Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 643
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Фокси грима без очна линия много ми хареса, той и другия е твой, ама понеже съм фен на "НЕ на черното" приличаш на тинейджърка с толкова лек грим.

Че аз съм си тийнейджърка ама от тези на 30+ Grinning
Комплексарщина е сигурно, но ми е трудно да се възприема без тъмно (без значение какъв цвят) във водната линия. Някакси гола се чувствам, все едно не съм гримирана. Понякога съм на косъм да изляза навън така, но все нещо ме спира  Tired Даже този грим, който публикувах и на който съм с бежов молив във водната линия, беше само за снимката така. Точно за да е по-нетипично за мен. После обаче пак сложих черен  Laughing

# 391
  • в 1001-та нощ
Фокси  Hug радвам се, че вече имаш време да се включваш, както, че си имала месеци изпълнени с ангажименти Simple Smile

# 392
  • Street of Dreams
Здравейте, момичета. Hug
Сдобих се с една страхотна спирала, с която абсолютно не знам какво да правя ooooh!. Цветът й син, по-скоро светъл и съответно изглежда красиво, но не подчертава окото, а аз съм с черна коса. Както някои от вас знаят, основното нещо, с което подчертавам очите си, е спиралата. Трябват ми идеи за грим с нея, че много ми се носи. Crazy
Скрит текст:

# 393
Сенки (като размита очна линия/ градиент от тъмно към светло в посока веждите), с които да подчертаеш горния клепач в: сиво; сиво + черно; или тъмно лилаво ( но ти май беше писала, че не харесваш лилаво Sick  Grinning)
......

само четях последно време, докато ме отмързи да се включа  Embarassed
 *Аленка  Hug ме беше питала нещо, а дъългият  Crazy ми отговор  не се беше публикувал  Tired Докато го напиша пак, то минаха 100 теми  ooooh!
-------------------------

Edit:
Не мога да намеря гримът, който имам предвид, но поне като цветове:
http://img.wonderhowto.com/img/05/31/63475520846736/0/get-wearab … sing-mac.w654.jpg
с мн по-малко синьо обаче, само загатнато.

Или опушено :
http://3.bp.blogspot.com/-e5ggaoSAF_g/UwN9b-hzlDI/AAAAAAAARt0/Lk … liner-mascara.jpg

Може и с бронзово да пробваш
https://www.pinterest.com/pin/62346776066987230/
Интересно ми е как би се получило.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 22:35 от Figs

# 394
  • в 1001-та нощ
Figs  Hug липсваше в темата  Blush Ако се сещаш какво е било - сподели го пак, нищо, че е минало време Simple Smile Аз съм пак на планинска почивка и разпускам от грим Simple Smile

OnDiNe_, аз имам подобна спирал и на мен ще ми е интересно какво ще избереш, а ще се радвам и да го споделиш   bouquet Въздържам се от предложения, но и в моята глава се вихрят варианти  Blush

# 395
  • някъде под слънцето...
Здравейте, момичета. Hug
Сдобих се с една страхотна спирала, с която абсолютно не знам какво да правя ooooh!. Цветът й син, по-скоро светъл и съответно изглежда красиво, но не подчертава окото, а аз съм с черна коса. Както някои от вас знаят, основното нещо, с което подчертавам очите си, е спиралата. Трябват ми идеи за грим с нея, че много ми се носи. Crazy
Скрит текст:

Обикновено поставям синя  или лилава спирала на долните мигли, С прекалено светли, ириси  съм и черна спирала илу молив  на долните мигли ми  слагат няколко години в повечеДруг вариант във вътрешната част на окото поставям синя или лилава,  която постепенно  към външния потъмнявам с черна  като във външния ъгъл става интензивно и черна.
комбинирам с молив илу линия с цвета на спиралата,  може да се повтори и ефекта на затъмняване, а може леко да се опиши със сенки в същия нюанс.
foxita адмирации  bouquet

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 00:25 от sl

# 396
Алена:
Скрит текст:
Figs  Ако се сещаш какво е било - сподели го пак, нищо, че е минало време Simple Smile Аз съм пак на планинска почивка и разпускам

Беше по повод твои сини гримове. При някой следващ, сигурно ще се сетя  Peace
Весело изкарване Simple Smile

# 397
  • Street of Dreams
Благодаря ви за предложенията  bouquet
Преди да съм ги прочела, трябваше да взема решение. Заложих на дебела опушена очна линия с черен молив, върху която сложих от ето тази сянка , като прелях нагоре, а във вътрешните ъгли сложих бяло/екрю. Еми, не се получи добре със спиралата, по простата причина, че миглите станаха един тон по-светли от грима на клепача. Crossing Arms Реших си проблема с очила с черни рамки, но следващия път, когато я нося, ще я комбинирам със нюд, пепел от рози (по съвет на Естел), сливово или бяло злато.  Simple Smile

Варианта за долните мигли също със сигурност ще го изпробвам. Peace

# 398
моля те пробвай и с не мн дебело и не мн тъмно сиво в комбинация със съвсем леко светло синьо (някое, което да подхожда и на спиралата и на очите ти)  Hug
Мн красиво си го представям  Crazy

# 399
Момичета, ще ми препоръчате ли продукт подобен на Дуралайн  Grinning
Всъщност нямам против да си купя и него, но се чудех дали има и други варианти. Искам да го ползвам най-вече, за да ползвам пигментите ми за очни линии  Peace

# 400
  • ВАРНА
Момичета,препоръчайте ми хубава четка за контуриране !Взех си хайлатер и руж на Мак ,но не съм доволна от резултата с радиантската.Сещате ли се за гланц ,който прави стъклен ефект над червилото?Новия на Мак не оранжевия ,а другия е подобен.Още съжелявам,че не го купих.

# 401
  • София
пускам ви едно гримче от преди малко и отивам да чета

Едит:
Figs малко късничко отговарям за зеленото моливче  Blush при мен е трайно, но никога съм нямала проблем със сенките или моливите под очите, по-скоро имам проблем със сенките и моливите във водната линия и на клепача Sad

Аленка последните ти 2-3 грима ми харесват страшно много
Фокси си знае  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 19:33 от lepi

# 402
  • гр. София
Веси, може и с фикс + на МАК.

Лепи,  Heart Eyes.

# 403
  • Street of Dreams
моля те пробвай и с не мн дебело и не мн тъмно сиво в комбинация със съвсем леко светло синьо (някое, което да подхожда и на спиралата и на очите ти)  Hug
Мн красиво си го представям  Crazy
thumbsup

# 404
Едит:
Figs малко късничко отговарям за зеленото моливче  Blush при мен е трайно, но никога съм нямала проблем със сенките или моливите под очите, по-скоро имам проблем със сенките и моливите във водната линия и на клепача Sad

Lepi имах предвид на горния клепач дали са трайни; явно не си ги пробвала там. Мерси все пак  Peace
Какво си използвала като очна линия в последния грим, с мн интересен ефект е? Heart Eyes

----
veselina_s_p, ако имаш базата за пигменти/глитери на Essence може да пробваш с нея. Бях пробвала 1 път, не беше зле, въпреки че май повече ми допадна с Duraline. Беше отдавна, мн рядко ми се занимава да 'бъркам' очни линии и не помня в детайли.

-----
OnDine ще си чакам снимка  Crossing Arms   Hug

Общи условия

Активация на акаунт