„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 980
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Кефсер много добре познава сина си. Нали тя го е възпитавала Laughing

Славена,  този бедуин нека си остане в твоите мисли. Моят  бедуин  е друг. А ти спря със сценария. Последно написа 239 сцена, а аз не търпя да чакам и взех че снощи сънувах.  Grinning
Тази вечер може би отново, и всяка нощ и всеки ден  шейха ще е с мен

Славена, Абай е  зле с математика.  Laughing

# 376
Тя...опозна и Съла...щом и направи впИчатление нейното държание...а не това на сина и...

# 377
# 378
 Харесва ми как Съла се противопоставя ня Есма #2gunfire

# 379
Страхотен, страхотен.......Мъж мечта за всички нас!

Колието беше убийствено. Този кръг символизиращ вечността!!

# 380
Цвети1967, благодаря много за информацията. Ужасно  е да искаш да получиш информация, тя да е пред теб, но да не можеш да я разбереш. С тези следлози турският език направо ми завъртя ума на фльонга и никога не ми е ясно къде свършва думата, къде започва следлога и т.н. Оказа се сложен за мен!

Вили, много качествени клипове правиш, чудесна музика подбираш.

Гледах едно интервю за хърватска телевизия с Мехмет от времето, когато е брадясал за Фатих, около половин час. Все едно че гледам съвсем различен човек от Боран и Али. Но впечатлението ми е, че Мехмет е много чувствителен човек. Изглежда земен, скромен, уязвим. Не разбрах всичко, но ми се стори, че дамата, която го интервюира, никак не го хареса с брада.

Мехмет каза, че иска семейство, деца, или поне така разбрах. Значи още не е намерил жената, с която да създаде семейство.

# 381
Тези нашите романтици -химици и на масата си гугутват.

# 382
Тези нашите романтици -химици и на масата си гугутват.

...и целуФкат...уши ,нос ,гърло... Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 383
# 384
# 385
# 386

Много хубави Абай и Фериде! Много хубава музика! Много хубави клипове и снимки постваш, Ваня!

Цвети, твоя клип е толкова закачлив, а Джансу и Мехмет и извън роля носят голям заряд заедно.

# 387
Цвети1967, благодаря много за информацията. Ужасно  е да искаш да получиш информация, тя да е пред теб, но да не можеш да я разбереш. С тези следлози турският език направо ми завъртя ума на фльонга и никога не ми е ясно къде свършва думата, къде започва следлога и т.н. Оказа се сложен за мен!

Вили, много качествени клипове правиш, чудесна музика подбираш.

Гледах едно интервю за хърватска телевизия с Мехмет от времето, когато е брадясал за Фатих, около половин час. Все едно че гледам съвсем различен човек от Боран и Али. Но впечатлението ми е, че Мехмет е много чувствителен човек. Изглежда земен, скромен, уязвим. Не разбрах всичко, но ми се стори, че дамата, която го интервюира, никак не го хареса с брада.

Мехмет каза, че иска семейство, деца, или поне така разбрах. Значи още не е намерил жената, с която да създаде семейство.

Аз съм със същите впечатления чувствителен, притеснителен, раним.... Гледах среща на екипа на Аданали със студенти и от там останах със същите впечатление. Сякаш се чувства некомфортно от прекаленото внимание. Четох, че проявява интерес към психологията и това  личи от някой негови постове в социалната мрежа.

# 388

МАА в Метро Палас

# 389

Много хубави Абай и Фериде! Много хубава музика! Много хубави клипове и снимки постваш, Ваня!

Цвети, твоя клип е толкова закачлив, а Джансу и Мехмет и извън роля носят голям заряд заедно.
Много си пасват двамата, наистина. Все едно са брат и сестра. Еднакво телосложение, еднакъв тен, овал на лицето, еднакви интереси
В клипа са кадри на Джансу от Метро Палас

Общи условия

Активация на акаунт