Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 769
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 415
  • с/у ОколоМръсТното
Понеже индиректно познавам момичето, а тя е племенница на нашата суфорумка, хич не ми се четат негативизми по нейн адрес.
Вече е коментиран този проблем.

надявам се да няма проблем.
Албумът й ще бъде заключен. Twisted Evil

# 2 416
Момичето си има име и е дъщеря на Богдан Томов.

Кой е Богдан Томов?
Става въпрос за момичето, което беше на изпращането с роклята с бродерия чайник Heart Eyes, а това, синьото е балната рокля на същото момиче ли?

# 2 417
Съжалявам, но няма как да се хареса на всички. Коментарите ми в тази тема, с изключение на 1-2, са изключително положителни, но това момиче ми действа отблъскващо. Рядко изпитвам такова чуство, особено пък на снимка, но в случая е факт, че поне на мен ми действа така.

# 2 418
Албумът й ще бъде заключен. Twisted Evil

Е, излагацията си остава за нея. А и освен това я има в албум на баща ѝ, на фотографа, на съученици и приятели, на случайно присъстващи на бала... Веднъж пуснат "духа от бутилката" (разбирай - снимки в интернет), няма как да бъде спрян.

Аз съм фен на готик, пънк и метъл визия, и повечето ми приятели и познати специално ми издирват и изпращат такива снимки. Има много красиви попадения, миналата година лично бях на такива балове, и тази също. Но точно това е... ще замълча, защото не мога да кажа нищо добро.
Все едно, да е жива и здрава.

# 2 419
  • В Космоса
Момичето със синята коса ми харесва. Точно подобни чакам аз цяла тема. Обичам нестандартни решения.

# 2 420
  • DE
На момичето със синята коса, само косата е добре. Грима е ужасен, а това за което се загатва надолу не говори никак добре  Rolling Eyes

# 2 421
  • София
BirdsFlu в Бука намирам само тази дама:
Скрит текст:

... под това име и няма снимки на бал ...

На мен ми харесва, но аз покрай сина ми съм обръгнала на момичета със сини и розови коси  Laughing

# 2 422
  Само лицето виждам и не е толкова зле newsm78 Какво ли има надолу, някой не може ли да пусне?
 Аз съм фен също на пънк, и готик визия.

# 2 423
  • В Космоса
Оп, поправям се. Сега потърсих фейса на баща ѝ да я видя в цял ръст. Язък. Хубава глава - отвратителна рокля, неотиваща си никак с якенцето. Tired

# 2 424
  • с/у ОколоМръсТното
BirdsFlu, за едни излагация, за други - ефектно и нетрадиционно.
Затова не е добре да се дават крайни оценки, сякаш всеки работи моден експерт.

Готик визия и щерката харесва. Аз лично се моля, да не я избере за бала си.

# 2 425
А, видях. Не. Бюстието на роклата е горе-долу ефектно, но якенцето не отива на цвета на роклята, който пък е неподходящ за цвета на косата. Полата е прекалено обикновена и твърде дълга.

Нищо готик и нищо нестандартно, както подмамава лицето.
  Иначе е симпатяга.

# 2 426
  • Варна
Доста пъти го написах в темата, че не харесвам типичните бални рокли, къси или дълги, в които се обличат момичетата.

Не харесвам и момчетата в костюми и вратовръзки.

Харесвам по-младежко и разчупено облекло. Не сме на Виенски бал.

Именно заради това фаворитка ми беше "тенекиеното" момиче, а сега "чаеното" момиче, както и винтидж момичето от миналата година.
Нямат нищо общо с воалено-драперийната масовка.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 11:27 от missNoir

# 2 427
Стила и е доста далеч от готик стила Wink просто е била една готик пародия. Хубаво е да сме оригинални, но и за това се иска доста моден усет Wink
http://postimg.org/image/eqrejzay7/

П/с обикновено по готик визиите залитат момичета и момчета, които са неуверени във външния си вид и се мъчат да отвлекат вниманието на хората, примерно от непривлекателно лице или форми.

# 2 428
  • София
Има много симпатично лице девойката Peace

# 2 429
Хубава и симпатична е, да. Много ми харесва в лицето, пък и попринцип харесвам къси прически и нестандартни решения. Щеше да е по-яко ако беше направила цветният акцент да й е косата и като цяло главата. Тия две сини ми се бият, отделно че са и различни стилове. Главата ми е арт, експресивна и даже бих казала нещо между рок и метъл стила. Даже само ако бях видяла главата, щях да предположа роклята. Тотална полюстност за мене.

Общи условия

Активация на акаунт