Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 813
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 370
Не стига, че не са, но и има внос от Русия.

# 2 371
# 2 372
Хубавица е тази с червената рокля  Heart Eyes

Двама младежи от мен:

Скрит текст:

# 2 373
  • Ямбол
Не стига, че не са, но и има внос от Русия.

Директно от
Скрит текст:

Момичето с червената рокля е прекрасно.  Heart Eyes

# 2 374
Допадна ми, как момичето с плетивата, просто грее.
Не разбирам чак толкова от плетки и не знам майка й каква е плетачка, но браво, че е успяла в крайна сметка да изпрати на бал едно щастливо момиче, което се чувства и изглежда красиво.

EXQUISITE, разкошни са  Heart Eyes

И последните младежи много радват.

# 2 375
  • София

Едно сладко момиче
 Един хубав Наско
 Хубава двойка
 симпатично момче
 също симпатичен младеж

# 2 376
  • UK
Уф, ама че ужасна снимка, все едно той е застрелян и около него има локва кръв, а тя крещи "НЕЕЕЕЕЕЕЕ" с ръка на раната му, като в някакъв драматичен сериал.

# 2 377
  • DE
Много са красиви двойката в синьо  Heart Eyes
Насето е хубаво дете.

# 2 378
На мен ми хареса плетената синя рокля. Предишната плетена етно рокля не ми хареса обаче.
На синята и идват прекалени аксесоарите, също плетени и от същия цвят. Не ми изглежда нито избеляла, нито евтина.Цвета е чудесен. Малко къдричките са и в повече, но като цяло е добра. Какво разбирате вие, плетките на една кука са голям хит от едно известно време. Явно не и в България. Това си е талант да изплетеш цяла рокля и да стои добре.

https://www.google.co.uk/search?q=crocheted+prom+dress&es_sm … crocheted%20dress

Най-много ми харесаха младежите от английската във Варна. Много стилни всички!

# 2 379
Уф, ама че ужасна снимка, все едно той е застрелян и около него има локва кръв, а тя крещи "НЕЕЕЕЕЕЕЕ" с ръка на раната му, като в някакъв драматичен сериал.
Joy Ох, ще ме умориш!  Joy

Снимката е толкова безумна, смях се със сълзи Joy

# 2 380
Joy Ох, ще ме умориш!  Joy

Снимката е толкова безумна, смях се със сълзи Joy

Тази година е посветена на българщината. Носии, фолклорни елементи, а тук се драматизира велият стих на Ботев.

Лежи юнакът, а на небето
слънцето спряно сърдито пече;
жътварка пее нейде в полето,
и кръвта още по–силно тече!

Само самодивите в Бяла премяна липсват.  Laughing

Много сме гадни, ей. Срамувам се от себе си,  но не можах да се сдържа.  Laughing

# 2 381
Хайде да покажа и аз моята племенница ( момичето, чиито проблемни крака коментирахте около 80 и някоя си страница)
след малко ще я изтрия, защото ще ми откъсне главата:)
Аз съм и най - големият критик, за това няма да казвам хареса ли ми или не, важното е, че тя беше много щастлива и успя да не разори родителите си покрай този бал:)

Ако е момичето със жълтата пола, изобщо не ми прилича на абитуриентка, но щом тя е била щастлива и доволна, няма проблем.  Peace Просто за мен това не е подходящо за повода облекло.
не, това е шивачката на роклята и Peace

Laughing Ти спомена краката и, само едното момиче има показани крака, логика! Племеницата е хубава. Помислих, че е приятелката и.  Laughing

# 2 382
  • София

Едни абитуриентки от  преди 10 години
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 2 383

Едни абитуриентки от  преди 10 години
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Острите обувки ги издават. Laughing

# 2 384
  • Варна
Хубавица е тази с червената рокля  Heart Eyes

Двама младежи от мен:

Скрит текст:

Много ми хареса облеклото на първият младеж, както и облеклото на момчето от синята двойка по -долу.

И в Силистра харесах един младеж как се беше барнал и в една двойка как ризата кореспондираше с роклята, но не успявам да дам директен линк към снимките.

Така се надявах тази сутрин да видя "чаеното" момиче  Heart Eyes , вие я криете.

И аз смятам, че на абитуриентките грам не им пука, че някакви тьотки не им харесали роклите или прическите.

Общи условия

Активация на акаунт