Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 510
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Гуакамоле, какво стана, добре ли си? Спря ли кървенето? Господеее...Стискам ти палци! Praynig

# 376
 Безсънието влияе  на хормоните, а от там и на дебелината на лигавицата също.
  След трансфер добрият сън е много важен,  помага  и на звездичките  да се развиват.
 Шакира, пробвай с чаша топло мляко преди лягане.  Hug

Чакаме Пънче, да се включи с новини.
Гуакамоле, кураж, само лежане, докато утихнат нещата, ако се спазва режим нещата се овладяват за часове. После броиш един ден, два дни, три дни...И никакво отпускане, вдигане на нещо по-тежко от бутилка с минерална вода и  прекалени вълнения.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 12:01 от Анонимен

# 377
Здравейте момичета, положението е същото - болки и кървене. Лежа, пия си хапчетата и чакам да дойде време за теста утре.
Благодаря ви за подкрепата  bouquet Hug

# 378
Ейй, Петра, ти си цяло чудо  Hug, вдъхваш ми малко надежда, ако и аз не ги опукам до утре, ще ви информирам  с радост Mr. Green

Дивчо, сетих се и друго, Начев като ме успокояваше дали е фатален подскока в ТСХ след +тест, ми каза нещо от сорта, че жлезата сама се справя 40 дни, така че споко!

Шакира, всичко ще е супер  Peace

# 379
Шакира, имам същия проблем. Спя по 5-6 часа на ден и вече взех много да се изморявам. Събуждам се през два часа да пишкам и след третото ставане вече не ми се и спи. Ще пробвам и аз съвета на герда с чаша топло мляко  Peace
Guakamole изпуснала съм последните новини, за което се извинявам. Сигурна съм, че всичко ще е наред- изпращам ти много позитивна енергия и усмивки, ще мине този момент !  Hug    bouquet Hug
Ina_summer, благодаря за успокоението, миличка!  Heart Eyes

# 380
Здравейте, момичета!
Нова съм и нищо не ми е ясно, колкото повече чета, толкова повече се обърквам.
Предстои ми първичен преглед. Може ли някой да ми каже как протича, има ли нещо по-специфично или е като обикновен гинекологичен преглед (с мъжки фактор сме, ако това има значение)? Благодаря Ви и се извинявам за глупавия въпрос!
Много късмет на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 14:26 от rosalinda87

# 381
Здравейте, момичета!
Предстои ми първичен преглед. Може ли някой да ми каже как протича, има ли нещо по-специфично или е като обикновен гинекологичен преглед (с мъжки фактор сме, ако това има значение)? Благодаря Ви и се извинявам за глупавия въпрос!
Здравей Simple Smile
Първичния преглед е като обикновен гинекологичен преглед, след което (или преди) има разговор с доктора. Разпитва какъв е проблема, как сте разбрали, колко време сте правили опити и разглежда цялата документация по случая ви.
Не е страшно, по- скоро дори е успокояващо да чуеш мнението на доктора, че всичко ще е ОК!
Желая ти успех и скоро да се похвалиш с хубава новина Simple Smile

# 382
Здравейте, момичета!
Здравей Simple Smile
Първичния преглед е като обикновен гинекологичен преглед, след което (или преди) има разговор с доктора. Разпитва какъв е проблема, как сте разбрали, колко време сте правили опити и разглежда цялата документация по случая ви.
Не е страшно, по- скоро дори е успокояващо да чуеш мнението на доктора, че всичко ще е ОК!
Желая ти успех и скоро да се похвалиш с хубава новина Simple Smile
Благодаря много! Дай Боже, всички да се похвалим Simple Smile

# 383
Здравейте момичета на 11 ден ЧХГ е 103.2 а на 9 ден в друга лаб.  ЧХГ е 90.
Има ли разлика в лабораторите или ембриома е спрял да се рзвива.

# 384
  • В сърцето на любимия човек
Резултатите са сравними само, ако са правени в една и съща лаборатория  Peace

# 385
Резултатите са сравними само, ако са правени в една и съща лаборатория  Peace
Благодаря

# 386
  • София
Които имате проблеми със съня, може да пиете мелатонин. Др Стаменов по едно време го изписваше за подобряване на яйцеклетките даже.

# 387
Момичета, моля ви кажете ми при късия протокол дали трябва всеки ден от стимулацията да съм в София? Аз не съм от София и просто искам да знам за колко време да си запазя хотел.

# 388
  • София
не всеки ден, ама почти през ден, към края може и всеки ден да се налага, ако не преглед то хормони.

# 389
  • София
Мен ме викаше на преглед през ден, когато бях на къс протокол

Общи условия

Активация на акаунт