Бебешка близнашка тема XXV

• 39 575
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да ами аз единствено имам претенция да се оправя сама навън с тях и да е строга.не да седи да ги гледа как трошат и да им мълчи.останалото ми еясно-теипри мен си цепят главите, и при бабите,тъй че никой не можеш да виниш за подобно нещо. Днес мина добре.мисля,че това ще е жената.но ше видс и утрешната все пак.

# 616
Как се оправяте с прохождащи бебета, без бавачка. Мисля да освободя моята, вече много ми лази по нервите. Вчера ми обяснява, че трябва да слагам захар в попарата на децата и аз й казвам, че щом така я ядат значи не им липсва захарта. Да ама защо да не сложиш малко сладичко..и така 5-6 пъти докато не се развиках да спре да ми дава акъл.Много ме дразни вече, ама как ще излизам сама не знам..... newsm78

# 617
  • София
Излизането винаги с втори човек. Прохождането е тежък период и ако мислиш да освобождаваш бавачката, по -добре потърси друга и дано намериш по -нормална  Simple Smile

# 618
Вече си мисля, че няма нормални:( Говорих и с други майки и всички нещо не си харесват на бавачките. Но явно е нормално все пок с чужд човек по 8 часа на ден, няма как...

# 619
  • Шумен
Аз не съм имала постояно втори човек с мен освен първият им месец, сама си гледах близначките. Като бебета търсех в делничен ден помощ от възрастните бабки от блока да пазят едното бебе докато сваля/кача другото. Мразех ги тези моменти и в момента в който се държаха сами на крачета подпрени на стената буквално се почувствах свободна  Simple Smile Сама си ги извеждах от тогава насетне а като започнаха да бягат зарязах количката и се закотвихме пред блока. Да много по-добре щеше да е някой парк, но наблизо такъв няма а бутането и до там и обратно а и бебета да гоня ми се виждаше непосилна задача. Така и не мислех количката (оставях я във входа след разходка а таткото вечерта я сгъваше и качваше), вратата ни уж се затваряше сама ама колко пъти съм я засичала само леко притворена. И количката оцеля и зарадвахме други близнаци (подарих я) и децата пораснаха, прохождането е преходен период, който на фона на всичко е нищожен  Peace

# 620
  • София
Дебело грахче, и преди ти казах, викай някоя жена по 4 часа на ден и няма да те дразни толкова много.

# 621
  • София
Хелооооу... хубу ,че някой пише чат пат, та да намирам темата и да ви спамя Simple Smile
аз, да чукам на дърво, случих на жена от първия път, засега още не съм сигурна за разходките навън, но иначе нямам забележки, бивша директорка на детска градина, строява ги, режим им прави, апликират, мажат ,рисуват...  Joy мн са щастливи. Изобщо нямаха адаптационен период, както и предполагах, та още след интервюто на др. ден бяха в кюпа с нея. Разбира се, имам чат пат дребни забележки (като например, че държи на точен режим), но имайки предвид, че е бивша учителка, знам, че те са по-особени в някои отношения и не и се бъркам.
Иначе да не ви казвам... гери още е на аб Sad 25-ти ден. уж последен, побелях вече.

# 622
Чак пък бавачки ,аз също съм сама с две прохождащи деця и никогя не съм ползвала бавачка и не смятам да ползвам

# 623
  • Пловдив
и аз си изкарах сама периодът с прохождащите бебета, както и всички останали, не мога да кажа, че ми е било чак толкова тежко, е, разбира се децата нямаха толкова голяма възможност да бъдат изваждани извън количката, както тези, които са по едно, но се преживява Rolling Eyes сега също е сложно, тъй като търчат бързо и са неуправляеми, не искат за ръка, за по-дълго ги вадя от количката когато сме с таткото или на заградени пространства Rolling Eyes

# 624
  • София
аз не смятам,че има лошо,ако имаш тази финансова възможност, да си викнеш помощ-повече време за теб, повече време за вас с бащата след като си поглезила себе си, по голямо спокойствие съответно и т.н.

# 625
  • UK
И аз сэм доволна от нашата   Laughing Само понякога му изумява, то тогава хем се издразвам, хем ми става супер смешно  Stop

# 626
ооо да, определено е хубаво да те отмени някой за малко, успявам да сготвя, да изчистя, да напазарувам, себе си да поглезя и като се прибере таткото не съм изплезила език от умора, не съм изнервена:)) Вечеряме, пускаме си филмче... а когато съм оставала сама вечерта като ги приспим, успявам само да хапна нещо и припадам в спалнята, даже не ми се говори.

# 627
Разбира се, че е добре някой да помага. Аз все още се оправям сама, но оценявам колко е хубаво да имаш време за себе си. За прохождането използвах детската площадка в градината, където ги разхождам всеки ден. Настилката е мека и паданията не са толкова тежки. Лека полека тръгнахме и по асфалтовите алеи. Сега вече излизаме и без количка тримата, но по-рядко, защото количката ми пести време. След време и аз мисля да си потърся помощничка. Ще черпя опит от вас  Simple Smile.

# 628
  • UK
Бях тръгнала да ви разправям за моята но ми дойдоха гости  Crazy
Един ден нямахме ток много рано сутринта и първото нещо свещ мм запалил в коридора. Ставам аз по-късно вече гледам загаснала и понечвам да я хвърля, но как я хванах тя още течна и всичко се изсипа в коридора. Почистих разбира се,  но то стана леко пързалка  Laughing
Ей казвам ви, тази жена, колкото пъти мина оттам, а след нея и децата толкова пъти крякаше като обезумяла  hahaha не е пързаля се  Joy  Joy
Абе викам и спокойно не е фатална нещо, ама така хем ме изнервен,  хем пък то чак дразнещо  Crazy
Ето сега едната е от 2 дни на антибиотик и от него сме и с разстройство. Личната ми каза че е от него,  а и ние нямахме преди приема му,  ей над 100 пъти!  на ден ми се повтаря, да не давам това например сок, а то детето, само това приема. Така му дразни на моменти, ама съм длъжна са ки трая, че сам човек, не е работа  ooooh!

# 629
  • София
Ох, да, разстройството с аб е кошмарен, ама аз пък ограничавам сока, макар че забравих колко са големи твоите- ако не гуца хляб и солети, то кво друго да му даваш...

Общи условия

Активация на акаунт