Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 511
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София/Стара Загора
По повод отпуските: последният път като бях при д-р Персенска в началото на май, ми каза, че август месец всички ще са в отпуска, но дали ще остане така....май връщат пак отпуската през август за цялата арт клиника

# 361
Ина, да предстои уж, мерси Hug
Желая ти успех! Simple Smile

# 362
Тсх ми е 2.11, а Т4 20.02- час при Начев имам чак в събота. Нямало да го има цяла седмица, много е труден този човек за срещи, или аз поне трудно си запазвам преглед.
Някой имал ли е такива резултати след положителен резултат?
+тест след опит със стимулация ли е ?
Не мисля, че ти е много високо ТСХ. Аз знам че преди опит със стимулация ТСХ  е добре да е до 2, ако няма стимулация до 2,5. Твоя хормон си е напрано в норма, изчакай съботата спокойно.
Пиеш ли л-тироксин? Ако-ДА, Начев увеличава доза без да го изследва и се изследва след 30 дни. Ако-НЕ не знам какво прави.

# 363
Тсх ми е 2.11, а Т4 20.02- час при Начев имам чак в събота. Нямало да го има цяла седмица, много е труден този човек за срещи, или аз поне трудно си запазвам преглед.
Не мисля, че ти е много високо ТСХ. Аз знам че преди опит със стимулация ТСХ  е добре да е до 2, ако няма стимулация до 2,5. Твоя хормон си е напрано в норма, изчакай съботата спокойно.
Пиеш ли л-тироксин? Ако-ДА, Начев увеличава доза без да го изследва и се изследва след 30 дни. Ако-НЕ не знам какво прави.
С лека стимулация бях- с хапчета Фемара. Пия еутирокс 25мкг. сутрин.
А това Т4 в норма ли е? Струва ми се високо, но не знам колко трябва да е. По принцип гранците от лабораторията са 12-22, резултат 20,02 е по- скоро в горна граница.
Благодаря за мнението, Ина! Поуспокоих се май  Rolling Eyes

# 364
Здравейте, момичета,
след пункция на естествен цикъл необходимо ли е да се изчаква известно време /например месец или два/, за да се извърши нов опит отново на естествен цикъл или може още на следващия месец да се пробва? Rolling Eyes
От първия опит извадихме яйцеклетка, която се е оплодила - утре ще ми кажат дали се развива ембриончето и ако всичко е наред, ще го замразяваме заради изместен имплатанционен прозорец.

# 365
  • В сърцето на любимия човек
На ЕЦ може да се правят пункции няколко поредни месеца  Peace

# 366
Дивчо, и аз мисля, че ТСХ-то и ок, а  за твое успокоение - с  док. Начев защо не пробваш по тел. да ти коригира дозата преди прегледа?

Цвете, няма нужда да чакаш,  може следващия месец, успех!

Сега акушерката пак ми спомена, че юли, август са отпуските.

# 367
благодаря ви Simple Smile

# 368
Не мисля, че ти е много високо ТСХ. Аз знам че преди опит със стимулация ТСХ  е добре да е до 2, ако няма стимулация до 2,5. Твоя хормон си е напрано в норма, изчакай съботата спокойно.
С лека стимулация бях- с хапчета Фемара. Пия еутирокс 25мкг. сутрин.
А това Т4 в норма ли е? Струва ми се високо, но не знам колко трябва да е. По принцип гранците от лабораторията са 12-22, резултат 20,02 е по- скоро в горна граница.
Благодаря за мнението, Ина! Поуспокоих се май  Rolling Eyes
Съотношението на ТСХ и Т4 и твойте кг помагат на Начев да ти определи доза, но те се гледат 30 дни след увеличаването на дозата. За пример-Аз пия 25/50 и при +тест ми го увеличи на 50/100. Твоята доза е супер минимална, той за моята казва, че е такава. Погледни си лист написан от Начев /дано му разбереш цифри, че то за думи е абсурдно/, там би трябвало да пише при +тест как да промениш дозата, ако не пиши чакай прегледа  Hug

# 369
Дивчо, първо честито и пухкав финал baby_neutral. При мен при първата ми бременност по същия начин хормона прескочи 2 и доктор Начев леко ми увеличи еутирокса и така си остана до края. Но сега искам отново да се случи чудото и трябва да се консултирам с док. Та да попитам в събота къде ще преглежда доктор Начев? И аз разбрах,че тази седмица отсъства. Последно в МД ходих без часове, а чакаш ред. Сега как е? newsm78 Hug

# 370
Пепеля6ка благодаря за пожеланията  Hug

Доктор Начев ще бъде събота в МЦ Панацея. Обади се на неприятната женичка и ако има час запазвай още за събота!  Ако няма часове по принцип можеш и без час да се вмъкнеш след часовете на всичките хора за деня.
Благодаря ви, момичета! Наистина ще си изчакам съботата по- спокойно.   Sunglasses

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 02:38 от Анонимен

# 371
Дивчо9,  Hug аз съм в период на изчакване - чакам си часа при доктор Персенска в четвъртък, че минала седмица ми го отмениха, чакам да дойде края на седмицата, за да пусна изследванията за щитовидната жлеза и да видим накъде отиват нещата след едномесечния прием на пропицил и общо взето си взимам хаповете и чааааааакам. Grinning А през това време тук ми стоплят сърчицето хубавите новити - чакам да се похвалиш в четвъртък.

Guakamole, как си днес? Не се предавай, всичко ще отмине и ще се нареди. Praynig

# 372
  • Sofia

Имам въпрос -  някой на ЕЦ с високо ЛХ (над 20 + Цитротид), в деня на Прегнила да има успял да извади Я?
Аз имах случай в деня на прегнила при фоликул с размер 16 мм, Лх беше 23,62. Биха ми един цитротид, вечерта прегнил и на следващия ден още един цитротид и успяхме да изкараме Я.

# 373
  • Sofia

Имам въпрос -  някой на ЕЦ с високо ЛХ (над 20 + Цитротид), в деня на Прегнила да има успял да извади Я?
[/quote]

Аз имах случай в деня на прегнила при фоликул с размер 16 мм, Лх беше 23,62. Биха ми един цитротид, вечерта прегнил и на следващия ден още един цитротид и успяхме да изкараме Я.

# 374
Дивчо9, много ме разсмива твоя аватар. Супер як пингин!
Благодаря на всички момичета за пожеланията! Аз в четвъртък съм на преглед да видят лигавицата как е и кога ще се направи трансфер, ако всичко е ок. Сън не ме лови в последно време. Заспивам късно, събуждам се рано и в 10ч вече съм измила, изчистила, изпрала и сготвила...Такава нерва вътрешно явно ме тресе.

Общи условия

Активация на акаунт