Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 787
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 400
Ето една огнена рокля http://zname.info/media/k2/items/cache/ab1eef9a6a91abcec3eddf5f0396a6eb_XL.jpg, но не намирам друга снимка. Интересно ми е да я видя отпред.  Peace

# 2 401
Няколко страници по-назад има 4-5 снимки от всякъде. Не ми харесва отпред.

# 2 402
  • София
Ето една огнена рокля http://zname.info/media/k2/items/cache/ab1eef9a6a91abcec3eddf5f0396a6eb_XL.jpg, но не намирам друга снимка. Интересно ми е да я видя отпред.  Peace
Има я на предишната страница - линк от фейсбук беше ако не бъркам с 5-6 снимки

# 2 403
Много държа да чуя мнението Ви за едно момиче, но не мога да дам линк в момента, защото пиша от място, където има рестрикции за фейсбук. Казва се Kalina Giokova и албумът със снимките във фейсбук е публичен.

# 2 404
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
BirdsFlu в Бука намирам само тази дама:
Скрит текст:

... под това име и няма снимки на бал ...

# 2 405
  • с/у ОколоМръсТното
BirdsFlu,
Много се хареса на моето дете.
Аз също смятам, че е нещо различно и ефектно.

# 2 406
Много държа да чуя мнението Ви за едно момиче, но не мога да дам линк в момента, защото пиша от място, където има рестрикции за фейсбук. Казва се Kalina Giokova и албумът със снимките във фейсбук е публичен.

Може и да е бил, но вече не е май.  Heart Eyes Синя коса, син грим и сребърна обица видях.

# 2 407
И как да я коментираме без снимки? От това което виждам на единствената снимка, мога да кажа следното: ужасна яка, синджирчето ми напомня на едновремешните синджири на тоалетните казанчета, грима е нескопосан и незавършен и общото излъчване е нечистоплътно.

# 2 408
  • с/у ОколоМръсТното
Понеже индиректно познавам момичето, а тя е племенница на нашата суфорумка, хич не ми се четат негативизми по нейн адрес.

# 2 409
Много ме кефи косата и, друго не виждам, за да коментирам  Simple Smile

# 2 410
BirdsFlu в Бука намирам само тази дама:
Скрит текст:

... под това име и няма снимки на бал ...

Да, това е момичето, и снимките са от бала ѝ. Има и в цял ръст, и на лицето в едър план, съжалявам, че не мога да постна...

Понеже индиректно познавам момичето, а тя е племенница на нашата суфорумка, хич не ми се четат негативизми по нейн адрес.

И това е справедливо спрямо всички останали коментирани момичета, защото...? Всички в темата са нечии дъщери, племеници, познати...

# 2 411
Селекция от "агнешко", която ми хвана окото Simple Smile

Много ми харесва. Така си представям един абитуриент. Костюмари и вратовръзки не ми допадат. Браво на момчето от мен.
Скрит текст:

Подобно цветово решение, само ризата не ми харесва.
Скрит текст:

Още един свежар
Скрит текст:

Ужасната вратовръзка разваля хубавото впечатление от сакото и обувките. Аз бих заложила на папионка или по-спортна риза, без нищо на врата, което души, но с кърпичка в джобчето.
Скрит текст:
Първата снимка... С тази фигура панталона е крайно неподходящ! На тялото на някой строен младеж може и да изглежда добре, но на него му седи като на селски ерген.

# 2 412
  • с/у ОколоМръсТното
 kikamora - цялата селекция младежи са неприемливи за мен. Не само 1-вият.

# 2 413
Вече е коментиран този проблем. Само защото е племенница не значи че ще я засипят с суперлативи. Другия вариант е просто не пускате нейна снимка и не искате ничие мнение. В случая се каза, че се иска мнение, което не е задължително да бъде само положително. На мен не ми харесва изобщо! Възможно е на живо и без съответните дрехи и грим да изглежда много добре, но в случая някой си е направил голяма гавра.

# 2 414
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май звуча като мърморана, но само на мен ли ми се струва, че са изпляскали всичко наснимано?

кой си бръкнал в носа, кой си оправя гащите... всичко в мрежата и гле'й сеир.

а снимката на последно коментираното момче е сякаш разтеглена настрани,  Blush някак неестествено къси и широки са и двамата  ooooh! или е от ъгъла на снимане?

Общи условия

Активация на акаунт