Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 48 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Изписаха ми Дуфастон за да ми се нормализират данните-резултатите на Естрадиол-а, защото при Инвитро трябвало стойността да бъде под 50pg/ml.
Някой сблъскал ли се е с такова лечение.
Има ли връзка между задържан фоликул и Дуфастон - помага ли?
Сега пия Дуфастон по самоинициетива - за да съм сигурна че резултатите ще са добри за започване на нова Стимулация. /Смених клиниката-след двоен неуспех в първата/.
Благодаря предварително

# 661
Здравейте! Някоя от Вас да е в списъка на чакащите за преглед за 29.05 при д-р Стаменов?

# 662
Аз съм чакаща за 28-ми.

# 663

Предполагам че не са ти звъннали още?

# 664
Саб, Хепикали, разбирам ви  Hug Фиксацията обаче надали е в наша помощ  ooooh! Повечето момичета споделят тук за успех, когато най-малко са го очаквали. Наистина ни трябва спокойствие. Успех, момичета, и дано търпението ни скоро бъде възнаградено  Praynig  bouquet

# 665
  • София
за списъка звънят предния ден, на мен последния път ми звъннаха към 8 вечерта чак. мислех си че изобщо няма да звъннат.

# 666

Предполагам че не са ти звъннали още?
Казаха ми, че ще се обадят на 27-ми като правят графика.

# 667
Мануела аз съм за 29-ти. Още чакам да се обадят, но сигурно ще стане четвъртък.

# 668
  • Варна
Мануела аз съм за 29-ти. Още чакам да се обадят, но сигурно ще стане четвъртък.

Ти не си ли за плодно сакче на преглед? Защо си в списък?

# 669
Да Кали, за плодно сакче съм, но това е преценката на регистратурата. Вероятно док ще ме извика като ми види името.
Аз съм добре. Вечер ми е лошо малко.
Да попитам как си продължихте болничния в клиниката? Ако всичко е наред не искам да се връщам на работа. Работата ми е напрегната и не е място за бременни.
Хубав ден и успех.   newsm51

# 670
Здравейте и от мен!

Прегледът при д-р Персенска мина добре. Сега следват хормони, цветна снимка и проследяване.
За цветната снимка отпуска само в деня на снимката е достатъчен или? Тъй като трудно излизам от работа.

# 671
Здравейте и от мен!

Прегледът при д-р Персенска мина добре. Сега следват хормони, цветна снимка и проследяване.
За цветната снимка отпуска само в деня на снимката е достатъчен или? Тъй като трудно излизам от работа.
Достатъчен е един ден, цялата процедура отнема не повече от 5-10 минути, ако си с упойка след това ще ти се спи няколко часа, но докато дойде часа за коментар с док ще си ок (не забравяй да запазиш такъв, когато запазиш за снимка,за да не се разкарваш пак). Успех  Simple Smile

# 672
Колко време лежахте след трансфер? И въобще трябва ли да се лежи? Чета в нета и всеки дава различни съвети- едни 2 до 4часа, трети 24часа, а други 2- 4дни..

# 673
  • Sofia
Момичета, по време на конференцията 13 - 18 юни ще се правят ли трансфери или всички лкеари са на конференция?

д-р Цветков щял да си бъде тук. Само Д-р Персенска и д-р Стаменов ще ходят
А д-р Цветков прави ли пункции?Предстои ми стимулация при д-р Стаменов и може би около 15 ще е пункцията и незнам дали въобще да започвам.

# 674
Тара, благодаря ти! Час ще запиша, но мисля да съм без упойка, дано издържа.

Общи условия

Активация на акаунт