Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 817
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Май за януари сме голяма тайфа Simple Smile

# 466
Някой с продължително кафяво зацапване след цикъл?

# 467
Колко продължително? И имало ли е преди това някаква процедура?

# 468
Ехее и аз към тайфата, да не остана по-назад  Wink Ще правим ЗЕТ, отложиха ме тоя месец, защото лигавицата ми е решила да се подиграва с мен Cry И като капак ми дойде и цяла седмица по-рано.... и нищо чудно да се класирам за замразен и февруари.
stasi87, имала ли си си някаква интервенция преди това?

# 469
Не,никакви. Бях на преглед преди цикъла казаха,че няма кисти единствено многи малка раничка на шийката на матката. Пия и дуфастон Sad незнам какво се случва

# 470
Не,никакви. Бях на преглед преди цикъла казаха,че няма кисти единствено многи малка раничка на шийката на матката. Пия и дуфастон Sad незнам какво се случва
Най-вероятно е от дуфастона нещо. И все пак се обади и патй док.

# 471
Здравейте аз сам нова и сам много претиснета запжчвам подтотовка за инвитро правихме цветна снимка и на втория ден От мц. Хормонални изследване но док.е в отпуска и ще  ги обсадим чак на 10.12.да решим как ще процедирраме по нататак някои би ли ме посаветвал какво ми предстои от тук нататак пожелавам успех на всички 

# 472
pep petrova , по фонда ли си или ще самофинансирате ? Ако си по фонда - с какъв фактор сте ? Кажи малко по-подробно, за да можем да ти отговорим най-точно Peace
Аз питах в друга тема, но не ми отговориха, та да питам и тук - имунологичните изследвания имат ли срок ? Мисля, че четох някъде за 2 седмици, но онзи ден докторът ми каза, че нямат срок  Rolling Eyes
Мисля утре сутринта да ходя да ги пусна  Peace

# 473
Не ще се самофинансираме проблема ми е че едната траба ми е премахната а другата пропуска под високо налягане благодаря за отговорите хубаво е като има с кого да споделиш

# 474
За да се запознаеш поне малко по-подробно, прочети това , поне ще добиеш някаква представа кое след кое следва...макар че всичко е индивидуално, разбира се.
Пожелавам успех с опита и щастлив финал  Hug

# 475
pep petrova , по фонда ли си или ще самофинансирате ? Ако си по фонда - с какъв фактор сте ? Кажи малко по-подробно, за да можем да ти отговорим най-точно Peace
Аз питах в друга тема, но не ми отговориха, та да питам и тук - имунологичните изследвания имат ли срок ? Мисля, че четох някъде за 2 седмици, но онзи ден докторът ми каза, че нямат срок  Rolling Eyes
Мисля утре сутринта да ходя да ги пусна  Peace
Имунологичните изследвания нямат срок

# 476
Жана, ако си пускала пълен пакет Имунология, към него спадат и НК клетките. Техният срок е 1 месец. Всичко останало ни е константа.

# 477
Пуснах ги сутринта...ако знаех, нямаше да ги пускам още...но пък отнема около месец докато станат готови така или иначе, после още месец валидност...дано са ми достатъчни  Grinning
Благодаря ти  bouquet

# 478
Жана,имунологичните и гинетични изследвания кога се правят.На втория ден след месечния ти цикъл или няма значение?

# 479
Жана,имунологичните и гинетични изследвания кога се правят.На втория ден след месечния ти цикъл или няма значение?

НЯма значение

Общи условия

Активация на акаунт