Отговори
# 210
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси и за мен прекалено дълго продължава сърцебиенето, независимо, че не е болезенено, е крайно дискомфортно .. ендокриноложката ми се чуди дали не е свързано с ЩЖ, но пък там от изследванията нищо не излезе, та затова днес на кардиолог, да видим той какво ще каже ..

# 211
Привет и от мен!

Шмокси, силно стиснати палчета за теб, дано всичко е наред и няма повече скъсяване!
malachika, успех миличка, и на теб! Дано не е нещо сериозно! Hug Прегръщам ви!
Добре дошли на новите октомврийски мами   bouquet
При мен всичко е нормално, на работа съм. Пия си желязото и витамините, не се претоварвам. Много ми се спи сутрин, едвам успявам да отворя очи. Сърцебиене също имам от време на време, но не ме притеснява особено. Кръвното се нормализира, даже на последната ЖК го бях качила на 130/80.
Месо ям, но не съм му голям фен. Пилешко почти не хапвам, не ми се яде и организма не ми го иска. Но трябва да хапвам месо, защото с този хемоглобин не знам докъде ще го докарам.

Прекрасен ден!  lovekiss

# 212
Дездемонка аз ходих при Цонев в болница Темелков. Балев го водят за най най, но там за да вземеш час, само на място рано сутринта чакаш, записваш се в някакъв списак и т.н. За Цонев се обадих по тел. и си записах час. На мен лично ми го похвалиха, аз също останах доволна. Не е приказлив, но ако питаш казва всичко.

# 213
Здравейте, момичета, да се отчета и на вас, днес бях на ФМ.
 1во всичко е наред с бебо има си 5 пръстчета навсякъде, сърце, мехурчета, бъбречета всичко му мериха и гледаха и всичко е както трябва. 2ро предлежание-главично. 3то- отговаря на седмицата в която съм, 261гр е тежко и 4то- момиче е, така че моля за 1  stork-girl и термина ми го водят 14.10.2015 (не знам, защо го промениха)
Много съм щастлива, олекна ми изключително много като разбрах, че всичко е наред и се успокойх, имам чувството, че съм свалила тонове от плещите си, не осъзнавах, колко много съм се притеснявала.
Нека всички които им предстоят прегледи да бъдат удовлетворени и спокойни като мен сега.
Благодаря, че ви има, че има къде да се оплачи и похвали човек, мойте роднини всички са едни суеверни, не смеят да се зарадват преди да се е родило и ми идват малко в повече....  Laughing

# 214
пропуснах да кажа, че ми иззмерва и шийката била наред и каза да изпия блистера Магнерот и да го спирам, защото нямало нужда Simple Smile

# 215
Добре дошли на новите мами и от мен  Hug Шмокси, силно стискам палци,почивай си и мисли положително Hug Нямам търпение вече за ФМ,а 1 юни ми се вижда много далеч.  Laughing

# 216
  • Пловдив
Добре дошли на новите мами и от мен  Hug Шмокси, силно стискам палци,почивай си и мисли положително Hug Нямам търпение вече за ФМ,а 1 юни ми се вижда много далеч.  Laughing

В коя седмица ще ходиш на фетална? Мен гинекологът ме праща в 21 за основна. Правих ранен скрининг и резултатите са добри.

# 217
Шмокси много неприятно, дано не се стига до серклаж!

Меци дано намерите решение за това сърцебиене, че е много гадно! И аз напоследък имам, но при мен май си е ЩЖ , но утре съм на контрола и ще стане ясно!

Иначе и аз днес съм ЖК (стиснете по едни палци) и много се надявам да разберем пола , че и на мен ми е много любопитно, ако ли не ще чакаме ФМ на 29.05!

Добре дошли на новите момичета и лека бременност им желая!

# 218
Сандре при мен ТСХ-то, е 1.69, при реф. стойности- 0.4 - 4.20, а пък антителата на ЩЖ са все в средата на стойностите .. просто не е възможно да е от нея, та някъде другаде трябва да го търсим .. ей сега се наложи да направя малко по-продължителна разходка и направо ще ми изскочи сърцето от гърдите Crossing Arms

# 219
Тогава ще бъда в 21 и 5 дни,исках по-рано но нямаше час за доктор Чавеева Wink

# 220
А от кръвното дали може да се влиае?
И при мен последно ТСХ беше добре но съм на л-тироксин и незнам дали не се променило и да трябва да се корихира дозата!

Забравих да питам до кога  по принцип се пие Фолиевата киселина?

# 221
Привет!
И аз бях тази сутрин на ФМ и всичко е ок с Жорето Simple Smile)) голяма радост и облекчение Simple Smile))

Аз пия само диаспорал по 1 на ден. В края на третия месец бях с нисък хемоглобин и пих сироп, но оттогава не знам какво е положението. Месо почти не ям, но гледам да набавям желязото от други храни, като знам, че най-важното е да не се съчетават богато на желязо храни с храни, богати на калции, защото блокират усвояването, а да се приемат с храни, богати на витамин Ц, защото благоприятства усвояването на желязото.
Как си следите хемоглобина? Пускат и ви кръв всеки месец? Аз поисках нова кръвна картина, за да видя как е положението, но лекаря каза, че ще правим по-натам Sad(( аз мисля, че като не е било в норма преди 2 месеца, редно е да се пусне пак, но ...

# 222
Сандре сега ми е ниско кръвното .. аз винаги съм била склонна към високо, та не знам сега дали това не е някаква екстра, но ще си питам следобяд лекаря ..

мойто ЖК ми пуска по веднъж на 3 месеца кръвни изследвания, вкл. и ПКК .. единствено сега дето пусках пак кръвни заради антителата за резусфактора, но пък за тях, когато пусках предния път кръвни, беше много рано ..

# 223
  • София
Аз хормоните на ЩЖ и ПКК си ги пускам всеки месец. Хормоните ми ги предписва ендокриноложката и ми ги поема фонда, а ПКК сама си я пускам, най-скъпия вариант е 11 лв...
Не е шега работа, ако не се чувствате добре, а от лекаря няма съдействие - сменете лекаря  Peace

# 224
Здравейте, и аз да се присъединя към питането на Дездемона към варненки, за феталната морфология във Варна. И по - конкретно, има ли добри отзиви за доктор Максим Яков от МД като лекар при който да се направи този преглед?

Общи условия

Активация на акаунт