Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Моето бебе често повръща след хранене. Възможно ли е това да се дължи на прехранване?
Как да се справя с промените в режима на съня на бебетата?
Кои пелени са подходящи за близнаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Моето бебе често повръща след хранене. Възможно ли е това да се дължи на прехранване?
-
Как да се справя с промените в режима на съня на бебетата?
-
Кои пелени са подходящи за близнаци?
-
Какво е мнението за хомеопатията при заболяване на децата?
-
Как да се справя с диарията при близнаци?
Агресивни деца има, помня случай с едно такова. Миша отнесе юмрук от едно такова дете, тогава на 6-7 г. а ние на 1,5 г. ей тъй от нищото я приближи и удари по главата
Някъде към третата година ние започнахме да развиваме и избирателната чуваемост, та когато искат чуват, когато не им изнася не. Още понякога сме на тази фаза, та "Пей Пенке ле, но кой те слуша"
и си заспиват 
. Дано това да е добро начало. И ние трупаме всякакъв опит на детската площадка. Там ми е удобно, защото е заградена, има мека настилка и все пак има някакви забавления. Често обаче има прекалено много деца, на различна възраст и с различно възпитание (както е споделила и desitoo). Заради едно такова зле възпитано синът ми падна от люлката. Детето ми реве, а бабата и майката кротко обясняват "недей така, люлей по-леко", вместо директно да го дръпнат и да му се накарат. Идеше ми лично да им ошамаря отрочето
аз поне ст=ъм така,преди да родя бях сигурна,че при мен ще е пълен ред и дисциплина, как ли пък не...само и само тишина да имам, ядат от земята, ходят с квот намерят, въобще вече не се боря за някакви норми в поведението. направо ме съсипват.
). Място в количката всяка си имаше и се определи от случайното първо слагане на всяко бебе вътре. Друго всичко общо, сега всяка си има дрехи и предпочитан стил. Например Валерия с дънки или панталон спортен не можеш я видя, всичко по две се пада на сестра и тя няма проблеми с това