Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Аз също смених Ставрев с д-р Минев. 

# 496
  • UK
Здравейте!Искам да попитам има ли такива, които са сменили един лекар в Селена с друг от същата клиника и как се гледа на това?

Не съм се и интересувала кой, как ще гледа на такава сменя. Аз първоначално посетих д-р Минев,  но в крайна сметка правих процедурата при д-р Ставрев Laughing

# 497
Здравейте!Искам да попитам има ли такива, които са сменили един лекар в Селена с друг от същата клиника и как се гледа на това?
Според мен хич да не ти пука кой какво ще си каже, направи си една консултация с д-р Минев и ако ти допадне продължаваш напред. Много късмет!

# 498
Здравейте, някой може ли да ми даде личния телефон на Ставрев?

# 499
  • Milano/Пловдив
Ако говориш за Ангел Ставрев,той не дава номера си до колкото знам.Аз се свързвах с него чрез моя позната,която работи в клиниката.

# 500
  • Пловдив
Как така не си дава номера.  Shocked Това е несериозно, да не кажа абсурдно.  Rolling Eyes

# 501
  • Milano/Пловдив
Така изглежда да,може и да греша..ако някой знае номера му нека помогне на момичето.

# 502
Аз му имам номера. Не знам личен или служебен е, но винаги ми е отговарял.

# 503
На момичето и беше помогнато още вчера. Пратих и номера на лични. Няма такова нещо като да не си дава номера. Аз си говоря с него дори и по време на ваканциите му извън страната. Точен е и винаги отговаря, стига да има възможност.

# 504
  • Milano/Пловдив
Аз също съм негова пациентка,правих първо и успешно ин витро при него,но може би тъй като не се е налагало не съм го и искала.После вече след един проблем ми потрябва и затова се свързах с него чрез трети човек.Извинявам се за объркването!

# 505
Напротив при възможност винаги отговаря

# 506
Момичета извинявайте,че така нахлувам с въпрос,исках да ви попитам вие къде си направихте имунологичните и генетичните  изследвания.Аз сега ще се подготвям за втори опит,изследванията преди първия опит бях ги направила в Селена (които сигурно вече няма да важат) които бяха доста скъпи.Дали е възможно да ги направя в друга лаб.и дали ще ми ги признаят там.Моля момичета с опит да споделят .Благодаря предварително.

# 507
  • UK
Ако говориш за Ангел Ставрев,той не дава номера си до колкото знам.Аз се свързвах с него чрез моя позната,която работи в клиниката.

Няма такова нещо  Peace
На мен го предостави още с първото ми посещение и съм се свързвала многократно с него. Просто ми беше казал да звъня по обяд ако не е спешен случаят.

# 508
yasmin86 , аз правих изследванията в края на Декември, 350 лв. струваха.
Минев ми каза, че отнема 20-тина дни докато излязат резултатите, понеже за част от показателите пращали проби за изследване в София  Peace
Не вярвам да признават резултати от обикновена лаборатория, ама не съм сигурна  Confused
Иначе преди около 6 години правих изследвания на клетъчен и хуморален имунитет в Александровска и тогава дадох близо 400 лв., така че дори и в лаборатория не вярвам да е по-евтино, отколкото в Селена, или поне няма да е чувствителна разликата  Peace

# 509
Здравеите момичета искам да попитам днес ми е 4ден след трансфер но нещо взе да ме боли корема все едно че ще ми доиде това нормално ли е или си е за притеснение

Общи условия

Активация на акаунт