Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 581
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Мерси, но рейкито дали отключва късмета? Че не се чувствам с отключен късмет честно казано.

И аз очаквам Мелиса с нетърпение да пише.

Да, РейКи може да отключи късмета! Simple Smile

може, изпитах го и отключването и сгромолясването от завистта на същия човек

# 106
Здравейте! Писах преди време за посещенията ми при различни ясновидци и врачки. При всички съм ходила само с едно конкретно питане.Но всеки даде различни прогнози и аз сега съм на кръстопът. В живота ми се появи човек, с когото желая да задълбоча нещата, а човек от гореизброения списък(умишлено няма да споменавам име), категорично ми заяви, че нещата няма да се получат и че ми е даден коренно различен Naughty същевременно друг ясновидец, ми казва, че това е моя човек и нещата ще се получат. ooooh!
 Ето, тук въпросът вече не опира до това на кой докъде му му простира дарбата, а до това, че от толкова предсказания ние се губим между истина и лъжа. И вместо да помогнат те доста ни объркват и всъщност ни и спират. Ако не бях получила това предсказание, че нещата между мен и онзи човек няма да се получат, сега не бих имала никакви колебания дали да развия отношенията ни. Но уви..
Как за един и същи човек, давам пример с Валентин Начков, има толкова голям процент положителни коментари, а същевременно и доста хора казват, че нищо от казаното от него не съвпада с реалността. Кое всъщност е това, което го кара да познава на едни, а на други очевидно не?  Thinking
Тръгнах по врачки с намерение да изясня ситуацията, тя се заплете още повече...

# 107
И аз съм си мислела защо при едни хора даден ясновидец/гадател има добра познаваемост, а при други - съвсем не. Сигурно вариант да се получи най-точна информация за съдбовната предопределеност е да се опита регресивна и прогресивна хипноза - тогава човек ще може сам да получи достъп до информационните полета, доколкото бъде допуснат да получи информация и да си помогне.

Рaradigmaa, дори и даденият за теб човек за сериозна и дълготрайна връзка да е друг, това не означава, че няма да имаш междинни връзки. Всеки значим за нас човек, който срещаме, ни е изпратен, за да се учим взаимно на някакви уроци от житейската ни програма. Ако чувстваш, че "сега не бих имала никакви колебания дали да развия отношенията ни", значи най-вероятно точно това е правилното на този етап. Успех!  

# 108
Колко ,кога и на кого познават врачките са въпроси с лесни отговори-нито един такъв не познава 100% при 100% от клиентите,дори и да има дарба.Само взима 100% такса на 100% клиенти.От тук нататък става напълно безсмислено да разчиташ,че един ясновидец може да определи твоето решение.Защото като сбърка при теб,грешката ще бъде 100% и ще ти е все едно ,че на някой е познал,също 100%.Като отидеш при 10 ясновидци кашата става пълна.Джобът ти е олекнал с немалко пари.Защо не дадеш тези пари за собствено самочуствие  -за хубаво бельо,дреха,почивка ,някой курс по езици?Уви сами трябва да взимаме решенията.
Дори и да ти каже "това е твоят човек" какво трябва да означава това- той сега може да се ожени за теб,след 3 години да се разведе,да умре,да се разболее и пак резултаът да е кофти.А всичко това може и на теб да ти се случи.Ясновидецът трябва да ти предскаже живота 50 години напред ,за да си сигурна че всичко ще бъде добре с този човек.Е,кой ясновидец го прави това.
От ходене по 300 врачки човек става нерешителен,не разчита на собствената си интуиция  и разум ,ами очаква някоя циганка или ходжа да му определя живота.
Свидетел съм на следната случка -предсказаха на младо момиче,че ще се ожени скоро и ще има момче.В момента тя нямаше никакъв приятел и нямаше как това да се случи.Но много й се искаше ,защото току-що беше завършила техникум  в София и искаше да остане в София,а не да се прибира в дълбоката провинция.Изневиделица наистина се яви едно момче ,който прояви инрес към нея.Бяха се запознали на една сватба.И тя се залепи за него като гербова марка ,защото знаеше че предсказанието е такова и тя реши че това й е предопределено.Ожениха се буквално за 1 месец,сватба ,бременност и всичко шест.Направи спонтанен аборт с момиченце в 5 месец.Скоро след това пак забременя и роди момиче.Мъжът и брат му се събраха и решиха да правят общ бизнес.Нападнаха ги в едно село с цел грабеж и убиха мъжа й,брат му оживя. Нямаше и 25 години когато остана вдовица,без пари,работа,беше поредната криза в БГ ,свекърите се отдръпнаха ,тя се принуди да се прибере при родителите си в малък провинциален град.
Какво помогна предсказанието на това момиче-беше безкрайно щастлива ,че това се случва,но след 3-4години настъпи пълна трагедия.

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 07:05 от liola

# 109
Има неща ,които не трябва да знаем,за това не всичко ни се казва от ясновидците,при които ходим, дори да имат дарба,има неща ,които ние трябва да научим сами,често съм се консултирала с Вергиния ,има неща  ,за които е била категорична,че няма да се случат ,и е била права ,въпреки ,че в онзи момент на мен ми се е искало да се случат ,последния път ,когато  се консултирах нея е за връзката ми с един човек, каза ми ,че връзката е кармична,категорично каза че не вижда  бъдеще,но ми описа,че скоро ще срещна друг човек,когато отново я попитах сигурна ли е ,че не е този човека който ми описва,тя отново раздели картите и самата тя се изуми когато видя същия човек , но ми показа една карта,която и забранява повече информация ,защото има неща които аз трябва да си преживея ,това са кармични уроци.Много се надявам хубавите неща,които ми е предрекла да ми се случат.

# 110
и аз да се запиша в темата, разнищвате въпрос , който и мен ме вълнува как ходим 3 приятелки при една и съща гледачка, на две от тях казва всичко точно до запетайка, какво с е случило и какво ще се случи , на мен ми каза дори имена, от което бях крайно изумена , защото говореше така сякаш човека е до нея, предсказа ми нещо за следващия ден, появи се това което каза  и толкова, другото което и каза, за напред не се получава, не ме ли "виждат" мен , не разбирам

# 111
Не знам какви са тези толкова положителни мнения за Валентин Начков, много ми е странно, как някой може да изтърпи превзетостта и надменността му. Явно недоволните не пишат за него.

Естествено, че никой ясновидец няма 100% познаваемост, хора са, нормално да сгрешат.
Отделно има неща, които не трябва да се разбират на определен етап от живота.

Всеки човек има избор, постоянно го повтарям, както казаха в една серия на " Игра на тронове", и роба има избор, дали да живее или да умре. Естествено самоубийството е лош избор, само давам пример. Имах предвид, ваш избор е дали да посетите ясновидец, и дали да му вярвате. Отделно нивото ни на определен етап от развитие ни води към съответните хора, в случая ясновидци.

Липсата на познаваемост при едни, а познаваемост при други е много лесно да се обясни и разбере. Хората са с различни енергийни полета, които могат да се привличат или отблъскват. Хората имат различна по сила енергия, това също оказва влияние. Ако посетите ясновидец, с който ви се отблъскват енергийните полета, нормално да не успее да ви познае. Просто не сте един за друг Wink.

# 112
Някой може ли да ми даде номера на този Бобо ? Simple Smile

# 113
Има събития, които са сигурни, че ще се случат, за други.... да кажем има по-голяма вероятност 70-80%, но това пак не е 100%, пак от нашия избор  зависи понякога. Има и събития, които са 50/50%, тук пак зависи избора ни и на къде ще наклоним везните. Има и други по-малко вероятни събития, но понякога случващи се Wink
Говорила съм с ясновидец и мисля съм го писала в темата, обикновено предсказват за дадено събитие, че ще се случи, ако вероятността е към 70% и над тези проценти Wink
Аз нали съм си наясно с нещата, обикновено питам, това събитие неизбежно ли е и писано по съдба, или е вероятно с еди колко си % Mr. Green

# 114
Здравейте,

някой знае ли дали Бойка от Перник "гледа" по телефона?

# 115
Здравейте,

Мисля че не,тя гледа само на кафе.

# 116
Здравейте, момичета!
Имам си разни дертове на главата и май изпушвам...по този повод дали знаете кафе-гледач/ка Пазарджик и региона..имаше една жена в Стамболийски,познавала много ,но и нямам координатите.
Благодаря предварително!
Спокойна нощ и усмихнат слънчев уикенд!

# 117
Здравейте,

Ходила съм лично при нея.Тя лее куршум. Не знам да гледа на кафе.Може аз да не съм разбрала за това.

# 118
Здравейте,

Ходила съм лично при нея.Тя лее куршум. Не знам да гледа на кафе.Може аз да не съм разбрала за това.

Значи не си ходила  Laughing 

# 119
Някой да е чувал или ходил при някаква Веска от Пловдив? Дали е поредната реклама или има смисъл да се ходи?

Общи условия

Активация на акаунт