Бебешка близнашка тема XXV

• 39 552
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Аз качих около 15 кг и след раждянето съм толкова ,колкото и бях после никаква разлика ,само дето корема ми е с увиснала кожа,която само със спорт няма да се махне ,бих казала ,че си виси кожата живот и здраве само пластична операция ще върне стария му вид.За сега не ми е толкова проблем ,но не е от най красивата гледка ,не знам дали защото бях слаба или защото качих само на корем.В 9 месеца си беше огромен дори ставането от леглото ми беше много трудно.

# 646
аз бях с невероятно огромен корем, едвам го носех. Последните 2 месеца не можех да ходя почти. И не знам как ги качих, като до 6-я месец повръщах и ядях само препечен хляб и бульона на супите. А последните 2 месеца, 7 и 8 ядях само плодове, по 2 кг на ден и 2 л прясно мляко, от всичко друго ми ставаше лошо. Не мога да си го обясня  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 647
  • UK
Като за говорихме за кг. Аз качих 15 и ги оставих в болницата  Laughing после покрай децата, това, онова, стрес , тревоги и пр свалих, още. Общо взето към момента съм в кг си, които държах почти па времето, преди да се оженя. Но, този начин на смъкване,  на никого, не пожелавам.  PeacePeace

# 648
  • София
i az kato kokona- много стрес и ужас правата година и аз мн свалям от това... разказвала съм, не искам да си спомням, всичко е наред вече, за щастие, не съм спортувала, активно започнах да се окопитвам и връщам към лична грижа след като навършиха една...
А пък в 7 мес. спрях просто да пълнея-бебетата растяха идеално, но аз заковах тия 17...и това беше до 9 месец...само корем имах, огроооомен...и туй не ща да си спомням, ни седях, ни лежах, ни спях, ни ходех, че нали пак от 7 мес. пуфката беше решила да си покаже главата и така си бяхме 2 месеца, макар убеждението на лекарите, че всеки момент ще родя Joy

# 649
При повече деца и повече багаж ванът е добро решение. Ние сме с VW Sharan. Мъкнали сме кошари, количка, столчета за хранене, че и гърнета  Laughing. Не съм икономисвала багаж Simple Smile.

И аз лесно свалих килограмите (качих 15 кг), но корема - много бавно. За него ми трябва повече спорт, но засега не мога да се организирам. Затова пък в ръцете съм заякнала като олимпийка  Wink.

# 650
  • Шумен
На мен ми бяха проблем моите килограми през цялата ми бременност. Бях само един корем и нищо повече. Постоянно гадене (последно ми се догади като се сабудих от упойката след секциото) и интензивно поръщане месеци наред. Бях и на системи в болница 3 дни, че се докарах до там да връщам само стомашни сокове. В резултат на което на финала не бях наваксала стартовите си 73 кг, родих 70 кг. В болницата оставих 10. И докато се усетя след 3 м. бях +5-6 кг. (нормалното ми тегло, бях се поосвинила точно преди да забренея). Увисналата кожа ми е и до днес, аз не съм спортна натура и преди си имах малко коремче сега с бонус увиснала кожа  Tired

# 651
  • София
Ние сме със Зафира 99г. Супер удобна ни е. 7 местна е, но реално последните 2 места не се използват, защото там стои количката. Наши приятели са с Хюндай Санта Фе, пак 7-местен.
Килцата: качих към 20кг. 15 оставих в болницата. Сега съм застопорила на 67-8кг и не мърдам. Шкембето стои, кожата е ужас. Но си заслужаваше! Като имам свободно самотно време ще тренирам Simple Smile

# 652
Ние сме свързани Опел Замира,наистина е голяма и удобна,събира много багаж,

# 653
  • UK
Аз, макар и с близнаци  Crazy имах до последно малко коремче. Може, пък със следващата бременност и аз, да се почувствам, много бременна  Joy та там нямам нито виснало,  нито стърчащо  Laughing в същото с-е, в което си бях и преди, да забременея. 

# 654
  • София
Завиждам на тези, които имат време за спорт. Кожата и моята е отврат, медуза със стрии, ама се прибра бая напоследък без тренировки.

# 655
Някой мислил ли е да си прави пластика на корема знаете ли как е ?

# 656
Да, това за пластиката е в много краен случай, но е вариант. Първо ще пробвам със спорт:)

# 657
  • UK
Незнам, какво представлява тази пластика, моят отдавна е залепен за гърба  Joy
Но няма ли да ви се прибере от само себе си  newsm78
Аз и с крема не бях редовна, особено лятото. То 40 градуса, а аз да се омазвам  hahaha

# 658
  • София
Някой мислил ли е да си прави пластика на корема знаете ли как е ?
Мислих да, ама е много тежка коремна операция и се отказах

# 659
  • София
Тежка е, да, и наистина е в краен случай- ако си сигурна, че няма да раждаш повече, ако си над 35, според мен, младите кореми се прибират доста по-бързо, по -еластична е кожата. аз мазах от ден 1, имам значително малко стрии на корема, макар да беше ОГРОМЕН, но съм и предразположена, имам стрии по гърба и дупето и бедрата още от тийн годините...всичкото обиране по корема като цяло е сложна операция, издърпването на кожата оставя и голям белег ниско долу -е, изчезва с времето, но все пак... и след това тр. със сигурност да намирате време да го поддържате- защото какъв е смисъла от 8-12 бона (толкова вървеше миналата зима), и да се отпусне отново...
Kokona, Кожата остава, дори да махнеш всички мазнини. а това е още по-гадна гледка...Аз нямам корем, но кожата, макар и малко адски си личи, понеже имам и обеца на пъпа- свлечена е,криви се, дупката е изместена тотално. Аз родих на 31, и съм била активен спортист, но мои приятелки, които родиха на 25- е няма нищо общо- бързо се прибраха, няма отпусната кожа... затова е добре да разждаш млад, ама... тя съдбата си има други планове. Търся си снимка на шкембака 2 дни преди да родя... имах някъде... ако знаех и как да я кача...

Общи условия

Активация на акаунт