„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Няма такова нещо за Азра.
Те и нашите го бяха погребали жив Киво и като чух по новините ни, ooooh! и се втрещих, Shocked а той си е жив, и здрав.
Не са лоши Свет ноооооо толкова.

Без НОООООО Naughty...шегувам се Joy...въпрос на вкус,мила Hug...разни хора ,разни идеали...нищо лошо bowuu Peace

# 556
само Фахрието нещо не и се отдава позирането ,а Азра по скоро гърба си показва Laughing

newsm78 Ако не се лъжа Азра и Киво се разделиха преди 3 години и едва ли  е бил с разбито сърце заради нея

# 557
отивам да си догледам Езел и след това се мятам на Борко  Grinning
Лека и от мен Hug Hug Hug Hug Hug

# 558
  • Разград

На снимката е и Серкан един млад актьор който изгря миналата година в "Сезонът на черешите", който също е модел.

Фахрие с рокля на D&G, но май не и стои добре в сравнение с манекенката.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:20 от vania_e

# 559
  • Разград
Файл : Boran.And.Cila.2006.S02E72.WEBRipXviD.BGAUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне:    http://dox.bg/files/dw?a=ed4117a3a3

# 560

На снимката е и Серкан един млад актьор който изгря миналата година в "Сезонът на черешите", който също е модел.

Фахрие с рокля на D&G, но май не и стои добре в сравнение с манекенката.
Имам чувството, че не е нейния номер, малко като торба й стои, а тя през цялото време нещо й наместваше. Няма тяло на манекенка, горната част на тялото й е много късо, колана й е почти под циците. А и прическата не й беше на място, все пак рекламират продукти за коса, а нейната по време на снимките не се виждаше. Трябва да си смени стилиста

# 561
newsm78 момичета ,да ви питам  имате ли проблем с гледането на 72 еп защото при мен картината замръзва и има само звук

# 562
newsm78 момичета ,да ви питам  имате ли проблем с гледането на 72 еп защото при мен картината замръзва и има само звук

да, също и при мен насича
но по-късно се оправя

# 563

И при мен е така.

# 564

но по-късно се оправя
helen, диди,благодаря ви  ...мислех си че нещо става с плейра ми

# 565

но по-късно се оправя
helen, диди,благодаря ви  ...мислех си че нещо става с плейра ми

При мен пък нещо става с плеъра newsm78...грешка някаква ми дава...а и аз нищо не разбирам...ясно е...утре ще го гледам...много интересно ...на компа ми се сваля от раз...веднага излиза на екран ,а тук,на лаптопа...не ще...грешка,та грешка...няма да пробвам повече ,че утре младежта да не ме бие... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 566
затормозващ 72  епизод

Скрит текст:
тормозя се вече с поведението на Боран, държи се дистанцирано спрямо Съла, но не споделям, че е точно от загриженост- ако е така  трябва да я посвети в мисията си, защото това е и нейна кауза, заедно са започнали борбата и има право да знае, а и за да бъде особено предпазлива и нащрек заради Берзан...дето тука някой каза, че след комата на Боран са му се опънали няколко нишки мозък-вярно е, и добре че пак е Абай да му влее акъл как да се държи и подкрепя  Съла, а за Берзан - аз съм впечатлена от актьора, много тежкарски стои в ролята си  -  умен, безкомпромисен и непредсказуем.
Момичета, сигурно утре ни очаква още по-тежка серия???
Скрит текст:

# 567
затормозващ 72  епизод

Скрит текст:
тормозя се вече с поведението на Боран, държи се дистанцирано спрямо Съла, но не споделям, че е точно от загриженост- ако е така  трябва да я посвети в мисията си, защото това е и нейна кауза, заедно са започнали борбата и има право да знае, а и за да бъде особено предпазлива и нащрек заради Берзан...дето тука някой каза, че след комата на Боран са му се опънали няколко нишки мозък-вярно е, и добре че пак е Абай да му влее акъл как да се държи и подкрепя  Съла, а за Берзан - аз съм впечатлена от актьора, много тежкарски стои в ролята си  -  умен, безкомпромисен и непредсказуем.
Скрит текст:
Не няколко ,а бая bowuu Още преди време ,като го гледах на руски...споделих... bowuu
Чета Надето с интерес Peace...но не може напълно да ме убеди,че Боран не е променен...незнам Whistling...липсва му нещо bowuu...но какво newsm78...дано разберем Praynig

Скрит текст:
Започва ходене по мъките...Боран мълчи като пукъл...Съла ревнува...Берзан действа...общо взето гадни серийки...убиват Зейнеп...Съла бяга...това ,като, че ли малко стряска Боран Thinking

Лека smile3524 ...от мен... Hug

# 568
затормозващ 72  епизод

Скрит текст:
Скрит текст:
Не няколко ,а бая bowuu Още преди време ,като го гледах на руски...споделих... bowuu
Чета Надето с интерес Peace...но не може напълно да ме убеди,че Боран не е променен...незнам Whistling...липсва му нещо bowuu...но какво newsm78...дано разберем Praynig

Скрит текст:
Започва ходене по мъките...Боран мълчи като пукъл...Съла ревнува...Берзан действа...общо взето гадни серийки...убиват Зейнеп...Съла бяга...това ,като, че ли малко стряска Боран Thinking

Лека smile3524 ...от мен... Hug

Свет,
Скрит текст:
решението е както каза Сезончето... да го приспиват пак! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Поне ще знаем защо мълчи като пукал! Не, това беше шегичка! Laughing Laughingsmile3514 В крайна сметка той самия каза на Абай че Съла е права и има право да знае, но си тълкува причината по неговия си начин- защото била в опасност. Не мисля,че като не знае, опасността за Съла е по-малка, дори напротив една обидена и ранена жена, изяждаща се от ревност е способна да направи големи глупости или опасности, ама къде ти Боран да го осъзнае...в крайна сметка аз приемам,че това е недостатък и пропуск в поведението му - стига с този идеализиран образ...малко и Боранови негативи да изтъкнем... /spoiler]

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 01:47 от helen.nona

# 569
Добро утро, сладурани! Хайде на кафе  в прекрасната компания на бедуина от сънищата ни Grinning

image upload no limit

how to screen capture

Общи условия

Активация на акаунт