Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 005
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 130
Момичето между близначките е толкова чаровно и с толкова лошо ушита токля  Rolling Eyes
Направиха ми впечатление тази година доста "презрамчести" рокли, срещнах много с подчертани презрамки, ленти, позиционирани по по различен начин. Точно подобни на зелената между близначките по-горе, но тя ок в сравнение напр. с тази бялата:

# 2 131
  • Пловдив
Отзад ми хареса роклята на момичето на Онли, и аз чакам да видя отпред  Sunglasses

Ще кача,само да ми ги изпратят.Снощи беше абитуриентската.

# 2 132

[/quote]Това е първата рокля тази година, която ме накара да възкликна DAFUQ?!?! На другите мога да им преживея дефектите, но това - невър Crossing Arms

# 2 133
  • Оптимист по принуда
Много ми харесва, ако бях абитуриентка сега, бих избрала нещо такова  Heart Eyes

# 2 134
  • Gotham City
Онли, роклята на дъщеря ти, толкова много ми хареса, че ако имах нейната талийка, направо щях да я открадна  Mr. Green

# 2 135
  • Mediterraneo

Снимката е от сутринта след бала предполагам, затова има момичета по балеринки. Много са красиви всички, които се виждат. Може би единствено червената рокля с дантеления черен ръкав не ми харесва.

# 2 136
Тарталета, откъде я изкопа тази снимка? Това е от нашия град, но аз никъде не откривам снимки, за да разгледам.
И не, не е от сутринта. На паметника ходят преди ресторанта.

# 2 137
  • Пловдив
Онли, роклята на дъщеря ти, толкова много ми хареса, че ако имах нейната талийка, направо щях да я открадна  Mr. Green

Ето още една снимка :

# 2 138
Хубаво ти е момичето, Онли    bouquet

# 2 139
# 2 140
  • Gotham City
Булка и шаферка?
Скрит текст:

# 2 141
Но физиономията на шаферката - КЪРТИИ!

# 2 142
Така е! Успехи и желая!

# 2 143
Така е! Успехи и желая!
Хубава девойка, която си изглежда на възрастта и има много миловидно лице. Роклята също ми хареса. Късмет и успехи пожелавам на дъщерята ти, Онли!  bouquet

# 2 144
Малко като пазар на цигански булки с тези рокли и ярки гримове. Даже почти не откривам разлика на пръв поглед. <иналата седмица имах кратка афера една много секси абитуриентка-столичанка. Много ми хареса как родителите се бяха постарали за моята наслада, чак се почувствах неловко, че нямам възможност да им се отблагодаря.

Общи условия

Активация на акаунт