разреве ли се всеки си ми я връща хахаха.За през нощта не може и да става дума да я оставя (той не спи при нас), че от най-малкия звук се буди и след това не може да заспи, а работата му е свързана с доста психическа умора и не мога да му го причинявам.Аз вчера тотално изкуках с тая моя свекърва.Не стига, че цялата нощ не бях спала и след това цял ден въртях с количката, защото Константина беше неспокойна и да може поне навън да поспи ами и в един кризисен момент пак на рев докато се приготвяме за излизане се качва тя, започва да говори на бебка и тя тотално ревна.И тая жена като се вкара във филма, че детето я било забравило (при положение, че я вижда по 2-3 пъти в деня), че това било защото не съм й я била оставяла долу при нея, че щяла да стане лигла и да си стояла само аз да си я пазя и куп още глупости.Само й казах, че е нормално да иска мама, а не баба.Добре, че си замълчах, че щях иначе да избухна много грозно.Оплаквала се й на ММ, но той е на моя страна.Сега я чакам като студена вода нещо пак да ми каже и няма да се стърпя.
, но батко и повърна два пъти тази сутрин и сега с мм са на лекар, дано не е нещо сериозно, че в понеделник заминаваме на море
.
разбира се, че ще се бъркаш, нали затова споделям. Благодаря ти!
:
добре, че си имам по-висок приток от хормоните на любовта и на щастието, че иначе ще изкрейзам
остави и Константина когато е в ревливо настторние пък нека се гледат да се помнят
Щом ти липсва динамиката, най-добре ще ви се отрази някоя почивка извън София за уикенда. Аз поне имам нужда от това, много ми се ходи на някое ново място...Бяхме планирали днес на вилата, утре катерене, в неделя на Рилски манастир...ама като гледам как вали като из ведро в нашия квартал, май-май пак ще ходим в Ринг мол