Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 510
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, знам че това вече е обсъждано, но ..за колко време излизаше резултата от биопсията- ендометриална, имунологична.Благодаря, предварително! smile3525

# 421
Днес ми е 12 ден от трансфера пуснах ЧХГ 200 добре ли е ! Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 422
  • В сърцето на любимия човек
Екстра е  Peace
Свържи се с лекаря си, за да ти каже как да си продължиш лекарствата и кога да отидеш на преглед.

# 423
redstart, бравоооо, супер сиииииии  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug : Hug
Момичета, поради високо ФСХ пункция нямам, пия от трети ден Естрофем 2 по 1 дневно и утре на 10 ден ме викат за оценка на лигавицата. Моите яйцеклетки са замразени. Такъв беше подхода на д-рШефкетова - първо събираме яйцеклетки и после оплождане и трансфер.

# 424
Екстра е  Peace
Свържи се с лекаря си, за да ти каже как да си продължиш лекарствата и кога да отидеш на преглед.
Шакира,Благодаря!ви момичета

# 425
guakamole,  Hug
Не се отпускай нито за миг, не се поддавай на отрицателни мисли.
Горе главата и продължаваме напред!
 Heart Eyes

# 426
Гуакамолче, прегръщам те мила. Бъди силна и смела  newsm51 txtloves
Редстар и на мен ми е 12-ти ден, но ще устискам до събота.  Успех    smile3525

# 427
Guakamole, много съжалявам, само не се предавай! Приеми го като поредната тежка стъпка към успешния финал и надявам се последната! Hug Hug Hug

Ина,Шакира, успех!!! Hug

Честито redstar! Hug

# 428
Гуакамолче, прегръщам те мила. Бъди силна и смела  newsm51 txtloves
Редстар и на мен ми е 12-ти ден, но ще устискам до събота.  Успех    smile3525
Успех!Стискам палци за положителен тест. Peace

# 429
guakamole горе главата. Не му е било времето. Със сила, кураж и любов до удпешен финал
redstar честито!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост.
Скоро и bebe-то да се похвали - чакаме тлъсто ЧХГ в събота!  Hug

# 430
  • София
Lavender88,благодаря за прашеца!Събирам си със свито сърце...
Трябва да направя тест,а ме е сковал страх от поредната една чертичка.
Къде в Сф-я си правите кръвен тест и какви са цените,трябва ли да се вземе кръв без преди това да се хапва и пие кафе?Взех си Surecheck ,но не съм сигурна колко е sure Simple Smile Пия Дуфастон 2Х1 и се чувствам като балон  Whistling
Guakamole,  вярвам че следващият път ще бъде твоят.Трудно е,но целта си заслужава. Прегръщам те!  Hug Hug Hug

# 431
Момичета, Парацетамол мога ли да пия преди стимулация? Имам температура 37,2 и карам някакъв вирус.

# 432
Момичета, някоя от вас стимулирана ли е с медрол и фемара? Чувствам се много зле, постоянно ми е плачливо, нервно ми е, не понасям никой около мен.

redstar , честито
stefa , стискам палци и чакаме да се похвалиш

# 433
Момичета, Парацетамол мога ли да пия преди стимулация? Имам температура 37,2 и карам някакъв вирус.
Аз преди пункция, бях хванала вирус и се оправих само с настърган джинджифил и мед. Колкото пъти минех покрай паничката си вземах по 1 ч.л. Успех!

# 434
  • В сърцето на любимия човек
Стефа - теста в клиниката е 23лв и резултата излиза за около час и половина. Ако си от София по- добре го направи в клиниката. За самото изследване може да си яла, пила кафе и т.н. - няма ограничения.

Саб - за толкова ниска температура не се препоръчва да се пият температуропонижаващи лекарства. Като цяло лекарите съветват последните да се пият при температура около и над 38 градуса. Ако все пак искаш, спорд мен можеш да го пиеш, щом даже не си започнала стимулацията. Аз съм звъняла на спешния деня преди пункция, защото щях да припадна от главоболие и ми казаха, че мога да пия каквото имам , в случая беше Нурофен.

Общи условия

Активация на акаунт