Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 839
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ,искам да попитам някои посещавал ли е Роси от Пловдив ,може ли да изкаже впечатления.

# 571
Аз съм чувала за Руснака от Кюстендил, който развалял магии, но дали е един и същ...
Ами незнам...казват му Вълк и за тва не мога да ти кажа същия ли е...

Това е съвсем друга персона.Преди време се подвизаваше във форумите  по темата на dir.bg като  volk.
Нямам координати, виж дали още е  там и дали писаното от него те устройва.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 03:01 от ryannn

# 572
някой да има скорошни впечатления за Марияна Николаева/Варна?
п.п. за Ани Пловдив- скоро се консултирах, 35лв, миналата беше 25лв, но не ми е проблем това, а че ми каза малко противоречиви неща..но може би във времето и спрямо мой действия нещата се променят.

# 573
Моля споделете за Катерина Билай ???? Няма никъде нищо за нея а и е пълен кабинета??? Някой да е ходил при нея....

# 574
някой да има скорошни впечатления за Марияна Николаева/Варна?
п.п. за Ани Пловдив- скоро се консултирах, 35лв, миналата беше 25лв, но не ми е проблем това, а че ми каза малко противоречиви неща..но може би във времето и спрямо мой действия нещата се променят.

Според мен при Марияна вече не си струва. Ако все пак искаш да отидеш, съветът ми е да си запишеш час първа, и да не даваш да те прередят, за да не е изморена. Ако ти извади карти да ти гледа, няма да ти познае. Ако ходиш за здравословно състояние - пак съветът ми е не.

# 575
http://www.dnesbg.com/obshtestvo/letchitelyat-georgi-petkov-ot-g … hovna-krizav.html

Здравейте, имате ли мнение и отзиви за този лечител?

# 576
  • Под Слънцето
Хм, ся Градището в Странджа е на дневен ред сякви изтрещяли индивиди да твърдят, че именно там са получили видение и видиш ли, ше стане както те рекнат..

Явно с наследниците на Ванга вече не хваща дикиш..   newsm78

# 577
Ми то много наследнички, много нЯщо.
Само не разбрах тоз лечител на кой бог се кланя.
Или нещо съм в грешка - бог е един, космическа енергия, светлина и прочие такива скудоумици.
Апропо, адреси и телефони на излекувани от него търся.

# 578
Моя приятелка се срещнала с него и с хора, на които помогнал. Но според мен май само той си мисли, че помага. Затова попитах тук дали някой е чувал за него.

# 579
Има ли някой впечатления от Румяна Ковачева и актуален телефон?

# 580
  • София

Няколко поста назад съм писала за нея.Телефона излиза в Гугъл .

# 581

Няколко поста назад съм писала за нея.Телефона излиза в Гугъл .
Много Благодаря,ще опитам да намеря  Hug

# 582
Здравейте ,искам да попитам някои посещавал ли е Роси от Пловдив ,може ли да изкаже впечатления.
Каква е тази зведица? Я дайте малко пояснения за нея?

# 583
Здравейте ,за Роси мога да дам информация само на лични съобщения .Хубав ден на всички!

# 584
  • Пловдив
Моля споделете за Катерина Билай ???? Няма никъде нищо за нея а и е пълен кабинета??? Някой да е ходил при нея....

И мен ме интересува за Катерина Билай.

Общи условия

Активация на акаунт