Мама е нетърпелива вече да си гушне ЮНСКОТО човече

• 40 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Елле изключиха й кислорода, сега е на антибиотик само ...погалих си я навсякъде докато й изключваха тръбите казаха,че вчерта ще й вземат кръв и утре ако изследванията ако са добри следобяда ще ми я донесът...нямам търпение да стане утре...стискайте ни палци моля ви...помпа ми донесоха и започнах да се цедя...хъм около 10 мл. Но пак е нещо пък и все от някъде трябва да се тръгне!!!👍

# 646
Коконче много се радвам за добрите новини  newsm53...пожелавам ти скоро всичко това да е само спомен...нека каквото се случи от тук нататък на всяка от нас да е с положителен финал...днес май съм доста меланхолично настроена  newsm78   Embarassed

# 647
Браво, Коконка!!!  Hug Hug Hug
Мнооого се радвам!
И ние минахме по този път, но сега всичко е наред  Simple Smile
Сигурна съм, че и при вас ще е така  Praynig

# 648
Коконке, виждаш ли, всичко се нарежда  Grinning. Силно стиснати палци от мен и да се отчетеш утре с добри новини  Hug.
Тук най-накрая изгря слънце. Мишката 2 дена не е излизала на разходка.

# 649
Коконке,  Hug . Сигурна съм, че от утре ще се гушкате! Не се притеснявай за жълтеницата - това е билирубин, който бебетата трябва да изхвърлят. При някой просто е в повече.  Peace А защо не ти я дават да се гушкате и кърмите? Условията ли не позволяват? В някои болници вече е стандартна процедура, доказано е, че бебетата по-бързо се адаптират, когато има телесен контакт с родителите в такъв случай.

Ел, твоето бебче е толкова голямо вече!   bouquet А ние още не сме гушнали нашите мъничета. Завиждам ти благородно!  Hug

# 650
Здравейте, мамита!
Кокнке, радвам се, че вече наближаа моментът да се гушкате  и продължавам да стискам силно палци!
Днес посветих деня на себе си-йога, масаж...сега даже юркам ММ за еди театър...нещо не ме свърта вкъщи...при масажистката се запознах с дулата, която утре ще води практическия курс за двойки за помощ при ражждане и й казах, че ако бебо не реши друго...ще се видим утре...тя чак се изненада,че терминът ми е следващата седмица, но на мен толкова много ми тежи.
Сутритта се събудих в 5,45, но тъй като малката я оставихме снощи при баба и дядо си натиснах главата на възглавницата и съм заспала...толкова реалистичен сън сънувах, че отваряйки си очите - бях убедена, че съм родила;)
ММ звънна, че е тръгнал от работа и май ще се пробваме за театъра, та ви оставям...спокойна вечер и нощ на всички:)

# 651
Здравейте мили мами,и аз да се отчета след прегледа днес и тоновете.Лекарката каза,че са добри и всичко е наред.Взе ми МБ.Бебето е 2900 гр. в 35 та седмица съм и е в идеално положение за нормално раждане,но при мен няма как.Записахме дата за планово секцио за 19.06.При записа на тоновете казват,че трябва да се раздвижим преди да влезем,за да не спи бебето.Моят юнак като съм в покой пощурява,разпъва целия корем на всички посоки.На другите мами им заспиват бебетата като легнат за тоновете и се чудят как да ги въртят да ги събудят.Изследвания остана една ПКК и урина.Преди секциото трябва да ми напряват набор изследвания за секцио макс седмица преди това,но незнам какво включват.
Кокона браво за хубавите новини,всичко ще бъде наред и ще се гушкате още утре.Пожелавам ти оттук нататък да нямаш никакви притеснения и неприятни изживявания,само спокойствие и да се гледате с любов и радост.
Moon_cherry честита рожба!Да ви е жив и здрав юнака,много да ви радва,да расте и хубавее в любов и хармония!
Ралито,къде ходиш на йога.Аз съм много запалена и ходих от самото начало в йога студио Янтра,но откакто почнаха контракции и препоръчаха лежане спрях.
Аз съм се запалила сега по идеята за Belly art.Искам хубав спомен с нарисувано коремче.Ето малко инфо : http://www.missis.bg/news/belly-art-bremenni-emotsii-budeshte-maiki
 Идеята за фотосесия с коремчето също е един чудесен спомен.Има ли мами които са си правили?
Пожелавам прекрасен уикенд на всички изпълнен със спокойствие,усмивки и красота!

# 652
Привет на всички!!!
Кокомче моля те успокой се...всичко ще е наред...виж вече малко по малко всичко си идва на място....утре съм сигурна че ти ще си най щастливата мама в света....само спокойно!!!!  bouquet
Аз вече съм си удома ....прегледите минаха добре и моята бебка е почти 2700 вече....
Днес поръчах количката в.понеделник е тук и най якото е че я взехме с 15 % отстъпка....
Много е приятно да си се прибереш у дома....

# 653
 Браво Деси!Чудесна новина.Радвам се,че всичко е приключило и бебето е добре!
Честито за количката!Сега само спокойствие и се наслаждавай на оставащите дни преди голямата среща!

# 654
Наде ....нямам търпение вече...толкова искам да я гушна...

# 655
Благодаря ви момичета, много сте мили и ме зареждате...казаха ми че ще се наложи адаптация и извън кувьоза един ден и чак тогава ще ми я дадът..

# 656
Отчет от днес.Бебчо е добре,води плаценти в норма.Мама не е качила нито грам през послените дни. После ходих до родилното за запис на тонове,добри са.Е има си контракцийки ама слаби(аз усетих 1 а те са били 3)После доки ме накара да се завъртя на ляво,че дребния реши да спи и не ни се получаваха тоновете.та ми каза,че няма да се класираме за раждане през Май да се чакаме от 5.6 нататък. Grinning и мама като една видна фръцла реши да си купи рокля за изписване(китайска за 20 лева).при положение,че рокля нося на 3 години 1 път се замислям май се побърках тотално Laughing Laughing

# 657
Браво на теб поля!
Страхотни новини и от теб!

# 658
Ох момичета умирам от болка на границата между кръста и началото на таза.....ужасно е

# 659
  • София
Dessyy1, как си мила? Обади ли се на твоят доктор?

Общи условия

Активация на акаунт