Андалусия

• 67 467
  • 786
  •   2
Отговори
# 780
[quote author=clevermary link=topic=845836.msg47979043#msg47979043 ече от Марбея. В Марбея беше пълно с народ, не можеш да се разминеш /месец юни/, а в Естепона нямаше толкова хора. Има много приятна широка крайбрежна алея, цветя много, на мен много ми допадна
Т.к. юли ще бъда в Естепона, може ли да ми кажете с какво се придвижвахте до съседни места и кои? Ще съм на гости, но искам да се ориентирам дали мога да отида сама до някъде.
[/quote]
Bla bla car е доста удобен и практичен начин за придвижване. Ползвали сме няколко пъти без проблеми.

# 781
Здравейте,
Ще бъдем в Малага 4 дена през Ноември.
Много моля да ми помогнете с няколко питанки.
1. Един от дните имам рожден ден и искам да заведа нашата скромна група от  4 човека Simple Smile  на вечеря. Моля да ми препоръчате   някое проверено заведение с местна кухня за тази цел .
2 . Искам да отидем и до Гибралтар. Вниматено прочетох отзивите за организираните екскурзии и много голяма част от коментарите са отрицателни - много време се губи за да съберат/разтоварят пътници от всички спирки и накрая остава съвсем малко време за скалата и пещерата.
Та моля за мнение , възможно ли е да се отиде до границата с междуградски трнспорт и след това сами да си купим билет за лифта и да се качим? Има ли много туристи през Ноември ( дали ще има големи опашки за лифта  )?

# 782
Здравейте,
Ще бъдем в Малага 4 дена през Ноември.
Много моля да ми помогнете с няколко питанки.
1. Един от дните имам рожден ден и искам да заведа нашата скромна група от  4 човека Simple Smile  на вечеря. Моля да ми препоръчате   някое проверено заведение с местна кухня за тази цел .
2 . Искам да отидем и до Гибралтар. Вниматено прочетох отзивите за организираните екскурзии и много голяма част от коментарите са отрицателни - много време се губи за да съберат/разтоварят пътници от всички спирки и накрая остава съвсем малко време за скалата и пещерата.
Та моля за мнение , възможно ли е да се отиде до границата с междуградски трнспорт и след това сами да си купим билет за лифта и да се качим? Има ли много туристи през Ноември ( дали ще има големи опашки за лифта  )?
Има автобуси от централната автогара до La linea de la Conception. Спират до самата граница. Минавате и после пеша, не е далеко, през централните улички стигате до лифта.
Трябва да си следите разписанието за връщане кога има автобуси.

# 783
Здравейте,
И аз има въпрос за Гибралтар.
На този сайт :
https://www.buytickets.gi/attractions/cable-car-gibraltar-6

има възможност да се купят електронни билети  за лифта.
Някой ползвал ли го е ?
Пише че трябва да се завери на каса.
Това значи ли , че си чакаш с всички или има отделен достъп?

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 14:16 от morro

# 784
  • Русе
Здравейте,
Имам следния въпрос. Ще пътувам в съвсем различна дестинация, но имам прекачване в Малага. Голямо ли е летището в Малага. Самолетът би трябвало да кацне в 9 сутринта на летището в Малага и след това в 18 часа трябва да излетим от същото летище. Тоест имаме 9 часа престой. Ще бъдем с чекиран багаж, за който също ще ни трябва време да го вземем и чекираме и авиокомпанията сменяме. До Малага сме с Раянеър, а после с Уиз. Летището близо ли е до нещо, което може да се разглежда, изобщо има ли какво да се прави извън летището тези 5-6 часа, които ще имаме или да търсим друг вариант за полет без прекачване в Малага?

# 785
  • София
Летището е голямо и много натоварено, четвърто по брой пътници в Испания.
Можете да отидете до самия град с влак за ~13 минути.

# 786
  • Пловдив
Летището е натоварено, но действат супер експедитивно. Аз бих отишла до Малага за разходка, имате време.  Само не знам за куфарите дали има къде да се оставят на летището.

Общи условия

Активация на акаунт