Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 708
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Rusalia , стискаме палци Simple Smile

Valeto , моя е грешката , нещо съм се заблудила,че си при Минев Simple Smile

Четох някъде за някаква конференция - 13.06 - 18.06 .Значи всички ще са там Simple Smile

# 166
Здравейте момичета! Първо искам да пожелая успех на всички! Имам въпрос към вече успелите бъдещи мами, незнам дали мястото му е тук, нека админите го преместят, ако е необходимо. Въпросът ми е до коя седмица приемахте лекарствата след положителен резултат. Много ме притеснява поставянето на утрогестана и естрофема вагинално. Благодаря предварително.

# 167
margaryta, не се притеснявай всички сме с много медикаменти. Естрофема ми го спря в 10 седмица, но аз до пиех, Дуфастона го спях в 12 седмица , а Утрогестана все още го слагам вагинално а съм в 15 седмица.Като всички лекарства ги намалявахме постепенно.Утре съм на преглед и се надявам да го спрем и него. Отделно съм с повишен риск към тромбофилия и си бия Фраксипарин през ден. Терапията след положителен резултат , не само че е много, ми и е доста скъпа, но всичко в името на мечтата.  Hug

# 168
Маргарита, аз съм в 33 г.с и слагам все още утрогестан. Естрофема ще го спрете рано, но за другото зависи от бременността ти. Успех!

# 169
Маги, не се тревожи, а приемай това, което ти казва док. Аз слагах утрогестан до края на бременността, естрофема и дуфастона ги спрях около 12, 13 седмица.

# 170
Белийв,изписаха ли ви? Как сте? Мини и през другата тема да разкажеш.   bouquet

# 171
Здравейте,включвам се  когато нашето слънчице вече е на 2г.Накратко ще ви пиша-2011г.лапароскопия,2012 февруари трансфер резултат-.  Април месец отново трансфер и резултат отново-.На 19.09.2012. отново трансфер ,но резултат +.Имах много тежка бременност-първите месеци прокървяване,после бъбречна криза,задушаване и високо кръвно.Терминът ми беше на 09.06.2013.,но ми направиха спешно секцио на 15.05.2013. заради преенклампсия.Искам да изкажа моите благодарности на др.Ставрев,който след 20г. сбъдна мечтата ни.Уникален лекар и човек,можех да разчитам на него по всяко време.Всички в клиниката са прекрасни.Винаги се самофинансирахме,но сега мислим по фонда.Може ли да ми пишите колко се чака?

# 172
Ами ние изготвихме всички изследвания за подаване по фонда за 1месец, но са за собствена сметка. Подадохме документи края на  февруари,  а в началото на ноември ми се обадиха да потвърдят,че имаме зелена светлина и ми назначиха дата за вземане на документа след още 2седмици. Но нека да кажа,че по фонда отпускат 5000 лева, а всичко останало се заплаща. Разбира се, че е помощ, но си има и чакане ,и доста разходи освен това.
Много се радвам за резултатите при теб и ти желая късмет!  Hug

# 173
 HugБлагодаря за отговора.Когато започвах първия си опит и ние пуснахме документи по фонда ,беше януари и октомври си взех заповедта,но вече бях бременна.Попитах колко се чака,защото ми бяха казали познати че сега излизали по-бързо,отколкото тогава.

# 174
  • Пловдив
Здравейте! Обръщам се и към "Селенската" групичка с въпрос:
, който публикувах в др.тема (да не го изписвам и тук.).

# 175
Белийв,изписаха ли ви? Как сте? Мини и през другата тема да разкажеш.   bouquet
Zu, изписаха ни на 6 ден след раждането. Наддаваме си по малко и вече сме 2500 гр. За съжаление нямам почти никаква кърма, педиатърката ми каза,че е изгубила надежда и щом до сега нямам, така ще си и продължа, но в крайна сметка е по-важно бебка да наддава.
Аз се възстановявам бързо, нямам болки след секциото и в петък съм на док, за да види дали матката се е прибрала.
Simple Smile

# 176
Белийв,радвям се за вас! Препоръчвам ти да се свържеш с консултант по кърменето, не се оставяй! Бебчето имма нужда от тази храна,аз минах по този път. Ако искаш ще ти дам координати на лични,пиши ми.

# 177
Здравейте,някой знае ли нещо за предстоящ конгрес в чужбина и отсъствие на лекари?

# 178
Здравейте,някой знае ли нещо за предстоящ конгрес в чужбина и отсъствие на лекари?

Здрасти Мира, днес бях на преглед при Минев и видях че му е зачертан календара , той ще отсъства от 14.06-18.06, на 19,06 вече ще работи.За друг доктор не мога да кажа.

# 179

Здрасти Мира, днес бях на преглед при Минев и видях че му е зачертан календара , той ще отсъства от 14.06-18.06, на 19,06 вече ще работи.За друг доктор не мога да кажа.

Много благодаря,интересува ме за Ставрев на сестра ми и предстои ЗЕТ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт