Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 829
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
змийче, толкова съжалявам да го прочета  Tired
Горе главата и късмет  Hug , ще дойде и нашият ред  Hug

# 421
Змийче, всичко ще бъде наред  Hug Не му е било времето сега.
Почини си малко и с нови сили напред. Твоите снежинки те чакат  bouquet

# 422
змийчето, много съжалявам, миличка! Добре е,че не си задържала емоцията в себе си! Сега започни да се зареждаш с вяра и увереност , че скоро опитът, който ти предстои, ще бъде единствено успешен!!!   Hug

# 423
Благодаря момичета! С много късмет напред ! И на вас желая само щастливи трепети и помнете - няма начин да няма начин Simple Smile

# 424
А кога се започва с изследванията, необходими преди инвитрото? Непосредствено преди процедурите(които при мен, живот и здраве, ще са след около 9-10 месеца) или да го почвам по-рано? А имунологичните и генетичните сега ли се правят или при наличие на някакъв проблем?

# 425
Всичко се прави когато стартираш процедурата.  Защото някои изследвания имат срок.

# 426
Всичко се прави когато стартираш процедурата.  Защото някои изследвания имат срок.
Добро утро момичета нещо ново в селена в петък живот и здраве ще съм там

# 427
  • пазарджик
Привет и от мен  bouquet
Днес ми е 4 ден на гонал и менопур,утре на преглед да види док.как реагират яйчниците на стимулацията.Дано всичко е ок и да се чувствам както досега -нямам никакви неразположения и странични ефекти.За утре остана да пуснем само имунологичните изследвания за "само" 350 лв.  и дано и там всичко е наред.
Успех момичета и дано всички сбъднем мечтите си по-скоро ! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 428
Здравейте и от мен мили дами.На 9 октомври взимаме заповедта и стартираме инвитрото.Искам да попитам кога се започват процедурите преди цикъл или след като ми свърши и колко време е стимулацията?Успех на всички в това начинание newsm51 EFP

# 429
Добре дошла и успех.
Всичко е строго индивидуално-трябва да се спреш на лекар, ако вече не си го направила , и в зависимост от изследванията ти, които вероятно си направила , лекарят ще прецени кога, как и колко време.

# 430
  • пазарджик
Здравейте,
днес след прегледа съм малко разочарована,LH -ТО ми от вчера е 10.05 ,днес пак го изследваме и док.каза,че ако не спадне от цитротида,който ми сложиха вчера и днес  може да прекъснем опита-(да си платим инжекциите до сега и да не пускаме заповедта от фонда )въпреки,че фуликулите са ок ,развиват се с еднакви темпове, а и като бройка са над 12-тези който е отбелязал док. иначе момичето долу в инвитрото каза,че по-малките не ги отбелязват док. и най-вероятно са над 15.Стана ми доста криво ,но все пак окончателно док.каза,че ще говорим утре след прегледа.Силно се надяват всичко да е ок и да спадне LH-ТО .Искам да ви питам естрадиола свързан ли е с LH,защото те нищо не казаха за него,а аз сега като гледам изследванията и той е висок според мен-939.0
Резултатите от 26.10 на LH-1.65    ESTRADIOL-591.0
Много рязко покачване според мен,някой имал ли е такива резултати?

# 431
Danitooo83 , тъкмо щях да ти пиша и видях хубавия пост. И моето ЛХ се беше повишило но спадна от Цитротида.

Редактирах се.

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 21:59 от krassi14

# 432
  • Пловдив
Danitooo83 ще стискаме палци за утре.
Ако можеш да се ориентираш моите резултати 2 дена преди пункция бяха
Estradiol 1799 pg/ml
Progesteron 1.35 ng/ml
и беше споменала че естрадиола трябва да е най малко 2000 че да се направи пункция
Моят се покачваше бавно по 400 единици на ден.

# 433
  • пазарджик
Привет, bouquet
резулатите от вчера са LH-3.56   ЕSTRADIOL-1236.0
Док.каза,че вървим към пункция неделя-понеделник,ако нивото на lh се задържи,а се очаква то да падне още повече,днес пак ми сложиха цитротид-това ми е 3-та инжекция(не
знам колко дози горе-долу е нормално да се включат в една стимулация).Сега чакам всеки момент да се обадят да кажат резулата от хормоните от сутринта. baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Док.каза,че ще сме ИКСИ.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 11:47 от Danitooo83

# 434
Благодаря Шошии за бързия отговор.Мерси за пожеланието.Д-р Минев ще е нашия лекар,но се чудех кога да си взема отпуск дали по време на стимулацията или след пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт