Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 821
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, ще правя в сряда цветна снимка за проходимост на тръби.Не съм си взела заповедта още, но едно по едно да ми отпадат от главата като предвидени разходи  Confused
Щях да питам- старо мое изследване на кръвната група ще свърши ли работа или да ми правят и него направо ?

# 451
Момичета, ще правя в сряда цветна снимка за проходимост на тръби.Не съм си взела заповедта още, но едно по едно да ми отпадат от главата като предвидени разходи  Confused
Щях да питам- старо мое изследване на кръвната група ще свърши ли работа или да ми правят и него направо ?

Ще ти свърши работа

# 452
Благодаря за бързия отговор, Офелия  Hug

# 453
Здравейте, искам да попитам някой от вас да се е сблъсквал с проблема с раничка на шийката на матката?

# 454
Аз. Преди години. Спомням си май, че я мазаха с нещо и се оттървах от нея безвъзвратно. Не е нещо страшно Simple Smile

# 455
  • Пловдив
Ако говорим за ерозио, както е медицинското наименование на "раничка", не се маже с нищо. Прави се електрокоагулация или лазервапоризация. Ако е тривиална раничка, в буквалния смисъл, вероятно се маже с нещо антисептично и заздравява.

# 456
А някой лекувал ли е раничка в Селена и как постъпват там ?

# 457
Ако говорим за ерозио, както е медицинското наименование на "раничка", не се маже с нищо. Прави се електрокоагулация или лазервапоризация. Ако е тривиална раничка, в буквалния смисъл, вероятно се маже с нещо антисептично и заздравява.
Ау, моята раничка беше във влагалището, не шийката. Може от там да е разликата. Иначе помня, че ми казваха във никакъв случай да не ме "горят" с някоя от споменатите от теб манипулации. Но виж при шийката ще е нещо различно. Стаси, за да не гадаеш, запиши си час и питай док направо.

# 458
Аз имах преди десетина години раничка във влагалището и понеже не съм раждала, ми я "замразиха". Като ходя по прегледи, всички доктори казват, че въобще не си личи, че е имало нещо и че нещо ми е правено. За раничка на шийката обаче не мога да се изкажа  Peace

Да ви се оплача, че и двете тръби са ми нагънати и слабопропускливи, в понеделник съм при доктора да видим от къде ще се почваме  Laughing , че в четвъртък /03.12./ съм софианка за взимане на заветната заповед  Party

# 459
Аз имам раничка на шийката на матката с големина на 5 стотинки.Стои си така от години.Минев ми каза ,че не е проблем за забременяване,но така или иначе не се получаваше доста време.Направихме необходимите изследвания-няма проблем.Нито при мен ,нито при мъжа ми.Самофинансирахме си инвитрото,сега съм бременна след 1 опит.  Grinning
Жана при кой лекар си?

# 460
При д-р Минев съм  Peace Grinning

# 461
Браво!!!Най-добрия лекар!!!Сигурна съм ,че всичко ще е наред и успех  smile3525

# 462
orindj, благодаря ти много  Hug
Днес бях на преглед, доктора видя снимката на тръбите и каза, че са добре, МБ е добре...изписа ми протеин /за да избегнем хиперстимулацията /, прегнакеър, антибиотик, полижинакс...
И понеже сме с мъжки фактор, даде съвет на ММ да направи спермограма тези дни и ако има качествени и подвижни войници, да замразяваме, понеже като дойде момента може да няма нищо и е по-добре сме подготвени  Peace
Та живот и здраве януари почваме стимулацията  Grinning

# 463
Здравей Жана.Ние също сме при др.Минев и януари стартираме ин витрито.Желая ти успех и положителни резултати. EFP

# 464
svna , благодаря ти много  Hug
Успех и на теб и щастлив финал  Hug , ще обменяме опит  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт