Отговори
# 225
viki1 имам памперси къде, кога и как да ви ги дам?

В кой район си?! Rolling Eyes

Памперсите са в Гео Милев.
Утре ще се доразбереме, защото излизам сега от форума. уТРЕ вечер съм на линия или на лични.

Последна редакция: вт, 02 май 2006, 23:39 от sineo4ka

# 226
  • София
Значи при Роси.

# 227
Значи при Роси.

Имайте ме в предвид.
Имам магазинче и то се намира в Гео Милев, под зала Фестивална. Нямам кола, така че когато можете, идвате и ги взимате. Гсм ми е 0886095463 Илиана

# 228
Значи при Роси.

Имайте ме в предвид.
Имам магазинче и то се намира в Гео Милев, под зала Фестивална. Нямам кола, така че когато можете, идвате и ги взимате. Гсм ми е 0886095463 Илиана
Роси ще ги вземеш ли Hug Hug
Момичета обсъдихме го с Роси - какво ще кажете акция на 20 и 21 май - събота и неделя се пада newsm78

# 229
  • София
Както кажеш , само го напиши със сигурност и да пускаме инфото на разни места , а  newsm78

# 230
  • sofia
Значи при Роси.

Имайте ме в предвид.

какво количество са,щото не мога много да складирам Sad

# 231
Значи при Роси.

Имайте ме в предвид.
ми не го складирай - карай го направо в св Параскева, или на 6 членното семейство, или до Радомир - нещо такова, или аз ако идвам събота неделя при брат ми мога да ги взема
а магазина бачка ли в събота примерно, и къде му е точния адрес, зала Фестивална ми е до болка позната - дай ми само повече инфо моляте

какво количество са,щото не мога много да складирам Sad

# 232
Акцията на 20-21 ли ще е  newsm78
Аз отсъствам,нагости на зълвата ще съм  Sunglasses ,ще се разберем как да доставя мойта лепта,но ако на 24 Май времето е хубаво,може в парка,Борисовата градина да организираме резервен варианта,за всички забегнали през weekend,но желаещи да се разходят в празничния ден  newsm78 Hug
Криси,нали искаше при "Слона" и "Костенурката"в Борисовата Wink

# 233
Акцията на 20-21 ли ще е  newsm78
Аз отсъствам,нагости на зълвата ще съм  Sunglasses ,ще се разберем как да доставя мойта лепта,но ако на 24 Май времето е хубаво,може в парка,Борисовата градина да организираме резервен варианта,за всички забегнали през weekend,но желаещи да се разходят в празничния ден  newsm78 Hug
Криси,нали искаше при "Слона" и "Костенурката"в Борисовата Wink
да, но всеобщото мнение беше против тях.........много е неудобен за разходки тоя парк, няма къде да се спре, абе - 90% бяха за Южния, аз питах всеки по отделно, даже Люлинксата група го предпочете

# 234
ок-20-21 май-акция Peace
А на 24 Май,резервен вариант при добро време Wink newsm78

# 235
  • София
Дааа, така си е -  ruporuu  Ю-ЖНИ-Я  Peace  
А аз вече пуснах мухата в априлската отчетна.Ще имаме купон по случай отминалите рождени дни на децата на 7ми и мисля да събера пари от желаещите да се включат.
Криси, надявам се нямаш нищо против  Peace Mr. Green

# 236
А аз вече пуснах мухата в априлската отчетна.Ще имаме купон по случай отминалите рождени дни на децата на 7ми и мисля да събера пари от желаещите да се включат.

Ей, ако има в Южния парк ще е супер! Въпреки, че аз лично може би пак ще съм "по майчинство"! hahaha hahaha hahaha

# 237
Определено и за мен и мойта група Южния е по- по- най-  Mr. Green

# 238
аз - против???????????
абсолутно неам - ама що не ме поканите и мен на тоя купон а? аз само за работа и акции ли ставам - ало Люлинннннн Crazy Crazy

# 239
За мен проблеми няма къде ще е.
Моите групи си им събирам където им е удобно и нося паричките дето кажете

Общи условия

Активация на акаунт