„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 39 049
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ддани, мисля, че имаш талант.  smile3501    Аз също не съм Любомир Левчев, но мисля, че за първи опити поезията ти не е елементарна.  
 smile3502

Prinx, благодаря за насърчението. Днес тъкмо съм решила да пиша обяснение в любов на мъжа, без да споменавам агата.

Ох, забравих, добро утро на всички! Хубав ден!

Претоварихме сървърите на датата, докса, вибокса с нашия ага. Загряха и взеха да дават грешки.

# 571
Ддани, мисля, че имаш талант.  smile3501    Аз също не съм Любомир Левчев, но мисля, че за първи опити поезията ти не е елементарна.  
 smile3502

Prinx, благодаря за насърчението. Днес тъкмо съм решила да пиша обяснение в любов на мъжа, без да споменавам агата.

Ох, забравих, добро утро на всички! Хубав ден!

Претоварихме сървърите на датата, докса, вибокса с нашия ага. Загряха и взеха да дават грешки.

Такъв е агата, ГОРЕЩ Joy Всичко възпламенява hahaha

# 572
Ваняяяяяя, много ти благодаря  love001 за указанията, станааааааа, Party току що го изпробвах.
Силистра ти си на ход с 71 епизод в Докса, заповядай.

http://dox.bg/files/dw?a=9623d9ce01

Надеееееееее,  newsm51 newsm51    Благодаря ти.   love001

# 573
Добро утро, мили момичета!
Днес с нови сили съм при вас. Simple Smile
След вчерашното лято, днес е почти есен. Мрачно с вятър, но усмивките и доброто настроение ще надделее времето.
Да се изкажа за Жените: Няма грозна жена. Има мъже, които не могат да я оценят. Както и има жени, харесвайки по мъжкарския вид. А има и такива, които не полагат никакви грижи.

Азра, Джансу, Фахрие. И трите направени Красиви.
Азра с бялата рокля, разбира се, привлича повече погледи. Джансу май имаше опушен грим на очите и хич не ми хареса. А Фахрие само червеното и червило привличаше погледа.
Аз да питам: Те са лица на Лореал за Турция?!  И за  продукти за коса и за лице, така ли ?!

А ние тук имаме ли наше лице - българка?

# 574
Добро утро ...и от мен! Hug Hug Hug
Страхотно кафенце Peace...а пък компанията Rolling Eyes...без думи smile3505 newsm09...красота ,красота и пак ...красота...сърцето ми ке изФръкне... Two Hearts Two Hearts Two Hearts hahaha hahaha hahaha

Сезони...напълно споделям за 3 -те мандами... bowuu yes thumbsup
Езра ....каквото и да облече ,е прекрасна...
Фахрие...много бледолика и с това кърмъзъ червило...цъ...а и косата и ...ужастъ...
Джансу...вЪбще не и се виждат очите...само едни черни дупки... Sad
Май комшиите нещо са сЪ объркали... Thinking
За наше лице  newsm78..незнам Naughty...но има едно друго лице ...мисля ,че беше на Пантен...пак туркиня...Берги...там е нещо друго...ще потърся видео ...да видите/ако не сте го виждали вече ,де/

Ето Ви едно лице на ...ЛЮБОВТА ! smile3521 newsm47

# 575
  • Разград
Не знам дали имаме, обаче от три години не съм виждала на фестивала в Кан присъствие на наше лице на марката. В канала в ютуб няма клипчета с някоя бъларка представителка, а по телевизията на рекламите не съм обръщала внимание кого пускат.

# 576
Добро утро ...и от мен! Hug Hug Hug
Страхотно кафенце Peace...а пък компанията Rolling Eyes...без думи smile3505 newsm09...красота ,красота и пак ...красота...сърцето ми ке изФръкне... Two Hearts Two Hearts Two Hearts hahaha hahaha hahaha

Сезони...напълно споделям за 3 -те мандами... bowuu yes thumbsup
Езра ....каквото и да облече ,е прекрасна...
Фахрие...много бледолика и с това кърмъзъ червило...цъ...а и косата и ...ужастъ...
Джансу...вЪбще не и се виждат очите...само едни черни дупки... Sad
Май комшиите нещо са сЪ объркали... Thinking
За наше лице  newsm78..незнам Naughty...но има едно друго лице ...мисля ,че беше на Пантен...пак туркиня...Берги...там е нещо друго...ще потърся видео ...да видите/ако не сте го виждали вече ,де/

Ето Ви едно лице на ...ЛЮБОВТА ! smile3521 newsm47

ТОВА Е ЛИЦЕТО  Heart Eyes И не само на любовта.....на страстта , на чара на СЕКСАПИЛА Grinning

# 577
  • под най-голямото листо на тиквата
Добро утро

https://www.youtube.com/watch?v=QTYe9bISzGs

# 578
Не знам дали имаме, обаче от три години не съм виждала на фестивала в Кан присъствие на наше лице на марката. В канала в ютуб няма клипчета с някоя бъларка представителка, а по телевизията на рекламите не съм обръщала внимание кого пускат.
Единствената българска актриса , с главна роля от официална селекция на фестивала в Кан е Деси Тенекеджиева -2010. Била е рекламно лице на Жан Пол Готие.

# 579
В преден пост писах, че Славенчето е дала загадка за бебетата, дали са едно или две, и сега все бебето ще гледам да видя едно ли е, две ли са. Само че Силистра е дала загадката. Извинявай, Силистра, за грешката.

От два дена си припомням сцени от първия мардински период, че много ми хареса агата влюбен в опърничавата Съла.

# 580
Знам ,че рекламното клипче е нещо по различно ,но все пак...вижте...

http://www.vbox7.com/play:32b7cacd?p=favourites&id=810202

Имаше и една реклама на чорапи...но не мога да я намеря #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Може ли някой да пусне реклама на Лореал ...с Джансу Praynig...не съм я виждала ... Naughty

# 581
# 582

Много ни е замислено сабах ,сабах момчето...лошо...много лошо ooooh! Sad Sad Sad

Дани...мерси   love001

# 583
# 584
Знам ,че рекламното клипче е нещо по различно ,но все пак...вижте...

http://www.vbox7.com/play:32b7cacd?p=favourites&id=810202

Имаше и една реклама на чорапи...но не мога да я намеря #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Може ли някой да пусне реклама на Лореал ...с Джансу Praynig...не съм я виждала ... Naughty

https://www.youtube.com/watch?v=PozHDKPebbw

Ето ти едно клипче и с двете - красиви, класа и стил

Общи условия

Активация на акаунт