Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Моето бебе често повръща след хранене. Възможно ли е това да се дължи на прехранване?
Как да се справя с промените в режима на съня на бебетата?
Кои пелени са подходящи за близнаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Моето бебе често повръща след хранене. Възможно ли е това да се дължи на прехранване?
-
Как да се справя с промените в режима на съня на бебетата?
-
Кои пелени са подходящи за близнаци?
-
Какво е мнението за хомеопатията при заболяване на децата?
-
Как да се справя с диарията при близнаци?

Тогава се замислях за двойна, но си остана само замисляне с две деца ми беше по-удобно да ги водя отколкото да ги бутам, лично мнение. 
При Вали също имаше реакция с болки в ръката и обрив за кратко, който сам отшумя за няколко часа, но ръчичката на Мишето стана тройна а обрива се засилваше със всяка следваща минута
а децата бяха така спокойни както когато са с мен
Нищо здравословно нямаше за хапване в яслата, не съм маниячка на тази тема. Но някак не ми се виждаше ок почти всяка седмица веднъж да обядват кренвирш с кашкавал, за десерт обикновенна вафла (за това се сещам в момента по-фрапиращо), рядко плод и никога салата например. Преди да тръгнат на ясла цял месец взимах храна от яслата с идеята поне с нея вкъщи да свикнат, бях ужасена
за нашата ясла съм разказвала-за 10 мес.бебета и 1 г.деца-закуска прясно мляко с нескуик (вс.ден),слрдпбяд-филия с шоколад или сладко...халва...и т н...+ безумната идиотия да се носят торти на рд. Ненавиждам го и нито в яслата нито в детската имам намерения да го правя.аз на децата си не давам сладко! И изкл.се дразня какви гадости ядяха там,предвид че не всеки може да си позволи торта поне с качествени продукти.
и ся най-големият ми ужас е като са болни...и често ги пускам защото просто нама каквода ядат вкъщи.