Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 770
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 3 675
Майка и не е лошо да смени спешно прическата, татко и бретончето, а момичето е хубаво!

# 3 676
На мен не ми харесва това момиче. Симпатична е, но нищо повече. Прическата е сякаш за всеки ден, а моделът на роклята е доста груб.

# 3 677
Момичето е хубаво, роклята не ми хареса изобщо - нито материя, нито модел.

# 3 678
Красиво момиче.

# 3 679
За мен момичето си е УАУ от всякъде. Особено от близък план е много хубава. Роклята..., имаше и по хубави, но самото момиче ми е много красиво.

# 3 680
  • На топло
Само като видях родителите и.....голямо село! Сигурно са се охарчили доста за принцесата. Момичето е красивичко.

# 3 681
  • Стара Загора
И на мен ми хареса момичето ,роклята не чак толкова .

# 3 682
  • Другата България
Майка и не е лошо да смени спешно прическата, татко и бретончето, а момичето е хубаво!
hahaha Стига де, какво са ти виновни хората пък сега? Красиво е детето, но имаше и по-красиви, това е моето мнение.

# 3 683
hahaha Стига де, какво са ти виновни хората пък сега? Красиво е детето, но имаше и по-красиви, това е моето мнение.
С нищо. Просто съвет. Да не излагат щерка си.

# 3 684
  • Ямбол
На някои недотам хубави родители им се раждат красиви деца.  Wink Хареса ми девойката.

# 3 685
Какво общо има визията на родителите, с тая на детето. Защо отчитате негативи, нямащи общо с темата. Момичето е красиво, естествено. Роклята не ми допадна особено, но това си е мое мнение. Бих искал дъщеря ми да е в бяло един ден, като капчица роса, неподправена, семпла, със съвсем лек щрих на жена, невинна и сияйна от естественост.

# 3 686
  • На топло
Родителите не са грозни, друг проблем имат  Wink

# 3 687
  • Пловдив
Какво общо има визията на родителите, с тая на детето. Защо отчитате негативи, нямащи общо с темата. Момичето е красиво, естествено. Роклята не ми допадна особено, но това си е мое мнение. Бих искал дъщеря ми да е в бяло един ден, като капчица роса, неподправена, семпла, със съвсем лек щрих на жена, невинна и сияйна от естественост.
Мъж! Бялото е цвят за булчински рокли.

# 3 688
Мъж! Бялото е цвят за булчински рокли.но момиче.
   Не е задължително. Бялото е символ на невинността. А какво да е едно осемнадесет годиш

# 3 689
  • Ямбол
Родителите не са грозни, друг проблем имат  Wink

Някой да ги е нарекъл грозни? Коментирах съчетанието на гените, което в конкретният случай, е доста добро.  Peace

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 00:46 от DimiLoca

Общи условия

Активация на акаунт