Дългото чакане след трансфер-37

• 49 340
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Трули, мисля че е рано утре за кръвен. На мен ми казаха на десети ден, след трансфера. И аз не търпя, ама ще трябва.

# 526
lolr мила, аз имам някаква лека тежест и болки в гърба. корема ми по-спадна, макар и все още да е леко подут. ама е вероятно да си измислям и просто адски много да искам моята снежинка да си е още в мен  Praynig

Момичета, при прегнил на 10ти и трансфер на 17ми, утре кръвен тест дали мога да направя. Бия си и нейпоген ако това има някакво значение.

Бях си намислила да отида на тест на 28ми но не се издържа просто...

И кога се прави тест? Сутрин - гладна и жадна?

Няма значение по кое време на деня правиш кръвен тест. Не е нужно да си гладна или жадна. Може да си направиш тест утре. И аз направих пърия тест на 9-ти ден.  Hug Успех и чакаме положителен резултат!
P.S. Lorl, наистина е по - добре да се чака и теста да се направи на указания от лекаря ден, но тази темичка май от началото тръгна с по - ранни тестове. Ако можете изчайкайте.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 11:26 от sympatiagata

# 527
lolr, повярвай, всяка една от нас те разбира прекрасно. Минали сме по същият път. И това ще мине и ще го забравиш, защото другото чакане е още по-трудно и ти се струва вечно. Но този път ще го вървим заедно и ще се подкрепяме една друга! Само всичко да е наред с нас и бебоците Simple Smile Ние не се връщаме при вас, ние не сме ви напускали, тук сме и ви подкрепяме докато се почувстваме готови да отидем в другата тема Simple Smile

Трули, Рали е казала много добре. Най-хубаво е да се изчака поне 10-ти ден, но ако ти е трудно, направи теста на 9-ти, не че един ден е от чак такова значение. Търпение, мила, то е много, много важно. Simple Smile

Рали, не е само тази темичка с ранните тестове  Grinning В миналите теми е пълно с мами дето са били нетърпеливи. Почти всички сме минали през това, нищо че вече бременните постоянно казват да се чака датата на теста.

# 528
lile мила, толкова хубаво си го написала, че ако не бях на работа, а вкъщи сама, щях да се разплача.

Нещо днес съм със странотни полярни емоции - надявам се да е от хормони, а не от тягосната атмосфера в офиса...

# 529
# 530
Здравейте!
Аз с наближаването на теста се поизнервям. Мен малко ме наболва стомаха на моменти-така е от вчера. И аз съм ту в едната положителна посока на емоции, ту в другата. Да не кажа, че на моменти ми е отчаяно. А ми е за 4ти път, не е като за първи, ама пак треперя.
Кръвен тест най-рано съм правила на 5ти ден и показа 5,80, а на 10ти показа 170.
Миналата година на 9ти ден имах хубава ясна втора черта. Сега пак ще си направя уринарен на 9ти ден в сряда, тоест.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 14:02 от itsi_bitsi

# 531
момичета благодаря Ви много за подкрепата...

почти бях тръгнала към лаборатория още днес но реших да изчакам поне до 28ми... след като си го бях накрела 28ми, 28ми да е.... пък дано е с положителен резултат.

В началото бях сигурна, че ще стане, но колкото минава времето все се чудя - възможно ли е мечтата ми да е вече почти реалност. успокоявам се - веднъж съм забременявала, при това след операции в следствие на тежъко ПТП, със срината имуна система, и без лекарства... би трябвало и сега да стане - със чудесна лигавица, лекарства, без кафе, без шоколад... само цигарите още не съм отказала.

уфф много тегаво - още веднъж благодаря на всички ви за подкрепата.

Ститскам палци на всички кандидат мами да видят  EFP

# 532
Трули, Итси...само положителни мисли, момичета Naughty Знам, че хормоните бушуват  и напрежението от чакането е ужасно гадно, почти не можете да мислите за друго, но се постарайте да повярвате в добрия финал. Hug Hug Hug ви всичките и чакам хубавите резултати!

# 533
Трули, Итси...само положителни мисли, момичета Naughty Знам, че хормоните бушуват  и напрежението от чакането е ужасно гадно, почти не можете да мислите за друго, но се постарайте да повярвате в добрия финал. Hug Hug Hug ви всичките и чакам хубавите резултати!

Благодаря ти Илянка  Hug
А малко късметлийски прашец на търпението ще пуснеш ли? хихихи

# 534
  • Пазарджик
Момичета за съжаление аз бях до тук.Днес резултати ми е 7,97

Много късмет и успех на всички.

# 535
Момичета за съжаление аз бях до тук.Днес резултати ми е 7,97

Много късмет и успех на всички.
Еееее неееееееееееееееее!  Sad Пипито, много съжалявам мила Sad  Hug Каквото и да кажа едва ли ще помогне. Пожелавам ти много сила!

# 536
Благодаря за окуражителните думи, Илиянче  Hug
Оохххх Пипииии.....милата....Sad И аз така с първия опит  - хубаво чхг в началотo и после падна Cry Cry Cry. Гушкам те!

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 14:49 от itsi_bitsi

# 537
Пипи, много съжалявам, миличка! Ще стане, просто сега не е било времето! Hug Hug Hug

# 538
Хайде, мушкайте се-за вас с много любов и пожелание за успех!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 539
Пипи, много съжалявам мила! Много сили и кураж! Hug

Общи условия

Активация на акаунт