Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 720
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 430
  • В Космоса

П/с обикновено по готик визиите залитат момичета и момчета, които са неуверени във външния си вид и се мъчат да отвлекат вниманието на хората, примерно от непривлекателно лице или форми.

Не мисля, че това е вярно. Просто на някои им допадат по-екстравагантни неща, независимо колко са привлекателни. Както при всички останали с техните стилови предпочитания, има и хубави, и не толкова. Но ако са хубави, пък, просто се влюбвам. Heart Eyes

# 2 431
# 2 432
  • София
Чакайте, малко по-бавно, че към момента съм леко глупава... Момичето с рокля чайник, съжалявам, че я оприличих така, но точно асоциация с порцеланов чайник ми изскочи, е дъщеря на Богдан Томов и ще си крие снимките от бала, защото са били остри критиките?

Аз пък мисля, че повечето хора в темата я харесаха Peace

# 2 433
# 2 434

Темата за Мини Маус да не е на мода тази година newsm78?

# 2 435
# 2 436
  • Sofia
каква е тази рокля чайник newsm78

# 2 437
Може ли снимка на роклята чайник?

# 2 438
Велико Търново
кой каза, че му липсва чалгата тази година а?

# 2 439
П/с обикновено по готик визиите залитат момичета и момчета, които са неуверени във външния си вид и се мъчат да отвлекат вниманието на хората, примерно от непривлекателно лице или форми.

Това категорично не е вярно, но не е и обект на темата  Peace

Аз уважавам всяко наличие на собствен стил, дори и на мен лично да не ми харесва. Лошото е, когато се смесят различни стилове по неумел начин; еклектиката не е за всеки и постигнатият краен ефект може да е крайно комичен. С рокля от Горгон или Авангард ефектът щеше да е съвсем различен и уместен.

# 2 440
  • Варна
Чакайте, малко по-бавно, че към момента съм леко глупава... Момичето с рокля чайник, съжалявам, че я оприличих така, но точно асоциация с порцеланов чайник ми изскочи, е дъщеря на Богдан Томов и ще си крие снимките от бала, защото са били остри критиките?

Аз пък мисля, че повечето хора в темата я харесаха Peace

Май да Peace
Обратното. Повечето не я харесаха, затова няма да има снимки, колкото и да чакаме.
Аз много съжалявам за това.

# 2 441
  • срещу двата комина :)))
Стила и е доста далеч от готик стила Wink просто е била една готик пародия. Хубаво е да сме оригинални, но и за това се иска доста моден усет Wink
http://postimg.org/image/eqrejzay7/

това е толкова далеч от готика, че няма накъде  Peace

# 2 442
  • В Космоса
Във фейсбука на Богдан Томов има снимки на дъщеря му - момичето със синята рокля, но от изпращането не намирам. Не разбрах и аз тя ли е "чаеното" момиче...

# 2 443
  • Варна
И на мен ми прилича на престилка. Иначе е свежа, но това парче отпред трябва да бъде с друга форма и/или друг цвят.

# 2 444
  • Sofia
Във фейсбука на Богдан Томов има снимки на дъщеря му - момичето със синята рокля, но от изпращането не намирам. Не разбрах и аз тя ли е "чаеното" момиче...
За една бяла къса рокля с мотиви като от гоблен ли става дума?Беше пусната в началото на темата от изпращане...но не мога да я открия сега Confused

Общи условия

Активация на акаунт