Отговори
# 135
Дребният пък е станал от 7, а на ММ само някакви аларми му звъняха  и накрая излезе. Аз обаче до 9 не можах да отлепя. Малкият само обикаля стаите и от време на време идва да полегне при мен  Crazy Сега се надявам ММ да го вземе навън, а аз да имам малко време да направя това онова на спокойствие. Иначе всяка сутрин пия мляко с нес, без него не мога.

# 136
  • София
Добро утро ранобуднички Simple Smile аз се събудих преди около час, въртях се до сега но ме заболя глава и ще ставам:) аз кафето го спрях като разбрах че съм бременна, но мисля че няма проблем да пием по едно на ден, дори да е еспресо. Иначе цигари не съм пушила никога Simple Smile

# 137
Аз пия по едно нормално кафе сутрин. По принцип две кафета на ден не вредят.

# 138
Аз също не съм спирала кафето. Пия сутрин по едно еспресо дълго евентуално с фреш. А цицарите....ги спрях 2 месеца преди процедурата от раз  Mr. Green С което се гордея  Flutter

# 139
Добро утро Simple Smile
по темата с кафето аз го бях спряла изцяло до 4 месец, но сега пия по 1 сутрин слабичко Simple Smile
Vessi-barabesi аз пия магнерот 3 х 1 на ден Simple Smile

# 140
Цигарите как разбрах и от раз, но мисля че ще ги почна като спря да кърмя. Blush
Кафе си пия по едно сутрин, но напоследък ми се пие и по още едно, но не.
Алкохола го спрях на 15.02  Mr. Green

# 141
  • София
Момичета, какви витамини приемате? Всички ли сте на Пренатал? На мен лекарката която ме следи по ЗК ми предписа пренатал, а лекаря, при който ходех преди да се запиша при нея ми беше казал, че най пречистения продукт на българския пазар е Ортомол Натал http://finohealth.eu/produkti/dobavki-orthomol/natal
Някоя от вас пробвала ли ги е тези витамини, чудя се кой вариант да избера..

# 142
Неделно привет и от мен! И аз се събудих уж рано към 7, но после като съм се приспала, та чак до 10:00. Нали малкият е при нашите и аз май сериозно си поспивам Laughing Много съжалявам, че вчера не успях да се включа в срещата, но с нетърпение очаквам следващата.

За кафето и аз го бях спряла до 4 месец, защото ми се гадеше от него, но от вчера реших да пробвам и ми се отрази доста освежаващо. То моето пиене на кафе е доста комично, както казва майка ми, защото аз едно пакетче 3 в 1 го деля на три дози, тоест пия го три дни Grinning

Ставам, защото имам да готвя, гладя, чистя......
Спокоен ден!

# 143
Добър ден и от мен! Аз съм от поспаливите, станах преди около час Simple Smile
Кафе, пия сутрин по едно, еспресо с мляко, иначе няма събуждане. Ставам в 5.45 за работа и това ми е за добро утро. Цигарите и аз ги спрях защото в началото ми се гадеше от миризмата. Няма да си кривя душата и ще си призная, че съм си дръпвала няколко пъти, но колкото да се убедя, че не ми харесват. Дано и така да си остане.
Витамини пия прегнакеър макс, 28 дни с 15 дни почивка.
И тук да кажа, че много мило ми стана като видях снимката на мамите от вчера. Страхотни сте.
Аз ви оставям и хващам парцала Simple Smile

# 144
Здравейте, мами! Явно само аз не мога да отлепя до 11 Laughing и на мен не ми се пиеше кафе до 4 месец, иначе винаги съм си пиела по няколко на ден. Сега пия по едно сутрин,иначе ми става много зле от кръвното.С цигарите е мъка,веднага като разбрах спрях да пуша,но не е минал ден без да искам да си запаля! Crossing Arms Няма да го направя, но желанието е огромно! Laughing
Аз пък да ви кажа, моята засега никакви витамини не ми е предписала! Не пия нищичко newsm78  Утре съм на преглед и ще я попитам.

# 145
  • София
Papie, доколкото знам витамините се изписват след 16-17 седмица, дотогава се приема само фолиева киселина:)

# 146
  • ВАРНА
Здравейте и от мен в неделя   bouquet
goldilocks,  Peace разбрахме се  Wink. Само че за анкета трябва да имаме предложения  Laughing
Аз кафе не пия и цигари не пуша от малко след като забременях. Започна да ми става гадно от миризмата ... и по-добре  Whistling До тогава обожавах да пия кафе и пиех поне по 2-3 на ден. В последно време си пийвам по чаша бира през няколко дни и точно тогава сякаш усещам, че ми се пуши. Но се старая да туширам мисълта бързо.
Витамини пия Pregnacare по съвет на докторката ми от около седмица, до преди това пиех само фолиева.
Много се радвам на всички, които знаят вече пола на бебочетата си. Нямам търпение и ние да разберем.  Rolling Eyes
Варненки, явно следващия уикенд няма да можем да се съберем. Ако искате през седмицата. Всъщност, аз няма да мога във вторник и сряда. Имаме мероприятия с детенце.

# 147
Кафе и аз не можех да пия до 4 - ти месец, а иначе пия от както се помня и мнооого обичам кафе  Rolling Eyes
Като ми понамаля гаденето преди 2 - 3 седмици пробвах и започнах пак да пия по едно сутрин, сега ми се е пие и следобед, но засега се въздържам, тъй като четох, че 1 на ден било позволено.
Витамини не пия, мисля другия път да питам доктора какви да вземам, ако изобщо ще вземам, тъй като моите трябва да са без йод и няма голям избор.
Иначе пия магнерот 3*2.

# 148
Eos права си, другата седмица влизам в 18та и сигурно ще ми изпише  Wink

# 149
Мойта аг само първия месец ми изписва витамини, след това ме остави на фолиева киселина, каза, че излизат естествените витамини и не е нужно да ме тъпче с химии.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт