Дайте съвет спешно - прокървяване

• 1 606
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на всички .... имам един въпрос.... много съм притеснена... бременна съм в 12 седмица и 5 дни вече, но днес сутринта по бельото  ми имаше една кафеникава капка ... какво се случва .... дайте съвет много ви моля

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 22:52 от AnMary

# 1
  • София
Звънни на лекаря си веднага и отиди в спешен кабинет, не отлагай нито минута

# 2
Отивай веднага на лекар. Може да не е нищо притеснително, но за твое успокоение се обади на следящия те АГ

# 3
На лекар по най-бързия начин. Това ми се случи и при двете бременности. Първия път чаках да мине самичко и резултатът беше...фатален. Втория път като се случи се изстрелях веднага. Може да няма нищо страшно, но трябва да те види лекар. Пиши какъв е резултата и успех!

# 4
Трябва да си много спокойна в този период и да си почиваш, за да не се усложнят нещата. По принцип докторите, ако не е силно кървенето казват, че е нормално и матката е много кръвоснабдена и зацапва понякога. Знам , че не е хубаво кръвта да е алено червена, когато е тъмно кафява е стара кръв, която се чисти. Най-често изписват прогестеронни хапчета за задържане на бременността, но те няма да помогнат ако си постоянно притеснена и стресирана. Затова отивай при АГ специалист и каквото и да ти каже не се вълнувай много. Почивай си на легло, независимо дали те е посъветвал лекаря или не. Не винаги зацапването е повод за тревога, почивай си и без нерви и безпокойство. Успех, мила и лека бременност!  preggo

# 5
ох .... няма нищо обезпокоително.... благодаря за съветите ви  Simple Smile

# 6
Аз също в началото на бременността имах леко зацапване и личния ми лекар веднага ми изписа дуфастон и магнезиев диаспорал, вече в 7 мия не съм имала никакви проблеми, даже след това АГ ми казаха, че много добре съм направила като съм пила дуфастона и го продължих до към 11-12 седмица. Не е нещо стряскащо особено ако кръвта не е  прясна, но все пак задължително потърси лекарска помощ.

Общи условия

Активация на акаунт