Аз днес бях също супер, след като снощи се отрязах на дивана, ама комшиите ми тазвалиха рахатлъка - от половин час къртят стени:/
А малката (пу-пу) спи дълбоко на дивана в хола. Чакам я да се събуди и излизаме на пазар.
И аз искам да измисля нещо з това цедене, бях тръгнала да събирам каквото изтича, ама нещо не стана работата.... Едвам 40мл докарах за денонощие, ама това и защото пропуснах няколко струйки... Не знам няма ли някакви контейнери, които да си монтирам в сутиена.
В събота имаме годишнина от сватбата и с мм решихме да отидем вечерта на един ресторант, нашитв да гледат малката за 2-3 часа и ми се ще да им оставя малко мляко, в слъчай че се забавим... Да не бързаме все пак.
Че и без това бях пак на път да направя скандал, защото мм си е ангажирал няколко часа от въпросния ден.... А ни е първа годишнина и ми стана малко криво.
Най - често бебка ми заспива на рамото с една сладка муцунка и пуска сладки лигички. Иначе докопа ли си ръцете или одеалцето пак смуче, но не мисля, че е гладна. Затова откаачам, като я пипат по ръцете и то не чужди хора, а баба й. Правя забележки, ама е трудно да възпитаваш някой на 50...
и днес мисля да купя още един комплект на Avent (май в Aiko бяха намалени).