Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 798
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
благодаря ти newsm51

# 481
  • пазарджик
имунологичните излизат на следващия ден в надежда

# 482
Жана,имунологичните и гинетични изследвания кога се правят.На втория ден след месечния ти цикъл или няма значение?
iskratan ти е отговорила  Hug
Danitooo83 , в Надежда - да, но в Селена - не  Laughing Hug

# 483
В крайна сметка ,мисля че крайния резултат е най-важен!Пристрастна съм-да,но е факт ,че много пациентки от Надежда идват за инвитро в Селена.Поне на мен ми се случва,чакайки пред кабинета,почти винаги да има такава.Така че на всички момичета ,на които им предстоят изследвания искам да кажа да не се отчайват,че нещата се случват малко по-бавно или ги отлагат за сл;едващия месец.Аз в началото на годината също недоволствах,че много се протакват нещата,че ме отложи доктора за следващия ,а после и за по-следващия месец,но сега категорично заявявам,че всяка секунда чакане си е заслужавала.Стискам ви палци момичета  newsm10

# 484
В крайна сметка ,мисля че крайния резултат е най-важен!Пристрастна съм-да,но е факт ,че много пациентки от Надежда идват за инвитро в Селена.Поне на мен ми се случва,чакайки пред кабинета,почти винаги да има такава.Така че на всички момичета ,на които им предстоят изследвания искам да кажа да не се отчайват,че нещата се случват малко по-бавно или ги отлагат за сл;едващия месец.Аз в началото на годината също недоволствах,че много се протакват нещата,че ме отложи доктора за следващия ,а после и за по-следващия месец,но сега категорично заявявам,че всяка секунда чакане си е заслужавала.Стискам ви палци момичета  newsm10

Присъединявам се. Ние успяхме от вторият път, като имах и една лапароскопия между опитите. Близнаците ми са на почти 4 месеца.
Пожелавам на всички успех!

# 485
  • Milano/Пловдив
Здравейте бъдещи и настоящи мами,пожелавам късмет на всички Heart EyesВ момента съм в края на 6-ти месец след успешно първо ин витро при д-р Ставрев.Ние сме с мъжки фактор,процедурата ни мина по къс протокол.От пункцията имах 3 зрели и хубави яйцеклетки и от тях слава Богу се получиха 3 прекрасни ембриона както се изрази доктора.Трансфера беше на втория ден.И след около десетина дни получих най-страхотната новина.На прегледа се установи,че ембриончето е едно,което е най-добрия вариант по думите на Ставрев.Сега живот и здраве чакаме още малко и март трябва да се раждаме.
Пожелавам на всички след дългото чакане да изпитате най-голямата радост и вълнение за една жена!Късмет и весели празници Two Hearts

# 486
Здравейте, аз искам да попитам вливат ли в клиниката Октагам или самоо Имуновенин и каква е цената на 5гр.?

# 487
А защо не звъннеш направо в клиниката?Там ще ти дадат точна информация.

# 488
За много години момичета!
Пожелавам ви една година изпълнена с много радостни моменти, много положителни тестове и много живи и здрави бебчета!

# 489
  • UK
Честита Нова година на всички и много сбъднат и мечти!  bouquet

# 490
Честита Нова Година !

Искрено пожелавам голямата ни мечта тази година да се реализира и всички да сме много здрави и щастливи !!! Hug

Ние преустановяваме всичко за три месеца, понеже спермограмата ни е отново нулева  ooooh! Tired

# 491
Честита нова година!Влизам да ви кажа,че трябва да вярвате.Моето чудо е на пет месеца и спи в другата стая.Инвитрото ми прави най-добрия за мен лекар в Селена-д-р Матев.Горещо го препоръчвам на всички-преди всичко е Човек,никога не е гледал на мен като касичка.С мъжки фактор сме,при пункцията имах 16 яйцеклетки ,от които 10 годни.След три дни ми беше трансфера и резултата спи в другата стая.От първия път ни се получи.Пожелавам ви успех и най- важното да намерите своя лекар.

# 492
  • пазарджик
Здравейте момичета,пожелавам на всички през новата година да сбъднем мечтите си и да имаме по 1-2 малки сладки бебока ! На мен ми предстой ЗЕТ ,но при изследване за тромбофии излезе,че съм хомозигот по 4g ,също не усвоявам и фолиевата киселина,за това мислим да изчакаме поне още месец и другия ако всичко е ок да стартираме,тъй като според генетичката неофолик мета и витамини от групата б трябва да се приемат около 1-2- месеца преди опита.Въпроса ми към вас е -има ли някой с подобен проблем и каква терапия прилагат док.ви ?При първия ми опит който беше ИКСИ ,пиех аспирин протект и фраксипарин 0.4 всеки ден,а пък сега при доказана предразположеност дали трябва още нещо да се взима ?

# 493
Здравейте!Искам да попитам има ли такива, които са сменили един лекар в Селена с друг от същата клиника и как се гледа на това?

# 494
  • Шумен
Да, аз! Смених д-р Ставрев с д-р Минев. Няма никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт