Денят е пъстър и засмян-празнуваме моминското парти на One11-Бъдещи мами над 35

• 30 292
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Уанче, заслужаваш цялото щастие познато на човечеството и многооооо любов Hug Бъдете здрави и не спирайте да се наслаждавате един на друг   bouquet
Влиза на бързо от работа, довечера ще се включа в купона Hug Hug

# 76
Пате, обадих се, казаха да спирам всичко.
аз съм гърмян заек, знам какво и как. Не се притеснявайте за мен, живота продължава  Hug

# 77
  • На остров
Амини много е нечестно и много много тъжно и да живота продължава, но не трябваше така да става Hug  Hug . Много голяма несправедливост Cry . Много ми е мъчно за теб, ама много.

# 78
Амини, знам че си гърмян заек. Но не е честно. Знам с колко усилия стигна до тук. Много мъчно ми стана Outta Joint
Сигурна бях, че нещо ще забравя. Вчера без снимка  пуснах темата  Blush Но ще ми простите. За първи път ми е. Довечера от компютъра ще се поправя Grinning
Креми като дойдеш в нашия регион свиркай. Ще се организираме с Мира и Рансън. Даринка от кога я чакам и нея да пийнем по едно. Всички сте добре дошли! С Рансън тук ви съблазняваме с някакви снимки, може и да ви излъжем да дойдете.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 13:58 от white duck

# 79
Даринка, няма идея кога ще дойде .... питала съм над 10 пъти какъв е плана да ходим при баба на село и отговор нямам!

Специалистите имам питане за едни резултати на баща ми
Скрит текст:
TSH 0,579 при гранити 0,27 - 4,2
желязо 12,33 при граници 11 - 28
на мен ми изглеждат в долна граница и може би трябва да се направи нещо по въпроса
И има ли някакъв вариант за разреждане на кръвна без лекарства?

# 80
Онзи ден гледах един филм и още в началото му една фраза ми се запечата в съзнанието.
"Дори на всеки 10 опита, 9 да са неуспешни, трябва да опитваме. За да стигнем до десетия, трябва бързо да оставим деветте зад нас."
Амини, ти си боец и вярвам, че ще се пребориш за мечтата си. Hug
Скрит текст:
Между другото филмът е доста интересен трилър -"Внимавай какво си пожелаваш"

# 81
Амини, много съжалявам, но вярвам, че и това няма да те откаже, ти си силна, и знам, че някой ден ще сбъднеш мечтата си  Hug Пожелавам ти да е много скоро  Hug Знам и че вече хич не ти се иска да си силна, прегръдки...

# 82
  • София
Не изпуснах партито нали?Simple Smile

Уанче, много любов, разбирателство и взаимни компромиси. Попътен вятър и Бог да Ви закриля!

# 83
Ох, Амини  Cry. Силна си, ама на човек и силата му има предел.Дано скоро всичко това свърши с едно здраво бебе.Дано  Hug, поплачи си и отново....

Софиянки къде да ида на мамолог? Не е спешно, профилактичен.

# 84
  • Варна
Доктрката ни пита за стволови клетки, та днес ще търсим фирма да изберем.

Перу, знам че си юрист и надали ще пропуснеш нещо, но все пак да кажа... Проучи много добре условията за съхранение и най-вече за ползване на тези стволови клетки. Миналата година по това време проучвах въпроса заради приятелско семейство... Четох доста коментари, включително и тук във Форума и момичетата коментираха, че общо взето е безсмислено тук в България. Действащите фирми имали безумни условия, които на практика въобще не ти дават гаранция, че ще можеш да ползваш "твоите" клетки, ако не дай боже се наложи...
Може пък за една година да са се променили нещата. Дано!

Нашето кафенце със Сигмето беше много приятно, макар и кратко. Обаче ще дам възможност на Дъгичката  да разкаже какво стана после...  Wink

# 85
Ава, аз ходих при една Перчева- близо е до парка Заимов, има сайт потърси в гугъл. Ама на частно

# 86
Уанче, присъединявам се и аз към това разкошно скорошно събитие и искам от сърце да ви пожелая една къща пълна с много любов, деца и разбирателство!

Амини, силно вярвах в този твой опит! Много съжалявам! Hug Кураж, много кураж за следващ път!

Честито на Лени за победата!
Момичета, чудесни сте на срещата, видях ви снимките!
Мамче, посмях се с вицовете ти!
Чудесно Черно море, хубави снимки!
Креми, все такива резултати да имаш!
Мони си има вече и второ зъбче. От близо месец вече пълзи, изправя се, сяда от скоро.

# 87
  • София
Ава, аз ходих при една Перчева- близо е до парка Заимов, има сайт потърси в гугъл. Ама на частно
Аз ходя при д-р Дилова-тя е онко мамолог,има прегледи в Бодимед. На частно е. Страхотен специалист.

# 88
Скрит текст:
Защо не мога да си променя аватара? Изписва ми това: При опит да бъдат запазени промените във вашия профил възникнаха следните грешки: •Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина.
справих се най-после.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 16:46 от a_tita

# 89
Aмини  Hug толкова съжалявам. Хайде да си силна ама от утре Hug  spoko
Да ви кажа, ще ми се да сте прави с предположенията, но за сега няма доказателства Naughty В онази реплика имах предвид, че ви завиждам за срещите на живо. Всяка от нас има приятелки, но моите някак не могат да ми влязат в обувките и за това винаги съм казвала - БЛАГОДАРЯ, че ви има  Hug Hug
Тази вечер съм само от телефон и картинки не мога да слагам.

Общи условия

Активация на акаунт