Априлче гушкаме си вкъщи вече, с любов даряваме малкото човече - АПРИЛ тема 1

• 31 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
water_life хич няма да коментирам за пюренцата , но за червеното на клепача - до годинката изчезва напълно (майчини петна се наричат) и ние имаме и по челцето даже и вече започна да избледнява.

# 721
  • София
Калоян има на тила. Тези на лицето се казват angel kiss, а на врата май беше stork bite.  Simple Smile. Аз мислех първо че е обрив, но го намерих по английкските сайтове. Този на врата си оставял в повечето случаи завинаги

# 722
Маце за съжаление никой не пише в тази тема отдавна Sad Ще разчитам някой да сподели за неговия Simple Smile

vstoilova - не съм й се вързала на глупостите, при все че всяко бебе има такова зачервяване на клепачите, а пък после не съм виждала толкова деца с такова нещо. НЯма да я коментирам повече тази женица- търсим друг- сега тази ще я използвам само да ми даде и болничен, че от 14 трябва да ми се издаде последния и после я сменям. Дано намеря някой.

# 723
water_life изтипосай я да не се лъжат и други мами да ходят при нея.... аман от куци лекари.

# 724
water_life изтипосай я да не се лъжат и други мами да ходят при нея.... аман от куци лекари.

Д-р Галина Ацева - Медицински център Кристал.... Сестрата не знам как се казва, ама и тя е "капацитет" Simple Smile

# 725
Ние имаме и ангелска целувка, започна да избледнява, на челото и нослето, и отзад на вратлето, там са доста наситено червени петънца ама не им се вживявам.
Сега да ви кажа каква изцепка от току що имам и съм ядосана на себе си. До сега мажех след баня с олиото на мустела, ама не ми се иска само с тази козметика, че е цифра, а и не искам изнежена кожа, та след ползването на една мостра на ХИП, викам такова ще взема. И преди да се приберем минавам през лилли и виждам на щанда 2 вида олио, подхранващо и масажно, като второто е 2 пъти по-скъпо. ВИкам аз за масажи го вземам и като е по-скъпо ще е по-добро. Прибрахме се , искъпахме Нико, масажирах го с новото олио и сядам да го кърмя, я викам да разгледам кутийката на олиото и О, Чудеса, "Ефективно предотвратява появата на стрии..." викам кви стрии при новородено и виждам че отпред пише МАМА нещо си....
ТА утре за мустелата ще се ходи...

# 726
  • София
 Joy hahaha е поне стрии няма да има детето хахха

# 727
  • София
Ох, то другото олио си им е нормално, за бебета Grinning

Ей, защо не сте сигнализирали, че ще правите размяна на подаръци във фейса?
Аз като не чета много редовно, съм изпуснала... Crossing Arms

# 728
  • Пловдив
И ние си имаме такова петънце на единия клепач,надявам се да се махне,а не да остане и увеличи с растежа,защото имало и такъв вариант,но явно ще се разбере с времето.

# 729
  • София
Хахах, това с олиото ме разби...

Елица - извинявай. Аз лично съм толкова изгърмяла, че тук и там са ми две различни вселени.

Мале, Вики снищи пропусна банята. Заспа в 21.30 от нищотп и кърти до към 1.30 и то защото реших да я местя в стаята, че се иЗгърбихме на дивана. И ставах два пъти да я храня, спа неспокойно и сега смених памперса, яде малко, дрисна и сега след като хубаво се наяде пак... Тцтцтц
Тя още си ака поне по 5-6 пъти, а гледам други кърмачета на нейната възраст са разредили.

Снощи бях забравила да вдигна малкото прозорче на колата (само то не е автоматично) и вътре беше наваляло. Мм бесен :/
Хора, с тая смяна на квартирата ще се изпотрепем. Хич не ни е комфортно тук, а и като е замалко... Признахме си, че ни е основния проблем (барабар с битовизмите покрай грижите за детето) и не знам какво да правя.
Той сега е отпуска два дни уж да си почине и да си направим уютно, ама...
И двамата нещо изведнъж се почувствахме изтощени Sad не съм се чувствала така никога, супер странно е и толкова много емоции бушуват в мен
В събота имаме годишнина от сватбата и ще ходим за няколко часа на ресторант.

# 730
Нашата буболечка ака по маск два пъти на ден. Но ака доста, памперса не може да го поеме. hahaha ЛЛ твърди, че е ок. Някой беше дал линк по колко пъти е нормално, но нещо не го откривам.
РоЗи, ние сме на квартира в очакване да ни е готов апартамента. Аз много се изнервям тук ни е доста тесничко, няма място за нищо. Искам доста неща да сменим, ам като не е наше няма много смисъл. И като гледам така ще си откараме тук до зимата най-малко и направо ме хващат бесните. Ние с мм също напоследък не се разбираме, основно заради майка му. Но стигнахме до заключение, че имаме нужда да отидем някъде за 4-5 дни, че не сме ходили от миналото лято. Че да видим какво ще стане.

# 731
Маце, не знам за "скок в скока", ама мм нарича крустите "кротони" и не знае, че греши. Като го чух много се смях    Laughingкак излизате излизате навън в тези  жег? И как обличате бебоците? Аз още не съм се осмелила за рокличка, а толкова много й подариха....

# 732
  • София
Да се отчетем след 2м и 4дни сме 5310гр и 60см. За 22 дни е качил почти килограм Simple Smile
Направихме си и ранна сутрешна разходка, че после много жега става и довечера след 6 може пак.

Рози, зарежете задачите вкъщи и си починете и двамата с ТМ, може да отидете в парка или вкъщи си остането да гледате филмче. Правете нещо което обичате, за да се откъснете малко от ежедневните неща. Даже може да оставиш Вики при майка ти и да излезете, дори да се наложи веднъж да даде АМ нищо няма да й стане. Важно е да се чувствате спокойни и двамата.
И ние с ММ в началото доста се дърпахме, но малко почивка върши чудеса.

# 733
здр момичета, и ние явно имаме "скок в скока" Simple Smile Самуил цяла седмица е крив, плачка дори и докато спи, постоянно се стряска, вечер трудно заспива и го усещам, че е под голям стрес детето. Sad Аз се опитвам по всякакъв начин да го успокоявам и да му вдъхвам сигурност, но явно трябва да си го израсте душичката. Гушкам го повече, давам му да цока, когато поиска и колкото иска, без да следя режим, пускам му музика, пея, говоря му, но сякаш нищо не помага Sad Направо ми се къса сърцето като го гледам колко е стреснато милото, вече се усмихва много рядко и само си плачка. Кажете мамите, които са по-напред от нас, как се справяхте с тия периоди? Да не би нещо да не правя като хората?

# 734
  • София
Офффф пак ще се оплаквам.
Моят мъж точно ме успокои след поредната ми криза (съпроводена с полу-припадък, защото чистих и не бях яша) и кво... Викам му, че това че не се наспивам е основния проблем за нервите ми и той "е как, ти спиш до десет"... Викам му - да, спя по 2 часа, 3, после ставам за 20минути, после пак спя...искам 6-7 часа плътно спане да се наспя хубаво, ама няма да е скоро. И той ме контрира пак с това, че нямам кой знае за какво да се наспя и би било супер ако той спи така по много пъти
Най ми е мъчно за детето, то отнася всичките ми нерви. Тя реве, аз рева с нея и тя става една... 

Моника - и ние чакаме, точно зад нас и сега си блъскаме главите защо взехме имот в строеж. Въобще хазяите старите ни спретнаха супер номер за сплотяване на семейството...
А най-много се дразня, че и двамата сме от София и по квартири се влачим...Sad

Алвинда - нужна ни е почивка, определено и сега работя в тази посока. Че последния път и като иж щяхме да си почиваме се изтрепахме. та засега всеки почива поотделно, а в събота сме на ресторант за годишнина от сватбата. Майка ми ще гледа малката и събирам кърма за тая цел.

За излизането - аз точно по обяд излизахдосега, уж по сенките, ама след като на два пъти ми стана лошо почвам да практикувам излизане рано, дрямка по обяд и после излизане след 4-5.

Общи условия

Активация на акаунт