 301
  • София
за втория цикъл след дълъг протокол може и доста да се почака, при мен веднъж съвсем навреме, останалите пъти около 60-70 дни някъде си отчаках.

# 302

[/quote]

Ох, дано Praynig  Praynig Благодаря Truly blessed, но не смея да си мечтая все още Hug
[/quote]

никакви мечти - само позитивни емоции и слънчеви мисли и   ylinfant ще стане реалност.

# 303
Момичета, имам добри новини за сега. На 9 ден ЧХГ е 19.79. В понеделник ще видим дали се покачва.
Честито и от мен, миличка!  bouquet И да поръсиш с прашец, та да се наредим под него! Hug

# 304
Момичета, имам добри новини за сега. На 9 ден ЧХГ е 19.79. В понеделник ще видим дали се покачва.
Честито и от мен, миличка!  bouquet И да поръсиш с прашец, та да се наредим под него! Hug

Благодаря, Шакира HugСамо да се види сърчицето и ви ръся всичките наред Simple Smile

# 305

Ей че хубаво  Hug Браво, хич не му мисли guakamole, в понеделник не само ще се е удвоил, но и даже ще се утрои резултата.

Шакира, при мен жлезата от хипофункция, премина в хиперфункция. Та сега съм на пропицил от 20 дни. В края на месеца ще изследвам tsh, ft4 i ft3 и при ендокринолога с тях. Ама исках преди това да се видя с доки да видим какво ще ме посъветва, че нещо Начев ми казва премахване на жлезата, а пък другите ендокринолози казват стоп на стумулациите. Сега немога да го мисля, ще поживеем и ще видим  Simple Smile Иначе и на мен Начев ми беше написал - изследване на тсх след два месеца след стимулация.  Спокойно, наред ти е тсх-то. Wink
lion69 на мен вторият цикъл след стимулация по дълъг протокол и отрицателния резултат,  ми дойде след 62 дни.

# 306
guakamole, тихичко искрящичко честито.
 Hug

# 307
Ивчето, Герда благодаря ви много момичета!  Hug

# 308
guakamole, тихичко честито. Пожелавам ти в понеделник резултатът да е "скочил" и след сърчицето ... да не забравиш да ни наръсиш с късметлийски прашец.

# 309
guakamole, тихичко честито. Пожелавам ти в понеделник резултатът да е "скочил" и след сърчицето ... да не забравиш да ни наръсиш с късметлийски прашец.

Благодаря Кафенце, няма да забравя, стига да стигнем до там Hug

# 310
Здравейте,
Днес съм 7 ден от ЕТ и чусвам тъпа болка от долу се едно ще ми дойде,много ме е страх да не ми дойде.

# 311
Здравейте, момичета! Да попитам и тук. Бременна съм в 7 г.с. и 6 дни. Днес си взех резултатите от изследване на плацентарни молекули. Едната, hPIGF, която била предиктор за спонтанни аборти, уж е в нормата, но в долната граница /референтните стойности са 6.8 - 70.3, а аз съм 9.61/. Изписаха ми Неупоген инжекции през 2 дни. Някоя от вас запозната ли е с действието на Неупогена? Ще ме спаси ли от спонтанен аборт? Колко време се прилага обикновено? /предполагам, че е въпрос на индивидуална преценка, но все пак.../ Благодаря предварително!

# 312
Франи, на разни места - разни практики за задържане на плода след ин -витро, на едно - блъскат със здрави количества естрогени - 6 и нагоре таблетки Естрофем, на друго - правят вливки, без дори да има имунологични показания за това, на трето като тук - слагат Неупоген. Е, сега, да ти кажа, че на 100 процента Неупогенът ще те спаси, не мога (личен опит), но пък доц. Балтаджиева твърдеше, че има случаи с множество спонтанни аборти и точно след поставянето на Неупоген е задържана бременността и завършила с щастливо раждане.
(Аз за себе си  разсъждавам дали няма да откажа при сл. опит.)

# 313
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала...от миналото лято от неуспеха ми...

Прибрах се преди малко от клиниката след моята първа биопсия. Беше имунологична, като помолих да я комбинираме с микробиологична, защото имам леки притеснения и веднъж ми беше отложен трансфер заради лоша МБ...

Днес ми е 22-ри ден и се оказа, че ако имам лош резултат на МБ биопсия, няма да започваме с опита по фонда...Малко се натъжих, защото това ми е първата заповед, която съм взела още от декември и чак сега й дойде реда, ама...
Като седнах след биопсията да говорим /ама да ви кажа боли си и то доста....аз имам висок праг на търпимост, но.../ д-р  Персенска взе да ми разглежда досието и ме пита дали сме говорили по какъв протокол ще бъдем? Отвърнах й, че не сме...
Та реши да направим дълъг протокол....
Миналото лято правихме с нея 4 пъти опити да стигнем до трансфер на ЕЦ и чак на четвъртия стана...Първия месец без никаква стимулация - 1 фоликул - нищо вътре, 2-рия клостилбегит - прекрасна Я, която се оплоди, но замразихме заради МБ, 3-ти месец - армидекс и мерионал - нищо в двата фоликула, 4-ти месец - клостилбегит - хубава Я. Та направихме смесен трансфер на 2 бластоциста, с дебела лигавица, РВМС, но уви...

Ето защо тя реши да пробваме по дълъг протокол, тъй като ми каза, че третият опит с армидекса и мерионала били един вид къс протокол, а не съм направила нищо...
Изчетох страшно много за късия и дългия протокол и знам, че едва ли може да ме посъветвате нещо, тъй като явно всяка жена реагира различно, но все пак....

Аз съм на 32, с малко късна ову /15-17ти ден/, нямам поликистоза, но имам ВНХ и отскоро ИР....От няколко месеца пия л-аргинин, омега3, метфогамма, неофолик мета и преднизолон Ф от години.

Та не знам....много ми е странно сега и не знам дали е за добро това и дали е подходящо за мен, но сигурно д-р Персенска е преценила най-добрия вариант....Знам, че трябва да й се доверя, но съм малко объркана...

Ще се радвам, ако някой от вас има време да прочете ужасно дългия ми пост и да даде мнение

# 314
Дългият протокол е за по-качествени Я и не само.
Този преднизолон защо го пиеш, изписал ли ти го е лекар, следят ли те, напомняш ли, че го взимаш това лекарство?

Общи условия

Активация на акаунт