Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 759
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 3 690
  • София
Нещо много нагласен тоя конкурс, изведнъж се появиха 10 финалисти, избрани от "журито",  и баш от тях е пибедителката... Изобщо не ми харесва ролята й

# 3 691
Майка и не е лошо да смени спешно прическата, татко и бретончето, а момичето е хубаво!
hahaha Стига де, какво са ти виновни хората пък сега? Красиво е детето, но имаше и по-красиви, това е моето мнение.
С нищо. Просто съвет. Да не излагат щерка си.

На мен ми хареса , че момичето е публикувало снимки с родителите си и с баба си и дядо си, а не само с дантели , брокат, паетки и един мъж до себе си. Според мен е красиво да покаже, че държиш на постоянните неща в живота си . Иначе всяка може да се навуе и покаже в дантели. Но не всяка може да покаже как краси нечий живот и че някой е тежест в нейния   Peace

# 3 692
Скрит текст:
Какво общо има визията на родителите, с тая на детето. Защо отчитате негативи, нямащи общо с темата. Момичето е красиво, естествено. Роклята не ми допадна особено, но това си е мое мнение. Бих искал дъщеря ми да е в бяло един ден, като капчица роса, неподправена, семпла, със съвсем лек щрих на жена, невинна и сияйна от естественост.
Мъж! Бялото е цвят за булчински рокли.но момиче.
Не е задължително. Бялото е символ на невинността. А какво да е едно осемнадесет годишно
Абе в днешно време да намериш невинно,  в истинския смисъл на думата, момиче е истинско чудо!  Mr. Green

Не излагат щерка си за това, че са се снимали с нея, а защото прическата на майката е крайно неподходяща за чертите ѝ, а бащата е с прическа на селски кмет от 84-та. Сега ясно ли е какво имах предвид?

# 3 693
Оф, снимки личен архив, се едно баща и я е щракнал с телефона.
Ще им се обърне светът да напишат името на фотографа.  Twisted Evil

# 3 694
Красиво е момичето ,а размислите относно родителите меко казано са просташки .
Толкоз по повод селянията .

# 3 695
Скрит текст:
Какво общо има визията на родителите, с тая на детето. Защо отчитате негативи, нямащи общо с темата. Момичето е красиво, естествено. Роклята не ми допадна особено, но това си е мое мнение. Бих искал дъщеря ми да е в бяло един ден, като капчица роса, неподправена, семпла, със съвсем лек щрих на жена, невинна и сияйна от естественост.
Мъж! Бялото е цвят за булчински рокли.но момиче.
Не е задължително. Бялото е символ на невинността. А какво да е едно осемнадесет годишно
Абе в днешно време да намериш невинно,  в истинския смисъл на думата, момиче е истинско чудо!  Mr. Green

Не излагат щерка си за това, че са се снимали с нея, а защото прическата на майката е крайно неподходяща за чертите ѝ, а бащата е с прическа на селски кмет от 84-та. Сега ясно ли е какво имах предвид?

Сега ясно ли е , защо се излагаш повече от всеки един от тях???

# 3 696
  Не ми харесва роклята на момичето, ама изобщо. Самото момиче е хубаво. Колкото до майката - хубава фигура има жената, за майка на толкова голямо момиче е супер.

нещо и има на тая червена рокля, плата ли е кофти...

# 3 697
Майка и не е лошо да смени спешно прическата, татко и бретончето, а момичето е хубаво!
hahaha Стига де, какво са ти виновни хората пък сега? Красиво е детето, но имаше и по-красиви, това е моето мнение.
С нищо. Просто съвет. Да не излагат щерка си.
Embarassed Embarassed Embarassed
нещо за бабата и дядото...?

# 3 698
  Категорично момичето с колелото ми харесва повече.

# 3 699
Е, не може всички да са позитивни, премерени и мега интелегентни като вас. А, и лицемерни да не ппопусна.  Mr. Green Щастлив ден да имате такива бели, пуФкави и добри!   bouquet

# 3 700

нещо и има на тая червена рокля, плата ли е кофти...
Роклята е много зле - има нещо дразнещо в деколтето, което е изрязано доста странно, плата е кофти и не е ушита добре, с две думи - пълен ужас, иначе момичето ми хареса...

# 3 701
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush и аз смятам, че родителите и родата като цяло нямат място в конкурса.  Blush
но не защото са "грозни", стари или с прически "тип селски кмет", а защото това е конкурс "Най-красив абитуриент", а не конкурс "Щастливо семейство"  Blush

симпатично момиче, но имаше и по-симпатични
и роклята ми пада малко странно, сякаш плата е твърд  Blush

# 3 702
Къде пък го съзря това лицемерие  newsm78
И през ум не ми е минавало ,че някой абитуриент може да се срамува от прическата на майка си и баща си ,при това най-обикновени прически .
Добра ти си ти бе Бижу ,я виж с каква лекота раздаваш безплатни съвети  Laughing

Роклята и на мен не ми харесва .

# 3 703
Щастлив ден да имате такива бели, пуФкави и добри!   bouquet
Благодаря. Харесва ми определението  Peace ще си го изпиша някъде да ме радва през целия ми ден  Hug

# 3 704
Роклята и на мен не ми харесва .
Не може да не ти харесва!  Crossing Arms Ти си толкова мила и добра, и всичко намираш за красиво. Не си зла като мен.
Не съм казала, че се срамува. А прическите са необикновени Laughing всъщност необикновена е на майката и зорлем и разваля фасона. Таткото е лесно поправим.

Общи условия

Активация на акаунт