Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 719
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Браво, Мира! Приятно ме изненада. Колко време мина от секциото? Кога планираш зет? Докторът няма да е на работа на 15,16 и 17 юни. За други дати не съм чула.

# 181
Браво, Мира! Приятно ме изненада. Колко време мина от секциото? Кога планираш зет? Докторът няма да е на работа на 15,16 и 17 юни. За други дати не съм чула.

Zu, сестра ми ще прави ЗЕТ,аз съм още пресна,малкия е на 4 месеца Simple Smile при теб как са нещата?

# 182
ZU-555,тъй като и аз ще започвам подготовката към кой мога да се обърна да попитам д-р Ставрев кога ще отсъства,него лично ли трябва да попитам или акушерките?Аз доколкото разбрах другата цялата седмица няма да го има Sad

# 183
Стаси, на регистратура на 3 етаж ще ти кажат. Аз утре е ходя, дано не забравя да питам и ще пиша. Когатп запазвах час ми казаха за тези 3 дни,а знам че на 18-ти имя планово секцио. Не се притеснявайте, дори и да го няма, ще има кой да го замести. Аз съм се доверила на клиниката като цяло и за миг не съм съжалявала.

# 184
Стаси, на регистратура на 3 етаж ще ти кажат. Аз утре е ходя, дано не забравя да питам и ще пиша. Когатп запазвах час ми казаха за тези 3 дни,а знам че на 18-ти имя планово секцио. Не се притеснявайте, дори и да го няма, ще има кой да го замести. Аз съм се доверила на клиниката като цяло и за миг не съм съжалявала.

ZU-555,много ще съм ти благодарна ако пишеш  Hug щом има секцио предполагам,че на 18 ще е тук,което много ме радва  Simple Smile

# 185
Здравейте момичета искам да се запиша в новата темичка като патциенка на клиника Селена от 5 години,с направени 5 инсета и 1 инвитро(по фонда)без резултат.Сега си подадохме документите за втори опит и ще почакаме около 8-9 месеца и ще стартираме отначало.Въпреки неуспехите харесвам клиниката,отношението на акушерките и всички там, вярвам на лекарите и мисля че някой ден ще успея и аз.Желая  успех на всички които ще започват стимулация или им предстои трансфер Hug

# 186
yasmin86 , късмет и успех този път, мила! Щом си толкова позитивна, всичко ще се получи! Просто понякога явно трябва да почакаме по-дълго, но така е трябвало!  Hug

# 187
Здравейте, говорих с доктор Ставрев и каза,че не е планувал отпуска все още.

# 188
Здравейте, говорих с доктор Ставрев и каза,че не е планувал отпуска все още.
Zu, това означава ли че и другата седмица на 15,16,17 ще е тук?

# 189
Според мен няма да го има, просто за отпуската ми отговори така,защото там е по- дълъг периода на отсъствие.

# 190
Според мен няма да го има, просто за отпуската ми отговори така,защото там е по- дълъг периода на отсъствие.
Много благодаря,най-вероятно няма да го има щом са казали така и от 3 етаж регистратурата .

# 191
  • Пловдив
Момичета, аз днес бях на ЗЕТ и доколкото разбрах само д-р Минев и д-р Матев ще ходят на чуждестранната конференция. Не съм 100% сигурна, но всяка от вас може да провери на тел. на регистратурата. Успех на всички с предстоящи, започващи и действащи процедури, кактона  и чакащите резултати

# 192
  • пазарджик
Здравейте момичета,правил ли е някой лапаро преди ин витро и колко време преди започване на процедурите е най-добре да се направи,спряла съм се на д-р Кръшков

# 193
Здравей, Данито, аз започнах след два цикъла, въпреки, че док ме караше да изчакам повече...И завърших с неуспех...Хубаво е организмът да има време да се възстанови, интервенцията си е все пак стрес за него.

# 194
  • пазарджик
Мистика ти при кой лекар си ?На мен Кръшков ми каза,че колкото по-скоро след лапарото стартираме  по-добре  Confused Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт