Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 756
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 3 705
  • UK
На Бижу й е страшно важно никой да не пропусне този ярък пример за простотия и селяния... И не говоря за ничия прическа.

# 3 706
  Добре де, сега пак я погледнах - наистина не и е хубава на майката прическата. А иначе жената е хубава и стройна, с хубави крака. С по-добра прическа ще е по-хубава. На мен ми харесва, обаче, че момето се е снимало с баба и дядо и с тате и мама. Само тая рокля...

Обаче момичето с колелото е просто прекрасно. И роклята и всичко.  Абе тия гласувалите очи нямат ли, ей...

# 3 707
  • UK
Прическата на майката в случая няма абсолютно никакво значение.

# 3 708
На Бижу й е страшно важно никой да не пропусне този ярък пример за простотия и селяния... И не говоря за ничия прическа.

Айде , остави момичето. Тъкмо ме накара да се чувствам като разкошно облаче  Peace То е ясно на всички, че така лесно придобивките не се притъпяват. Учителя ми по история казваше, че до 3 то коляно все си личи, все си е сноб Peace

# 3 709
Тъй де, на вас какво ви пука, че някой тук е релевантен на смотаната прическа на майчето, и е в унисон с татьовото брИтонче?
Да умееш да си кажеш негативното мнение, без с това да изглеждаш невъзпитан простак, е умение, което не се усвоява във възраст, когато децата ти завършват университета.

# 3 710
Прическата на майката в случая няма абсолютно никакво значение.

Кой казва какво има значение?
 Нали обсъждаме - абитуриентки, рокли, снимки, интериор, фон и прочие. На който каквото му прави впечатление, това има значение.
 Майката има прическа, която явно е направена за случая. Ако не си я беше правила, просто щеше да изглежда по- добре. Защото иначе е хубава жена.

# 3 711
  • UK
Виж поста над твоя.

# 3 712
Това ,че роклята не ми харесва не означава че я намирам грозна, излагация ,изцепка и т.н . нито ,че момичето светкавично трябва да си изтрие всички снимки с нея и да се скрие в някой ъгъл .
засрамено .А ако някой смята ,че  детето му са излага ако фризьорката не го е издухала добре и вади същата логика за останалите деца ,си е негов проблем де ,не на другите .
Но пък аз не съм и модна икона или моден гуру та така с лека ръка да раздавам съвети в нета .
Пък и бритона ми е ужасен в момента ,тъй че хептен нямам думата.
Iris04 майката за фон ли минава
 Joy

# 3 713
На мен момичето ми харесва, и снимките й са хубави.

# 3 714
наистина не и е хубава на майката прическата. А иначе жената е стройна. С по-добра прическа ще е по-хубава. На мен ми харесва, обаче, че момето се е снимало с баба и дядо и с тате и мама. Само тая рокля...

Обаче момичето с колелото е просто прекрасно. И роклята и всичко.  Абе тия гласувалите очи нямат ли, ей...
Под тези думи се подписвам.
Лично аз харесах няколко момичета повече от тази победителка, но момичето е интересно, както някой е написал - с испански черти

# 3 715
Абе, хубаво е момичето, спор няма. Обаче изобщо не я бях забелязала, преди да стане "най-красивата".
И тези перлички и камъчета по роклята ми идват в повече.
Роклята на майка й по ми харесва.
Mr. Green

# 3 716
  • Варна
Красиво е момичето, хареса ми! Роклята не е нищо особено, но не е и грозна. Важното е, че тя се е харесала с нея.
Родителите не мисля, че са важни в случая- каквито- такива.

П.П Кое беше момичето с колелото?

# 3 717
  Има го в същата статия сред десетте избрани.

http://i3.dir.bg/mydir/112/15/06/05/z/zldman_6.jpg

Ето това.

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 16:52 от Iris04

# 3 718
  • Варна
Благодаря, Ирис!
За мен то е момичето с флоралната рокля. Simple Smile И тя е много красива, има интересно излъчване, нестандартно.

# 3 719
  • Някъде там
Искрено съжалявам че победителката не се е снимала с кучето  или котката си ако има такива за да се позабавлявам от сърце с коментарите за вида му и това дали отиват на момичето и дали имат бълхи който не подхождат на цвета на роклята... Joy Joy Joy Joy Joy

Харесва ми момичето но роклята не.

Общи условия

Активация на акаунт