Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 737
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Успех, момичета и вярвайте!
Искра, няма нищо страшно. Не се паникьосвай.

# 526
Като започна стимулацията ще ви пиша,благодаря за куража,който ми давате Heart Eyes

# 527
Здравейте, момиче! Нова съм тук, но откривам много интересни и полезни за мен неща. Предстои ми стимулация за инвитро в началото на април при д-р Ставрев и много се притеснявам, защото ми е за първи път. Надявам се, че заедно ще си споделяме тревогите и трепетите и накрая всички да гушкаме по едно малко съкровище Simple Smile

# 528
  • Milano/Пловдив
Няма от какво да се притесняваш,всички в Селена са много мили и внимателни.Д-р Ставрев е много добър в това,което прави.Можеш да му се довериш напълно.Благодарение на него сега гушкам моето малко сладко момченце,което е вече на две седмици.Успех и бъди спокойна и позитивна newsm51

# 529
Здравейте, нова съм тук и на първо място искам да пожелая на всички бъдещи мамита много успех и късмет Simple Smile Предстои ми стимулация при д-р Ангел Ставрев, днес правих изследвания, но тези на хормоните се правели на първия или втория ден от МЦ. Дали някоя от Вас е запозната с цените на въпросните изследвания, за да съм подготвена?

# 530
Някъде към 20лв. на хормон до колкото се сещам.
Вземете си направление. Аз така направих.

# 531
Благодаря, ще се опитам да си взема направление и аз, щом може Simple Smile

# 532
Благодаря, ще се опитам да си взема направление и аз, щом може Simple Smile
Аз изследвах хормоните понякога и в Писанец, беше ми по изгодно.

# 533
Момичета  Hug
До вчера пих Оргаметрил за отлагане на цикъла, понеже д-р Минев ми каза, че тази седмица няма да го има. Вика ме на 2-рия ден от цикъла в 7.30 ч. на ултразвук.
Та имам притеснение - понеже винаги преди да ми дойде, имам 1-2 дни зацапване. Да го броя ли това за 1 и 2 ден, или да чакам да ми дойде както трябва и тогава да броя и да отивам за 2 ден ? Хич не ми се звъни на д-ра да го питам такива неща, а когато се уговаряхме нещо се отплеснах и не можах да го попитам  ooooh! Tired

Друго, което искам да ви попитам - има ли вероятност и на мен да ми се пускат в този ден хормони и какви са те по-конкретно ? За да се подготвя с направление и аз, ако ще ми трябва  Blush

# 534
Момичета  Hug
До вчера пих Оргаметрил за отлагане на цикъла, понеже д-р Минев ми каза, че тази седмица няма да го има. Вика ме на 2-рия ден от цикъла в 7.30 ч. на ултразвук.
Та имам притеснение - понеже винаги преди да ми дойде, имам 1-2 дни зацапване. Да го броя ли това за 1 и 2 ден, или да чакам да ми дойде както трябва и тогава да броя и да отивам за 2 ден ? Хич не ми се звъни на д-ра да го питам такива неща, а когато се уговаряхме нещо се отплеснах и не можах да го попитам  ooooh! Tired

Друго, което искам да ви попитам - има ли вероятност и на мен да ми се пускат в този ден хормони и какви са те по-конкретно ? За да се подготвя с направление и аз, ако ще ми трябва  Blush
Чакаш да ти дойде хубаво,да е кръв,а не зацапване.А за хормоните не мога да кажа,забравила съм.

# 535
iskratan, благодаря ти за отговора, беше си ми дерт  Laughing  bouquet

# 536
Аз преди започнане на стимулацията винаги съм пускала Прогестерон и Естрадиол, на 2 ден, но все пак доктора ще ти каже кои хормони и кога трябва да ги пуснеш.Успех!

# 537
Краси, благодаря  bouquet
Извинявам се ако ще задавам от време на време глупави въпроси, но ми е първи опит и ми е тъмна Индия, всичко ми е мъгла, притеснявам се... Tired
И най-лошото е, че май и на работа ще имам проблеми, абе...така ми се е свила душичката...ужас  Tired
Та благодаря отново  bouquet

# 538
Задавай въпроси колкото имаш, важното е да ти се изяснят нещата и да си спокойна. Ние за това сме тук да си помагаме една на друга. Hug

# 539
Няма тъпи въпроси. Докато не минеш по пътя, няма как да знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт