Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 801
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Момичето си има име и е дъщеря на Богдан Томов.

# 2 386
Моля някой да покаже само снимка на коментираната плетена рокля с къдрички  Laughing - линкът към Фейсбук отваря началната страница на майката (явно), а аз нямам профил във Фейсбук.
Благодаря!

# 2 387
  • Варна
Позволявам си да го направя, защото снимките са публични.
Ето, Анонимен
Скрит текст:

Ако целият гардероб на момичето е от плетени дрехи и това е нейният отдавна изграден стил на обличане, аз няма да коментирам.

# 2 388
Момичето си има име и е дъщеря на Богдан Томов.

# 2 389
Много благодаря за пожеланията и комплиментите, оценявам ги  Heart Eyes  Hug
Роклята я бях поръчала от интернет. Мислех тук да си я шия, ама много пара искаха нещо, затова рискувах. Не съжалявам изобщо, просто вдигнах ципа и ми стана  Whistling
Гримът и маникюра сама си ги правих и издържа доста, дори се разчувствах на бала и не стана мазало  Laughing Само прическата ми я правеха, че сама не можех да се наема за такова начинание  Crazy

# 2 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush еврейското излезе ли?  Blush

# 2 391
Още очаквам нови снимки на ''жълтия'' младеж, а също дали е имал дама, с която да са се съчетали цветово. Ето една карловска двойка:

# 2 392
  • с/у ОколоМръсТното

И на мен (но не в този цвят), мерси Госпожице.  Hug
Ето, че има красота и в късото.
Нооо... Защо девойки, които нямат какво да покажат са се подкъсили?!
Моето дете е много крехко, за да го увия в плат отгоре до долу... затова ми се иска (на мен!) да е с къса рокля.
Продължавам търсенето на красиви модели.

# 2 393
Кой каза, че няма снимки по леглата Laughing?
Скрит текст:

# 2 394
  • Варна
Кой каза, че няма снимки по леглата Laughing?
Скрит текст:
ОХ  Shocked
Има смисъл да се чете темата.
Има смисъл в критиките.

Естествено, винаги ще има мнения на двата полюса, нормално е, но поне една муха да бръмне в главата, пак е нещо.

# 2 395
  • В Космоса
Тази ми хареса от последните страници.

Цитат

На Богдан Томов дъщерята също ми харесва. Но от изпращането роклята ме завладя най-много тази година.

# 2 396
  • София
Малко снимки от Благоевград
Дефилето по червения килим на НХГ, вкл. момчето с носията от Разлог.
Една чаровна дама в гащеризон, и целия албум на ПМГ-Благоевград.

# 2 397
Непонятно ми е защо кавалер държи дамската чанта /плик. Нелепо изглежда

# 2 398
На мен ми хареса плетената синя рокля. Предишната плетена етно рокля не ми хареса обаче.
На синята и идват прекалени аксесоарите, също плетени и от същия цвят. Не ми изглежда нито избеляла, нито евтина.Цвета е чудесен. Малко къдричките са и в повече, но като цяло е добра. Какво разбирате вие, плетките на една кука са голям хит от едно известно време. Явно не и в България. Това си е талант да изплетеш цяла рокля и да стои добре.
Ами нали точно това казваме повечето - че роклята не е изплетена толкова добре, че да е за бал!
Ето пък и майката плетачка да се беше огледала в интернет както ти даваш линкове към плетени рокли и да почерпи или да доразвие идеята си. Ако беше направила своята рокля така или така, или пък така, и още една... безкрайно много са примерите в интернет, дали нямаше да е малко по-елегантна, отколкото е сега?! Първата като цяло повтаря и запазва това, което са направили, но по много по-фин начин. Останалите са за пример как цялата плетена рокля може да стои фино и елегантно, не грубо и просто не достатъчно умело изпипана.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 10:01 от Бижy

# 2 399
  • Варна
Селекция от "агнешко", която ми хвана окото Simple Smile

Много ми харесва. Така си представям един абитуриент. Костюмари и вратовръзки не ми допадат. Браво на момчето от мен.
Скрит текст:

Подобно цветово решение, само ризата не ми харесва.
Скрит текст:

Още един свежар
Скрит текст:

Ужасната вратовръзка разваля хубавото впечатление от сакото и обувките. Аз бих заложила на папионка или по-спортна риза, без нищо на врата, което души, но с кърпичка в джобчето.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт