„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 967
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета,

не мога през деня да ви чета, нямам време, затова по късни доби се появявам,
поздравявам ви за всички снимки и информация, Neidjal, продължавай с анализите-много са интересни,

Сега като гледах разни клипове,  натъкнах се на клипове с награждаване на Джансу и Кенан за Езел. Нещо като турски Оскари. Публиката ги аплодира горещо от което си мисля че този сериал е имал много по голям успех от Съла

х

Ех, колко хубаво би било да видим и МАА и Джансу да получават заедно такава награда...

Този сериал има над 10 награди- за най-добър актьор, за най-добра актриса, за сценарии, режисура, поддържаща роля, музика, най- впечатляващата целувка.
Съла има долколкото знам само една номинация - на Джансу за най-добра артистка, но не е спечелила

Тц, тц, а Мехметчо няма нито една номинация??!!  Цвети, Кенан го гледах в Езел, но само моментите с Джансу, трябва да му се признае, че е равностоен конкурент на МАА.

# 436
Здравейте момичета,

поздравявам ви за всички снимки и информация, Neidjal, продължавай с анализите-много са интересни,

Сега като гледах разни клипове,  натъкнах се на клипове с награждаване на Джансу и Кенан за Езел. Нещо като турски Оскари. Публиката ги аплодира горещо от което си мисля че този сериал е имал много по голям успех от Съла

х

Ех, колко хубаво би било да видим и МАА и Джансу да получават заедно такава награда...

Този сериал има над 10 награди- за най-добър актьор, за най-добра актриса, за сценарии, режисура, поддържаща роля, музика, най- впечатляващата целувка.
Съла има долколкото знам само една номинация - на Джансу за най-добра артистка, но не е спечелила

Много интересно - най- впечатляващата целувка.! Тази целувка с Джансу ли е, те ли печели наградата?

# 437
изгледах 71 еп
Скрит текст:
и както казахте странностите на Боран започват, спасяването на Съла, обяснението му на масата пред Съла- това всичко е прекрасно, но в края на серията поведението хич, ама хич не ми хареса и
каквито и основания да му измисляме, че иска да я предпази...заради нея...Боран в случая постъпва така, че с удоволствие да му докараш вкъщти поне трима Емре-та!!!
Скрит текст:

Лека нощ  да сънувате този красив сън!

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 01:29 от helen.nona

# 438
 Една хубава песен за лека нощ.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6XEFt6mJ88

# 439
Добро утро!

bouquet

# 440
Добро утро! Няма какво да е, щом ТОЙ....сервира закуската Heart Eyes

# 441
Здравейте момичета,

х

Много интересно - най- впечатляващата целувка.! Тази целувка с Джансу ли е, те ли печели наградата?

Това, най-впечатляващата сцена. Снимана е 4 часа на площад Истикляр

https://www.youtube.com/watch?v=4e7q5QCoPp8

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 08:05 от tsveti1967

# 442
Добро утро, профайлърки. Страшни сте, агата и да иска, нищо не може да скрие от вас. Разбулихте розовите чаршафи, лампата, часа и мястото на деянието. Успокоих се, благодаря!

А сега да се захващам с работа, пък макар и болна от неизлечима болест. Ама поне си знам диагнозата!

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 08:56 от Дданни

# 443
Добро утро дами Боранови  Simple Smile

С такова кафе заедно с шефа няма как денят ни да е хубав  smile3508 smile3501 newsm44

И аз съм спокойна че си имам диагноза , е има и лечение  newsm78 newsm78 ама дали ще стигне до мен не е  newsm78 много сигурно .

Но пък ми остава утехата да си се носе на крилете на любовта  smile3535 smile3535 smile3535  mrstraetz

# 444
Добро утро   bouquet

Малко късно но закуската е сервирана.

От сутринта такава работа , че не мога и добро утро да кажа, връщам се да ви изчета , че пак нямам нет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 445
Един усмихнат Ага Ви казва Дубру тру...и аз ...тоже... Laughing Joy Joy Joy

Мерсаж за кафенцето и закусчицата... Hug Hug Hug Hug Hug

Приятен ден ,къзларки bowuu lovekiss

# 446

Добро утро , прекрасници !

Момичета , имам питане - как се казва актьора играещ младия Езел

и къде освен в Езел се е снимал?

# 447
Момичета моля за помощ, нямам нет още в къщи. Исках да изтегля снощната серия от докса но не ми се получава, не знам защо. Макар че опитах няколко пъти, до сега не съм имала проблем  newsm78

Молбата ми е ако някоя добра душа и е възможно да качи серията от снощи в докс отново , че да си я изтегля   bouquet  bouquet  bouquet

# 448
Привет на все заварила Hug.......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug.......Hug
Ха, ха, ха, диагнозата отдаааавна е поставена Joy но лек няма, само средство за облекчение hahaha и то е предозирване, от което глава не боли. Laughing
Ролята на Езел/Йомер се изпълняваше от актьора Ismail Filiz, не знам къде другаде е участвал.
Ето го.
Скрит текст:

Силистра сори, че не мога да съм ти в полза но не знам как става качването.
До по-късно.

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 16:16 от Neidjal

# 449
Привет на все заварила Hug.......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug.......Hug
Ха, ха, ха, диагнозата отаааавна е поставена Joy но лек няма, само средство за облекчение hahaha и то е предозирване, от което глава не боли. Laughing
Ролята на Езел/Йомер се изпълняваше от актьора Ismail Filiz, не знам къде другаде е участвал.
Ето го.
Скрит текст:

Силистра сори, че не мога да съм ти в полза но не знам как става качването.
До по-късно.

Наде , в докса става много лесно и без регистрация може 

http://dox.abv.bg/files/share

Четеш и следваш стъпките

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 11:10 от Silistra_SS

Общи условия

Активация на акаунт