СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 67 985
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 780
Помакова, ще им върви по вода  Hug

# 781
Никаква промяна няма. Винаги е можело да се кандидатства и  само с 1 модул, като оценката обаче се смята  като резултат от максимални 100, а не 65. Peace

А защо до сега се твърдеше, че може да се кандидатства само с втори модул?

# 782
  • София
Може и само с първи модул, но тогава оценката няма да е блестяща.

# 783
  • София
Не знам къде  и какво се  е твърдяло, но при недостатъчен брой точки на 1 модул и двойка на него отделно, но набрани достатъчно на втори, за да се достигне  сборно минималният праг за взет изпит, оценката за кандидатстване става тройка. Тоест има и деца с двойки на 1 модул, но с окончателна оценка над 3 заради събрани  допълнително точки от 2 модул.

# 784
Мадлена странни въпроси задаваш - кой е 3 вариант, сега нещо за преразказа... Ами те не са им го дали на децата  още, как да го знае някой от нас?

Може и да са странни за теб ,но не забравяй че живеем в БГ.

Ако знам какво има във вариант 3 и какво ще преразказват децата, тук ще е последното място, на което ще го обявя.  Peace

Прекалено ми е напрегнато ,за да чета заядливи отговори или коментари . Предполагам и на Вас не Ви е много спокойно. Всеки го избива по различен начин.Съжалявам ако някоя от вас се е подразнила на въпроса ми. Но е общо известна системата ни тук в БГ. При разработени 3 или 5 варианта нещата са ясни. Просто попитах за информация дали има някой. Това е.

# 785
  • Пловдив
Мадлена75, да де. И аз това казвам. Може някой да знае, ама трябва да е пълен идиот да го обяви публично във форума.  Peace

в подкрепа на русалката- миналата година познато момче имаше 2,00 на първи модул по МАТ и 3,075 обща оценка за кандидатстване, понеже се беше добрало до допълнителни точки от втори модул. 3,00 получаваш за 20 т. и в двата случая.

# 786
  • Стара Загора
Момичета искам да споделя нещо и дано помогна ,защото гледам ,че някои деца не искат да проверят резултатите си след матурата . Моят син миналата година ги провери още щом излязоха на сайта на МОН. И слава богу ,че имахме някаква представа за очакваните оценки . В деня на обявяването на резултатите по погрешка пуснаха оценките от предната година . Няма да ви описван какво преживях когато видях срещу името на моя син БЕЛ - 3,40 Математика  - 2,00 И въпреки ,че знаех ,че не е възможно да са неговите оценки ,само дето не умрях .Така ,че проверете отговорите !!!!!

# 787
  • София
Дънди, не ми е ясно какво толкова ще се случи, ако се обяви преразказа.

# 788
Не мога да седя повече вкъщи. Излизам не ме свърта, изпуших сто цигари и по-добре да изляза.
В темата са около 150 човека Heart Eyes

# 789
  • София
...
Аз се чудя друго - уреден ли е по някакъв законов начин проблемът с евентуално отсъствие на дете от НВО за 7 клас? Всичко се случва...

Ами да, просто няма право да кандидатства в профилираните паралелки след 7 клас.
За съжаление поправителна сесия в 7 клас няма.

Всъщност, оказва се, че има промяна в регламента - вече ще може да се кандидатства и само с първи модул, но оценката ще е много ниска и може би няма да е достатъчна, за да се класират.
Tова категорично трябва да се промени! Не зная какъв е начинът да се въздейства, но вярвам, че усилията биха си заслужавали.
Да не говорим, че това е един изпит, на който всичко може да е случи на едно дете и то да не успее да покаже знанията, които има. Те са на 13-14 години деца, в ранен пубертет, стресът им се отразява различно. В едни от най-престижните колежи в света се кандидатства по успех, с препоръка и дистанционно с есе. А после детето доказва себе си. Но темата е дълга, да не разводнявам Mr. Green

# 790

Именно ......и аз това попитах,но някой се дразни не знам защо   Thinking Thinking Thinking Thinking

# 791
Момичета искам да споделя нещо и дано помогна ,защото гледам ,че някои деца не искат да проверят резултатите си след матурата . Моят син миналата година ги провери още щом излязоха на сайта на МОН. И слава богу ,че имахме някаква представа за очакваните оценки . В деня на обявяването на резултатите по погрешка пуснаха оценките от предната година . Няма да ви описван какво преживях когато видях срещу името на моя син БЕЛ - 3,40 Математика  - 2,00 И въпреки ,че знаех ,че не е възможно да са неговите оценки ,само дето не умрях .Така ,че проверете отговорите !!!!!

Напълно подкрепям, ако и аз не знаех резултата на сина ми щях да с вържа на ниските оценки които видяхме при първата проверка. Но детето се стресира много тогава. Не бих си позволила пълно неведение до деня на публикуване на резлтатите.
Не е идиотизъм споделянето на теста тук. Поне последните две години не беше. Едва ли нещо се е променило сега.

# 792
  • Бургас сити
Имате поща   bouquet

# 793
Жива и здрава!

# 794
  • Пловдив

Е, аз казах, ако знам предварително т.е. примерно от вчера. Защото под намека, че живеем в БГ, аз лично подразбирам изтекла предварително информация.  Peace

То, ако питаш мен, и вариант 3 можем да видим вече, стига да го имаме, няма как да подскажем на седмокласниците. Но пък в крайна сметка не е редно.

Общи условия

Активация на акаунт