Дългото чакане след трансфер-37

• 49 329
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Gia, миличка, кой ден ти е от ЕТ и принципно пикливи тестове е най-добре да се правят със първата сутрешна урина.

Трансфера ми беше на 28.04 - днес ми е 16 ден,теста ми е определен за 18.05. Към 8 часа като ходих до клиниката попитах доктора дали можем да го направим днес...той каза,че не може и че е рано

Gia, защо не си пуснеш в друга лаборатория ? Успех

# 181
Mega77 понеже бях на схема с Овитрел след трансфера през 5 дена и покрай него излизали фалшиви положителни резултати , а вчера направих последната инжекция и затова теста на 18 каза доки

Благодаря ти от сърце и на теб много успех и късмет  Hug

# 182
Гуакамоле, къде се загуби? Ние с теб май вървим заедно. Вероятно и на пункцията сме се видяли Simple Smile

# 183
Гуакамоле, къде се загуби? Ние с теб май вървим заедно. Вероятно и на пункцията сме се видяли Simple Smile

Тук съм симпатяга Simple Smile  Благодаря, че питаш за мен Hug Може и да сме се видели, на мен ми беше много лошо след пунцията. Утре ще направя кръвния тест, защото не издържам вече. Ти усещаш ли нещо по-различно?

Gia и Lile, дано да сте по-добре Hug

# 184

Тук съм симпатяга Simple Smile  Благодаря, че питаш за мен Hug Може и да сме се видели, на мен ми беше много лошо след пунцията. Утре ще направя кръвния тест, защото не издържам вече. Ти усещаш ли нещо по-различно?

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:26 от sympatiagata

# 185
Да, а ти да не си Ралица?

# 186

Тук съм симпатяга Simple Smile  Благодаря, че питаш за мен Hug Може и да сме се видели, на мен ми беше много лошо след пунцията. Утре ще направя кръвния тест, защото не издържам вече. Ти усещаш ли нещо по-различно?

Тук съм симпатяга Simple Smile  Благодаря, че питаш за мен Hug Може и да сме се видели, на мен ми беше много лошо след пунцията. Утре ще направя кръвния тест, защото не издържам вече. Ти усещаш ли нещо по-различно?

За чувството... не зная какво да кажа. Имам една тежест в ляво около яйчника, ама само това. Какво вече   писах нямам напрежение в гърдите. И аз се чудя дали утре да не пусна един кръвен, но май ще се удържа и ще изчакам до понеделник.  Иначе ми е хубаво да мисля, че съм бременна, а съм такава поне до теста Simple Smile. Утре ще те чакам да пишеш и сино стискам палци.  Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:23 от sympatiagata

# 187
Да, а ти да не си Ралица?

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:29 от sympatiagata

# 188

Joy Ей, Рали, супер! Много се радвам! Така ме беше яд, че не си разменихме телефоните!

# 189
Гуакамоле, при теб има ли някакви симптоми?

# 190
Ха, така сега ви знам имената и няма да ви използвам съфорумските имена.
София, благодаря че питаш. За сега съм добре. Гледам и ти държиш фронта.  Малиии утре да носиш едно тлъсто ЧХГ, ясноооо?!!!! Между другото, кой ден ще ти е утре?
Рали, остани поне ти да тестваш с мен, а? Blush

# 191
Имам колкото искаш - прилоша ми два пъти вече от парата в банята, обонянието ми е станало като на ловно куче, понаболява ме корема, спи ми се на моменти доста, само гърдите изобщо не ме болят и това ме притеснява малко. Утре ще видим Simple Smile

# 192
Лиле, тук сме под прикритие Simple Smile Утре ще е 9 ден.

# 193
Ха, така сега ви знам имената и няма да ви използвам съфорумските имена.
София, благодаря че питаш. За сега съм добре. Гледам и ти държиш фронта.  Малиии утре да носиш едно тлъсто ЧХГ, ясноооо?!!!! Между другото, кой ден ще ти е утре?
Рали, остани поне ти да тестваш с мен, а? Blush

Laughing Лили, мисля да устискам до понеделник. Софи ...  Hug Praynig

# 194
Прикривайки се се издазохте и двете!!!  Laughing
Софи, 9ти ден е добър. Стискам ти палци!!! Не знам дали знаеш, затуй да си кажа направо... по-добре избягвай да се къпеш с гореща вода...тамън няма да има пара Simple Smile
Рали, йеееее, браво, завиждам ти на силата  Hug, аз ако можех да съм предала фронта до сега.

Общи условия

Активация на акаунт