Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 636
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Да се запиша и аз в новата темичка. Успех на всички бъдещи мами. Simple Smile Valeto, браво за хубите новини при тебе. Само да те попитам нали това, че трансфера ще правите другия месец, не се брои за неуспешен първи опит. newsm78

# 16
  • Пловдив
Не разбира се, първия опит завършва след трансфер и тест за бременност. При мен така беше планирано още към 6-7 ден от стимулацията. Доктора взе да се притеснява, че фоликулите са доста и има опасност от хипер стимулация. На десетия ден естрадиола ми беше над 5000 и се разбрахме, че със сигурност ще отложим трансфера, докато се успокоят яйчниците и вкараме всички хормони в нормални граници. Д-ра се чудеше много дали да ми остави стимулацията до 12 ден, но реши с риск да загубим някоя яйцеклетка, която не е дозряла да прикл/чим до 11-ден, тъй като Е2 щеше още да се вдигне, а доколкото разбирам става опасно за здравето.

# 17
  • Пловдив
запис

# 18
  • Пловдив
Здравейте, момичета, да се похваля, че ми се обади биоложката и имаме 18 оплодени яйцеклетки от общо 22. В неделя, на 3-ти ден пак ще се обади да каже какво е положението и ще ги замразят.

# 19
Valeto,браво мила  това е една страхотна бройка Simple Smile успех ти желая Simple Smile

# 20
  • Пловдив
Благодаря! Из мисля, че бройката е страхотна, моного съм радостна и развълнувана, нямам трърпение до неделя, за да разбера колко от тях са се развили за замръзяване.

# 21
Стискаме палчета Вале.

# 22
Браво, Вале за чудесните бебчета. Стискам палци. Ти по фонда ли си? Казаха ли ти колко пари ще ти трябват за замразяването ? Ако си по фонда, той отпуска само 300 лева за замразяване, а те ще ти стигнат само за половината и то за месец.. Слагат максимум по 3 ембриона на едно място. Пари трябват много , но всичко си заслужава. Успех.  bouquet

# 23
  • Пловдив
Благодаря, zezeto! Не съм по фонда, сама си плащам всичко. Ще ти пиша лично съобщение, че не съм сигурна дали няма нещо конфединциално в информацията за цените. Подписах вчера договор за криоконсервация и съхранение на ембриони, ама главата ми беше празна от вълнение, а ми се върти, че имаше подобна клауза. Като си взема екземпляра от договора ще разбера. Целувки от мен!

# 24
И аз да се запиша в новата темичка и да пожелая на всички ни само положителни тестове и безпроблемни бременности с щастлив финал!
 newsm79 newsm79 newsm79 събирам си аз от прашеца, че ще ми е необходим  Grinning

# 25
Благодаря, zezeto! Не съм по фонда, сама си плащам всичко. Ще ти пиша лично съобщение, че не съм сигурна дали няма нещо конфединциално в информацията за цените. Подписах вчера договор за криоконсервация и съхранение на ембриони, ама главата ми беше празна от вълнение, а ми се върти, че имаше подобна клауза. Като си взема екземпляра от договора ще разбера. Целувки от мен!
Валеее, пиши тук, да знаем и ние  Peace

# 26
  • Пловдив
Ще пиша в неделя, когато разбера със сигурност как стоят нещата, ще пиша, чежсега не съм съвсем на ясно.

# 27
Valeto, благодаря за инфото.  newsm51  Дано до края да въври всичко така добре при тебе.

# 28
  • UK
Много да е късметлийска тази темичка и много бебенца да се появят Praynig  bouquet

# 29
  • Пловдив
Благодаря! Дано в тази тема 11, всички да  успеем да се похвалим!

Общи условия

Активация на акаунт